6 lucruri care le aduc pe femei în pragul disperării iar bărbații ar trebui să înceteze din a le mai face

Unele lucruri spuse fie din greșeală, fie din obișnuință, ar putea să îndepărteze sexul frumos din preajma bărbatului. Iată cele 6 lucruri pe care bărbații ar trebui să înceteze din a le mai face în prejma femeilor.
  • Publicat:
6 lucruri care le aduc pe femei în pragul disperării iar bărbații ar trebui să înceteze din a le mai face
6 lucruri care le aduc pe femei în pragul disperării iar bărbații ar trebui să înceteze din a le mai face Sursa foto: Shutterstock

Există câteva lucruri pe care bărbații tind să le spună sau să le facă tot timpul fără să conștientizeze că femeilor nu le place. În plus, persistența acestor lucruri poate afecta modul în care femeile îi percep pe bărbați, scăzând semnificativ atractivitatea lor în ochii femeilor.

Pentru a nu risca să te considere rapid neatractiv, renunță să mai spui sau să mai faci aceste 6 lucruri care le aduc pe femei în pragul disperării.

1. Dau vina mereu pe perioada lor menstruală

Bărbații au impresia tot timpul că dacă o femeie este lipsită de sclipire și zâmbet, acest lucru se datorează acelei perioade din lună. Aceste vorbe care persistă ar putea să creeze disconfort și furie în rândul femeilor. Stările proaste pot fi prezente chiar și atunci când femeile nu trec prin acea perioadă a lunii.

2. Prezintă o incompetență de necrezut

Să pretinzi că nu ești capabil să înveți cum să faci treburile casnice simple ar putea cauza probleme, mai ales în cazul în care ea este încărcată cu absolut toate sarcinile din gospodărie.

Există o mulțime de bărbați care au slujbe grele și foarte bine calificate din punct de vedere tehnic, dar atunci când sunt nevoiți să-și pregătească o simplă omletă, nu reușesc nici cu instrucțiuni detaliate.

3. Tratează femeile ca pe o altă specie

Atât femeile, cât și bărbații prezintă exact aceleași nevoi umane, chiar dacă educația poate să difere. De aceea, ar fi bine ca bărbații să nu le mai spună femeilor că par a fi o altă specie. Acest lucru nu face decât să-i pună într-o poziție proastă și duce la neîncredere din partea sexului feminin.

4. Susțin prietenilor lor sexiști

Încearcă să nu le mai cânți în strună prietenilor tăi atunci când aceștia fac remarci sexiste sau înjositoare despre femei. Cu toate că mulți știu că acest lucru este greșit, tind să-i susțină pe cei care aleg să recurgă la astfel de glume sexiste la adresa femeilor.

În cazul în care te alături oamenilor care fac glume sexiste la adresa femeilor, vei fi catalogat de către sexul feminin ca fiind un laș.

5. Spun mereu femeilor să zâmbească

A spune femeilor să zâmbească sau “Ești mult mai drăguță atunci când zâmbești” le poate crea disconfort din cauza faptului că aceste vorbe pot fi interpretate ca fiind semne prin care bărbații încearcă să flirteze.

6. Încearcă să capteze atenția femeilor folosind sunete neplăcute

Sunetele venite din partea bărbaților atunci când o femeie merge pe stradă pot fi printre cele mai dezgustătoare mijloace prin care un bărbat încearcă să atragă atenția unei femei necunoscute.

Nicio femeie nu va considera această acțiune seducătoare, așa că ar fi bine să încetezi din a mai face asta.

Surse: msn.com, therichest.com

Urmărește CSID.ro pe Google News
Sarah Mușat
La început de drum, dar cu toate acestea încrezătoare în abilitățile ei, s-a alăturat echipei Ce se întâmplă doctore? în anul 2022. A început acest nou capitol cu entuziasm și cu o mare dorință de a inspira un număr cât mai mare de oameni prin informațiile de cea mai bună calitate ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân