6 greșeli pe care le faci la întâlnire și care pot avea un impact negativ pe viitor

Aceste greșeli de la prima întâlnire ar putea să te împiedice din a te întoarce acasă de braț cu un potențial partener de viață. Află care sunt acestea și de ce ar trebui evitate cu orice preț.
  • Publicat:
6 greșeli pe care le faci la întâlnire și care pot avea un impact negativ pe viitor
5 greșeli pe care le faci la întâlnire și care pot avea un impact negativ pe viitor Sursa foto: Shutterstock

Întâlnirile pot fi momente incitante, când poți fi tentat să faci tot posibilul pentru a impresiona persoana de alături. Cu toate acestea, există unele greșeli comune pe care le facem în timpul unei întâlniri, care pot avea un impact negativ asupra întâlnirii noastre și asupra șanselor noastre de a face o impresie bună.

În cele ce urmează, vom discuta despre cinci greșeli comune pe care le faci la întâlnire și care pot avea un impact negativ.

1. Vorbești doar despre tine

În timpul unei întâlniri, este important să încerci să cunoști și să înțelegi persoana de alături. Dacă vorbești doar despre tine și nu îi dai persoanei cu care te întâlnești șansa să se exprime, s-ar putea să pară că nu îți pasă de ceea ce are de spus. În plus, dacă nu îi oferi posibilitatea să se deschidă și să vorbească despre experiențele și ideile ei, s-ar putea să nu-i dao șansa de a-ți face o impresie bună și de a stabili o conexiune cu aceasta.

2. Te grăbești

O altă greșeală comună pe care o facem la întâlniri este să ne grăbim. Dacă încerci să te grăbești și să termini întâlnirea rapid, s-ar putea să pară că nu îți pasă cu adevărat de persoana de alături și că ai alte lucruri mai importante de făcut. În plus, dacă te grăbești, s-ar putea să nu ai timp să construiești o legătură cu persoana respectivă și să nu reușești să o evaluezi corect.

3. Te focusezi strict pe aspectele negative

Dacă îți petreci întreaga întâlnire vorbind doar despre lucrurile negative din viața ta, este posibil să dai impresia că ești o persoană pesimistă și neplăcută. Este important să recunoști problemele și dificultățile din viața ta, dar și să încerci să găsești aspecte pozitive și să împărtășești experiențele pozitive persoanei cu care ai ieșit la întâlnire. Nu o lăsa să creadă că tot ce faci atunci când comunici cu cineva este să te vaiți de problemele pe care le întâmpini în viață. Oferă-i impresia că ești cu adevărat o persoană puternică și că indiferent de dificutățile vieții, reușești tot timpul să vezi partea plină a paharului.

4. Nu încerci să fii tu însuți

În timpul unei întâlniri, poate fi tentant să încerci să fii ceea ce crezi că vrea persoana respectivă sau să te adaptezi pentru a-i face pe plac. Cu toate acestea, dacă nu încerci să fii tu însuți, este posibil să pară că încerci să ascunzi cine ești cu adevărat și să nu îți asumi identitatea ta. În plus, dacă nu ești sincer cu cine ești și ce simți, este posibil să ai dificultăți în a stabili o conexiune autentică cu persoana respectivă.

5. Nu acorzi atenție detaliilor

Atunci când te întâlnești cu cineva, detalii precum modul în care te prezinți, modul în care vorbești și cum te porți pot face o diferență semnificativă în ceea ce privește impresia pe care o lași. Dacă nu acorzi atenție acestor detalii, s-ar putea să dai impresia că nu îți pasă suficient de mult sau că nu ești pregătit pentru întâlnire. Este important să acorzi atenție detaliilor și să te asiguri că ești pregătit pentru întâlnire, astfel încât să poți să fii cât mai relaxat și să te concentrezi asupra persoanei de alături.

6. Nu întârzia

Nu este nimic mai incomod decât să stai și să aștepți ca partenerul tău de întâlnire să apară. Dacă întârzii, persoana cu care ieși la întâlnire poate considera că ești o persoană de neîncredere și bineînțeles, lipsită de punctualitate și respect. Planifică, verifică locația, ora stabilită și traseul pe care îl ai de parcurs până la punctul de întâlnire. Întârzierea la prima întâlnire poate fi una dintre acele greșeli ce pot pune capăt oricărei posibile relații dintre două persoane.

Există câteva greșeli comune pe care le facem la întâlnire și care pot avea un impact negativ asupra șanselor noastre de a face o impresie bună și de a stabili o conexiune autentică cu persoana de alături. Este important să fim deschiși, sinceri și să acordăm atenție detaliilor, astfel încât să putem să ne prezentăm cât mai bine și să avem șanse cât mai mari de succes în viața sentimentală.

Citește și 5 motive pentru care o femeie ar putea să refuze o a doua întâlnire cu tine: 

Surse: bestlifeonline.com, michellejacoby.com

Urmărește CSID.ro pe Google News
Sarah Mușat
La început de drum, dar cu toate acestea încrezătoare în abilitățile ei, s-a alăturat echipei Ce se întâmplă doctore? în anul 2022. A început acest nou capitol cu entuziasm și cu o mare dorință de a inspira un număr cât mai mare de oameni prin informațiile de cea mai bună calitate ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân