4 semne care indică că nu te va înșela niciodată și îți va fi fidel pe toată durata relației

Dacă partenerul tău prezintă un anumit set de trăsături de personalitate, ești în siguranță! Descoperă cele 4 semne care indică faptul că partenerul tău îți va fi fidel pe toată durata relației!
  • Publicat:
4 semne care indică că nu te va înșela niciodată și îți va fi fidel pe toată durata relației
4 semne care indică că nu te va înșela niciodată și îți va fi fidel pe toată durata relației Sursa foto: Shutterstock

Înșelatul este una dintre cele mai mari greșeli pe care le poți comite într-o relație. Distruge încrederea, creează anxietate și adesea nu poate fi iertată niciodată. În loc să fii constant în căutarea de semne care să indice posibilitatea unei infidelități, caută semne care să indice că acela de lângă îți este fidel și nu te va înșela niciodată.

Iată câteva aspecte comune care pot fi observate la oamenii care rareori participă la infidelitate.

  1. Se simte relaxat atunci când vine vorba de telefonul lui mobil

O persoană care înșală ar putea proteja obsesiv dispozitivele sale electronice, fie păstrându-le ascunse, fie utilizând măsuri de securitate cum ar fi parole, amprente și aplicații criptate. Dacă partenerul tău este mai puțin înclinat să înșele, este posibil să fie mult mai relaxat atunci când te afli în prezența telefonului său mobil.

  1. Nu te-a înșelat niciodată în trecut

Dacă o persoană nu a înșelat niciodată în trecut, ar putea fi mai puțin probabil să facă acest lucru în viitor. Acest lucru se datorează faptului că o conduită anterioară a unei persoane este adesea un excelent predictor al comportamentului viitor, în special în chestiuni de integritate și convingeri personale.

Cu toate acestea, nu este exclus faptul ca diverse comportamente și circumstanțe să se schimbe în timp.

  1. Aveți un nivel ridicat de intimitate emoțională

Cuplurile care au construit o conexiune emoțională puternică au mai multe șanse să fie mulțumite și împlinite în relație, ceea ce îi poate ajuta să reziste tentației de a căuta pe altcineva.

Semnele intimității emoționale includ capacitatea de a exprima sentimentele și gândurile în mod deschis, capacitatea de a fi în dezacord fără a fi amenințat sentimentul de confort și siguranță în relație. A avea intimitate emoțională înseamnă, de asemenea, că fiecare persoană se simte acceptată de celălalt și nu se teme de judecată sau critică.

Aceste cupluri împărtășesc vulnerabilitate, încredere și înțelegere. Dacă simt că ceva nu este în regulă în povestea lor de dragoste, ei vorbesc despre problema în cauză și comunică deschis despre ea.

  1. Au anumite trăsături de personalitate

Personalitatea generală a partenerului tău poate, de asemenea, prezice potențialul său de infidelitate. Există câteva trăsături care pot semnala că oamenii sunt mai puțin înclinați spre a înșela. Aceste trăsături sunt conștiinciozitatea, autocontrolul, empatia, stilul de atașament sigur și stima de sine ridicată. Acestea indică adesea că oamenii sunt responsabili, de încredere, în ton cu emoțiile altora, confortabili cu intimitatea emoțională, încrezători și capabili să reziste tentației.

Surse: bestlifeonline.com, eu.heraldtimesonline.com, herway.net

Urmărește CSID.ro pe Google News
Sarah Mușat
La început de drum, dar cu toate acestea încrezătoare în abilitățile ei, s-a alăturat echipei Ce se întâmplă doctore? în anul 2022. A început acest nou capitol cu entuziasm și cu o mare dorință de a inspira un număr cât mai mare de oameni prin informațiile de cea mai bună calitate ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân