4 preparate pe care orice bărbat ar trebui să știe să le gătească

Trebuie să recunoaștem că în prezent mulți bărbați și-au găsit locul în bucătărie, s-au lăsat cuceriți de arta culinară și, mai mult, gătitul nu mai pare atât de înfiorător.
  • Publicat:
4 preparate pe care orice bărbat ar trebui să știe să le gătească
Foto: shutterstock

Un bărbat care știe să gătească este într-adevăr un bărbat adevărat. Trebuie să recunoaștem că în prezent mulți bărbați și-au găsit locul în bucătărie, s-au lăsat cuceriți de arta culinară și, mai mult, gătitul nu mai pare atât de înfiorător nici pentru femei, nici pentru sexul tare, mai ales cu toată informația pe care o găsim pe Internet. Sunt câteva preparate pe care orice bărbat ar trebui să știe să le gătească, acestea fiind deloc complicate și mulțumitoare pentru orice femeie. Asta dacă se întâmplă vreodată ca partenera să fie extrem de obosită după o zi de lucru, să nu mai aibă timp de nimic și să vrei să o surprinzi plăcut.

Nu trebuie să fii vreun mare chef să cucerești o femeie. Dacă folosești ingredientele și condimentele potrivite și chiar îți dai interesul, cu siguranță îți vor ieși preparatele așa cum nici tu nu te-ai fi așteptat. Iată care sunt cele mai importante, simple și care sunt pe placul femeilor.

Salata, întotdeauna cea mai simplă alegere

Să prepari o salată nu îți trebui nici carte de bucate, nici prea multă inspirație. Pur și simplu adaugi ingredientele preferate și este puțin probabil să nu obții ceva delicios. Fiind un preparat vesatil, poți opta chiar și pentru integragrea fructelor, fiind un dish ideal pentru zilele de vară, când pofta de mâncare nu mai este chiar atât de profundă. Bineînțeles, când vorbim de salată nu ne referim la câteva frunze aruncate și un dressing. Trebuie să aibă puțină culoare, texură și…bineînțeles, gust.

Preparate cu somon

Somonul este cel mai simplu de servit și poate fi consumat alături de garnituri precum cartofi, sparanghel, orez și alte legume. De asemene, îl poți prepara fie la grill, fie la cuptor, în funcție de prefeințe. Nu uita de usturoi, lămâie sau unt.

Pastele sau cum să ajungi la inima femeilor

Din fericire, similar salatelor, nici cu pastele nu trebuie să-ți bați capul pentru că po fi consumate cu orice: simple, cu brânză, cu legume, cu ton sau somon, cu carne tocată, cu sos alb, roșu, pesto și multe alte variante pe care le poți savura.

Nu subestima supele

Deși nu le consumăm în fiecare zi, din când în când simțim nevoia de o supă, iar în sezonul cald, o supă cremă rece ne poate schimba complet starea. Poți face supă cremă din orice și o poți mânca atât caldă, cât și rece, cu foccacia sau crutoane. De ce să nu-ți depășești puțin limitele culinare?

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân