Bucharest Bridal Show, la prima ediţie

Bucharest Bridal Fashion Show este locul în care vor fi prezentate colecţiile de rochii de mireasă semnate de nume marcante din domeniu.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Bucharest Bridal Show, la prima ediţie

Bucharest Bridal Fashion Show este locul în care vor fi prezentate colecţiile de rochii de mireasă semnate de nume marcante din domeniu. Conceput ca o sursă de inspiraţie pentru viitoarele mirese, Bucharest Bridal Fashion Show îşi propune să aducă şi în România atmosfera rafinată a evenimentelor de acest tip organizate în Barcelona, Londra şi New York. Colecţiile prezentate pe podiumul primei ediţii a acestui eveniment sunt semnate de Agnes Toma, Marie Ollie, Natalia Vasiliev, Bien Savvy, Eli Laslean, Otilia Brăiloiu, Athena Philip şi Nicole Enea. Directorul artistic al evenimentului este Alin Gălăţescu. Ediţia pilot a Bucharest Bridal Fashion Show are loc în perioada 15-17 ianuarie, la Expomariage, un eveniment ce păstrează tradiţia ultimilor 17 ani şi deschide oficial sezonul evenimentelor dedicate celui mai important moment din viaţa fiecăreia dintre noi. Fashion show-urile vor fi sustinute in fiecare dintre cele 3 zile ale evenimentului, in intervalul 13.00 – 19.00.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Bianca Poptean - Psiholog
Am scris peste 10 ani pentru Ce se întâmplă doctore, timp în care am realizat sute de articole, interviuri cu medici și specialiști în diverse domenii, materiale video, conferințe și emisiuni live. Mai mult, sunt mamă a doi băieți minunați care mi-au oferit ocazia să văd lumea prin ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: