Ioana Filipescu: „În momentele dificile îmi găsesc alinarea în animalele mele”

  • Publicat:

Invitată în emisiunea „Înapoi în viitor cu Andreea Perminova”, transmisă pe canalul de Youtube al publicației Gândul, Ioana Filipescu a vorbit despre suferință și despre divorț. În perspectiva Ioanei, suferința, sub orice forma ar fi ea, sprijină creșterea personală.

Întrebată cum a gestionat perioada nefastă a divorțului, aceasta a menționat faptul că și-a lăsat destinul în mâna Lui Dumnezeu.

Ioana Filipescu: „Deși nu este deloc evident, suferința te ajută să crești”

„Un timp am stat strânsă în mine însămi, încercând să fac pace cu senzația de nedreptate. Cumva am ajuns la capătul acestui drum cu mine însămi și da, acum mă uit înapoi cu duioșie la suferințele mele”, a adăugat Ioana Filipescu.

Rolul momentelor dificile în dezvoltarea personală a unui om de succes

„Am cunoscut nu un singur om, ci foarte mulți oameni care veneau din experiențe oribile de viață, însă nu-mi aduc aminte ca oamenii ăștia să fi fost triști vreodată, nu-mi aduc aminte să nu se fi bucurat de viață, nu-mi aduc aminte să fi fost copleșiți de amintirile îngrozitoare pe care puteau să le aibă. Deci cumva ce vreau să spun este faptul că oamenii nu ar trebui să-și cultive aceste sensibilități în exces, pentru că viața poate fi în anumite cazuri foarte dură!” a mai subliniat Ioana Filipescu.

Ioana Filipescu: „În momentele dificile îmi găsesc alinarea în animalele mele”

Întrebată cum își găsește alinarea în momentele dificile, Ioana a zâmbit și a declarat că, atunci când se simte copleșită, tristă sau supărată, își ia doza de bine de la animalele sale, care îi schimbă cu ușurință starea de spirit.

Emisiunea integrală „Înapoi în viitor cu Andreea Perminova” – invitată Ioana Filipescu –  poate fi urmărită mai jos.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult