Zodiile și sănătatea în săptămâna 29 august- 4 septembrie 2022

Află ce prezic astrele în următoarea perioadă. Zodiile și sănătatea în săptămâna 29 august- 4 septembrie 2022.
  • Publicat:
  • Actualizat:

Săpămâna aceasta din punct de vedere astrologic ar trebui să fim atenți la sănătate. Unii nativi vor avea tendința de a ignora durerile și vor căuta tratamente alternative. Medicul rămâne cea mai bună opțiune!

Zodiile și sănătatea în săptămâna 29 august- 4 septembrie 2022

BERBEC

Vești bune pentru nativii Berbec! Acorzi mai multă importanță stării tale de bine. Reușești să găsești un echilibru între dietă, sport și stil de viață în general. Se poate să simți nevoia să iei un supliment de vitamine.

TAUR

Sănătatea trebui să fie o prioritate! Consultă un medic bun dacă este cazul. E posibil să suferi de afecțiuni respiratorii – fii precaut în acest sens! Nu este exclus ca starea de sănătate să îți afecteze dispoziția și rezultatele la locul de muncă.

GEMENI

O perioadă favorabilă pentru sănătatea ta. Dacă ai o fire sportivă, poți participa la competiții, ești avantajat! Scapi de probleme mai vechi și ești într-o formă de milioane! Ai grijă la alimentație și la hidratare.

RAC

Atenție la sănătate! Menajează-te pentru că te poți aștepta la epuizare în perioada următoare. Și vezi că nu e vorba doar despre efortul fizic, ci și consumul de energie mentală te poate extenua!

LEU

Anumite aspect din această săptămână pot aduce nativilor Leu probleme legate de sănătate. Prin urmare, trebuie să aveți grijă la obiceiurile alimentare dar și la cât de mult vă odihniți. Abeți grijă la viroze și entorse.

FECIOARĂ

Ai nevoie de mai multă atenție în această săptămână. Schimbări mari și decizii importante apar, iar acestea nu se văd doar în viața de zi cu zi, ci și în sănătatea ta. Ritmul de viață pe care l-ai avut în ultimele luni își pune amprenta. Tonusul e scăzut, îți lipsește vitalitatea.

BALANȚĂ

Sănătatea este importantă și ar trebui să faci tot ce poți pentru a te asigura că o ai. Dacă știi că ai vicii sau dependențe, este un moment oportun să încerci să renunți la ele. Amintește-ți că starea ta de bine e pe primul plan.

SCORPION

Starea de sănătate nu este cea mai bună în cazul nativilor Scorpion. Prin urmare, trebuie să fii atent în ceea ce privește chiar și cele mai mici semnale. Durerile de cap pot indica și o răceală, însă recomand și un consult oftalmologic. Nu mai amână, consulta un specialist.

SĂGETĂTOR

În această săptămână vei fi dornic să înveți despre o alimentație sănătoasă, să te menții în formă, să meditezi și mai ales să afli cum să îți îmbunătățești sănătatea spirituală, mentală și fizică.

CAPRICORN

Vei avea o săpămnă bună, iar sănătate nu își pune probleme. Faptul că organismul tău este în formă îți va permite să fii productiv în tot ceea ce faci. Se îmbunătățește și starea de spirit, dispare anxietatea și melancolia. Poți face orice îți propui!

VĂRSĂTOR

Dacă obișnuiești să alergi sau să faci un sport în aer liber, își recomand atenție. Durerile de muschi pot indica și o întindere. Nu mai încerca tratamente acasă, ci consulta un medic.

PEȘTI

Săptămâna aceasta va fi favorabilă în ceea ce privește sănătatea Peștilor. Te simți foarte bine, dar nu uita să nu-ți asumi riscuri dacă este vorba cumva de sfera sănătății. Somnul e important și nu îți permiți să pierzi multe ore de odihnă, așa că menajează-te!

Urmărește CSID.ro pe Google News