Zodiile și sănătatea în săptămâna 19-25 septembrie 2022

Zodiile și sănătatea în săptămâna 19-25 septembrie 2022. Află ce prezic astrele în următoarea perioadă, atât pentru zodii, cât și ascendent.
  • Publicat:

Luna nouă intră în zodia Balanță. Este o perioadă de afirmare, de evidențiere în tot ceea ce vă propuneși. Este un moemnt ideal pentru noi începuturi, pentru inițierea de drumuri noi, pentru inițiative personale, pentru a vă manifesta cu mai multă îndrăzneală și pentru a vă pune în lumină adevărata personalitate. Zodiile și sănătatea în săptămâna 19-25 septembrie 2022.

Zodiile și sănătatea în săptămâna 19-25 septembrie 2022

BERBEC

Simți că în jurul tău este doar haos. Încearcă să nu te panichezi și să-ți pui în ordine gândurile. Din punct de vedere financiar se anunță o perioadă mai delicată pentru tine. Ai tendința să cheltuiești mai mult decât e necesar, iar acest lucru se va simți asupra bugetului tău.

TAUR

Ascultă-ți intuiția. Se anunță o zi plină de oportunități pe care nu ar trebui să le ignori. Ai încredere în tine și lasă-i pe oameni să te vadă în timp ce strălucești. Fă-ți timp să petreci clipe frumoase alături de oamenii care sunt cu adevărat importanți pentru tine.

GEMENI

Detașează-te de trecut. Ți-ai neglijat destul de mult partenerul în ultima perioadă din cauza unor sentimente mai vechi care încep să iasă din nou la suprafață. Cel mai probabil nu ai reușit să treci, așa cum ai crezut, peste fosta relație. Încearcă să-ți pui gândurile în ordine și să fii sincer cu partenerul. Rezolvați împreună aceste aspecte, iar apoi luați o decizie cu privire la viitorul relației voastre.

RAC

Un prieten apropiat s-ar putea să aibă nevoie de sfatul tău. Fii răbdător și încearcă să-i  acorzi timpul necesar pentru a-și deschide sufletul complet în fața ta. Știi foarte bine cât de dificil este să te simți singur atunci când ai nevoie de un umăr pe care să plângi.

Zodiile și sănătatea în săptămâna 19-25 septembrie 2022

LEU

Astăzi îți dorești ca toată atenția să fie ațintită asupra ta. Dorința s-ar putea să-ți fie împlinită. Colegii de la locul de muncă vor încerca să-ți facă și ei pe plac, vei afla vești importante. Un nou proiect se află în plină desfășurare, iar tu trebuie să te asiguri că dai dovadă de calități de lider.

FECIOARĂ

A sosit momentul să ieși din zona de confort și să evoluezi. Energia zilei te influențează în mod pozitiv și te ajută să iei cele mai bune decizii de viitor. Este o zi productivă și vei reuși să duci la bun sfârșit tot ceea ce ți-ai propus.

BALANȚĂ

Trebuie să înveți să fii sincer cu tine. Teama ded a fi respins de către cei din jur te face să minți în privința lucrurilor care te definesc cu adevărat. Nu ar trebui să încerci să te schimbi doar pentru a fi acceptat de grupul de prieteni. Fii sincer cu tine și asumă-ți deciziile pe care le iei. La final, oamenii care te apreciază cu adevărat vor fi alături de tine indiferent de diferențele care există între voi.

SCORPION

Se anunță un început plin de speranță pentru tine și te bucuri de reușită după reușită. După ce ai muncit toată vara, a sosit momentul să culegi roadele. Viitorul este strălucitor pentru nativii care  sunt deciși să muncească pentru ceea ce-și doresc cu adevărat.

SĂGETĂTOR

Astăzi te simți lipsit de energie. Nostalgia te cuprinde și pare că nimic nu merge așa cum ți-ai dorit. Capul sus, nu uita că momentele astea nu vor exista în viața ta pentru totdeauna. Încearcă să te relaxezi și să nu te gândești la lucruri negative.

CAPRICORN

Fii mai atent la relațiile pe care le ai cu cei din jur. Ți-ai neglijat destul de mult prietenii în ultima perioadă, iar aceștia s-ar putea să se îndepărteze de tine. Fă-ți timp pentru a socializa. Fii sincer cu cei din jur și învață să iei din când în când o pauză de la responsabilități.

VĂRSĂTOR

Trebuie să înveți că nu poți să-i mulțumești pe toți cei pe care-i iubești. Îți dorești prea mult să faci pe placul celorlalți și uiți să fii pe placul tău. Detașează-te de la griji și concentrează-te mai mult asupra lucrurilor care te fac fericit.

PEȘTI

Gândește-te de două ori înainte să contactezi oamenii care au plecat din viața ta. Chiar dacă nostalgia te-a cuprins, încearcă să-ți amintești de ce nu a mers relația și de ce ați pornit pe drumuri separate. Ascultă-ți intuiția și nu te lăsa condus de impulsuri pe moment.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Greșeli de igienă care pot afecta ochii
Greșeli de igienă care pot afecta ochii
Recomandări: