Lună Nouă în Pești! O zodie este profund afectată

  • Publicat:
Lună Nouă în Pești! O zodie este profund afectată
Sursa foto: shuterstock

Astăzi, 20 februarie, avem parte de o Lună Nouă în zodia Pești, a doua din 2023. Iată ce înseamnă asta, dar și ce care vor fi recomandările pentru fiecare zodie în parte.

Lună Nouă în zodia Pești: semnificație

Ziua de 20 februarie marchează o tranziție importantă, iar lucrurile vor deveni mult mai ușor de înțeles pentru noi toți.

Potrivit specialiștilor, Luna Nouă în Pești semnifică meditația, rugăciunea sau alte modalități spirituale prin care te reconectezi cu sinele.

De asemenea, este un prilej excelent pentru iertarea propriei persoane.

Zodia Berbec

Nativii născuți în semnul Berbecului se vor confruntă în această perioada cu nostalgia, cu trecutul, dar și cu fricile sau sentimentele îngropate. Recomandarea astrologilor este să faceți pace cu trecutul și să fiți mai blânzi cu propria persoană.

Zodia Taur

Nativii născuți în semnul Taurului sunt sfătuiți să facă pace cu oamenii din viața lor, fie că vorbim de prieteni apropiați, de anturaj sau comunitate. Mai reduceți din pretenții și din exigență și acceptați greșelile celorlalți, căci sunt omenești.

Zodia Gemeni

Nativii născuți în semnul Gemenilor sunt sfătuiți să manifeste blândețe pentru rolul lor în societate. Știm cât de hotărâți sunteți să obțineți cele mai bune rezultate profesional vorbim, însă încercați să vă imblânziți puțin și să vă acceptați limitele.

Zodia Rac

Nativii născuți în semnul Racului vor resimți în această perioada frustrări legate de faptul că poate nu au terminat acea formă de educație pe care și-o doreau. Astrele le recomandă acestora să fie mai blânzi cu sine, să înțeleagă că pot oricând începe o altă școală, un nou curs etc. Orice i-ar face fericiți. Există timp pentru orice.

Zodia Leu

Nativii născuți în semnul Leului se vor gândi în următoarea perioada la frici, fapt că îi va neliniști teribil. Și lor li se recomandă mai multă prevenție. Iertați-vă, lăsăți trecutul și temerile lui în urmă și trăiți mai mult!

Zodia Fecioară

Nativii născuți în semnul Fecioarei sunt sfătuiți să fie atenție căci vor putea întâlni iubirea luna aceasta! Astfel, dacă sunteți singuri de ceva vreme, șansele de a întâlni un suflet pereche sunt mari în următoarea perioadă. Veți scăpa și de legăturile toxice și veți experimenta mai multă liniște pe zona relațională.

Zodia Balanță

Nativii născuți în zodia Balanță vor avea nevoie de echilibru în următoarea perioada. Aveți grijă, așadar, la ce mâncați, la câtă mișcare faceți și renunțați la obiceiurile vicioase, dacă acestea există.

Zodia Scorpion

Nativii născuți în semnul Scorpionului vor resimți foarte mult romantism în relația de cuplu luna aceasta. Astrele le recomandă acestora să se bucure de fiecare moment plăcut în doi, dar și de familie și de sine.

Zodia Săgetător

Luna această va fi despre familie pentru cei născuți în semnul Săgetătorului. Puteți folosi acest eveniment pentru a vă ierta semenii, pe aceia ce v-au supărat. Iertându-vă rădăcinile, vă veți ierta pe voi.

Zodia Capricorn

Viață nativilor născuți în Capricorn va fi marcată de comunicare în perioada imediat următoare. Învățați să fiți mai toleranți, mai calmi și mai puțin conflictuali. Nu mai judecați cu repeziciune și învățați să ascultați mai mult.

Zodia Vărsător

Nativii născuți în semnul Vărsătorului vor fi atenți la finanțe luna aceasta. Iertați-vă pentru cheltuielile inutile și învățați să fiți mai cumpătați de aici încolo. Mai mult, preocupați-vă și resursele interioare. În această zona, nu fiți zgârciți!

Zodia Pești

Pentru nativii născuți în semnul Peștilor, astrele recomandă multă blândețe pentru sine. Faceți pace cu voi, cu trupul și mintea voastră, cu viața voastră, dar și cu experiențele pe care le-ați avut, bune sau rele. Ieșiți din zona de negare și acceptați-vă ca un tot.

Sursă: Style Caster

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân