Horoscopul săptămânii 8-14 aprilie. Fecioara se confruntă cu probleme financiare

  • Publicat:
Horoscopul săptămânii 8-14 aprilie. Fecioara se confruntă cu probleme financiare

Din punct de vedere astrologic, saptamana aceasta este una dintre cele mai dificile saptamani ale anului 2024. Dar in acelasi timp este si una dintre cele mai profunde. Nu putem evita tensiunea si stresul care vin odata cu schimbarea si noile inceputuri.

Eclipsa de soare din Berbec, de pe 8 aprilie, este un moment al vindecarii. Ce se intampla saptamana aceasta este intens, dar deloc surprinzator. Eclipsa de soare ne expune adevaratele nevoi si dorinte si trebuie sa decidem care este urmatorul pas.

In acelasi timp, Marte si Saturn formeaza o conjunctie pe 10 aprilie in zodia Pesti. Vestea buna este ca ceea ce ne-a tulburat in ultimii doi ani va ajunge acum la final. Partea proasta este ca aceasta conjunctie ne aduce alte noi probleme.

Mercur este in continuare retrograd, adaugand intarzieri si probleme de comunicare intr-o saptamana deja dificila. Dar pe 11 aprilie Mercur retrograd se intalneste cu soarele si ne ofera un moment de claritate.

Descopera horoscopul saptamanii 8-14 aprilie pentru zodia ta:

Berbec

Eclipsa de soare de pe 8 aprilie are loc in zodia ta, ceea ce te transforma in personajul principal al acestei saptamani. Daca te-ai simtit incorsetata, fie din punct de vedere profesional, fie intr-o relatie, aceasta eclipsa te va elibera. Transformarea prin care treci nu iti este inca foarte clara, dar este cat se poate de evidenta pentru toti ceilalti din jurul tau.

Taur

Daca nu ai pus inca odihna pe primul plan, eclipsa de soare din Berbec, de pe 8 aprilie, te obliga sa faci asta. Te fortezi sa muncesti prea mult deja de cateva luni, dar ai parte de cea mai buna inspiratie atunci cand iei o pauza. Gaseste-ti timp sa te relaxezi si sa meditezi. In curand vei avea oportunitati sa iesi in lume, dar pentru moment concentreaza-te pe odihna.

Gemeni

Luna trecuta ai obtinut claritate cu privire la dorintele si visurile tale, iar odata cu eclipsa de soare din Berbec, de pe 8 aprilie, esti pregatita sa transformi unele dintre acele visuri in realitate. Este dificil sa te expui si simti presiunea de a obtine succesul, in special pe 10 aprilie. Dar cateva vorbe bune din partea unui prieten sau a unui coleg, pe 11 aprilie, iti reamintesc motivele pentru care faci toate aceste eforturi.

Citește AICI continuarea: Horoscopul complet al săptămânii 8-14 aprilie. Previziuni pentru TOATE zodiile.

sursa foto: Shutterstock

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân