Horoscopul dragostei pentru săptămâna 8-14 aprilie 2024. Racii iubesc pasional și Săgetătorii riscă un scandal

  • Publicat:
Horoscopul dragostei pentru săptămâna 8-14 aprilie 2024. Racii iubesc pasional și Săgetătorii riscă un scandal

Sezonul eclipselor are o puternica influenta asupra tuturor zodiilor, impreuna cu alte doua evenimente astrologice marcante din aceasta perioada.

Prima eclipsa de soare din acest an are loc in zodia Berbec, pe 8 aprilie 2024, si deschide horoscopul dragostei cu vesti bune. Este un simbol al noilor inceputuri si aduce energii transformatoare. Daca simti nevoia sa apesi butonul de reset in sectorul iubirii, in aceasta saptamana o poti face.

Pe 10 aprilie 2024 are loc o conjunctie Marte-Saturn in Pesti, care aduce multa claritate in planul sentimentelor. Marte in Pesti poate sa fie visator si confuz, iar sosirea lui Saturn aici s-ar putea sa fie ceea ce ai nevoie pentru a lamuri situatii tensionate din relatiile tale.

Saptamana se incheie sub umbrela altui eveniment interesant: conjunctie Soare – Mercur Retrograd, care are loc pe 12 aprilie, in Berbec. Aceasta intalnire cosmica are mare legatura cu imaginea de sine, cu locul tau pe aceasta lume, dar si cu necesitatea de a lua anumite decizii care sa te puna pe primul loc.

Pentru a vedea exact cum esti influentata de toate acestea pe parcursul saptamanii 8-14 aprilie 2024, citeste horoscopul dragostei atat la zodia ta, cat si la ascendent.

Berbec

Esti in centrul atentiei, pentru ca multe dintre evenimentele perioadei au loc in semnul tau. Cea mai importanta este eclipsa, care iti va da imboldul de a actiona spre directia pe care ti-o cere inima. Este important sa iti asculti intuitia si sa nu mai pleci urechea la ceea ce spun persoanele din jur. S-ar putea sa descoperi ca cineva apropiat are o influenta toxica asupra ta. Spre finalul saptamanii, cand Soarele se intalneste cu Mercur in semnul tau, pui mai mult accent pe relatia de iubire. S-ar putea sa iei o decizie majora impreuna cu partenerul tau.

Daca esti singura, este o perioada buna pentru a incepe o relatie, caci poti sa depistezi imediat daca un posibil iubit are intentii bune. Este important sa alegi cu sufletul, caci aparentele pot sa fie inselatoare.

Citește continuarea AICI: Horoscopul dragostei pentru saptamana 8-14 aprilie 2024. Racii iubesc pasional iar Sagetatorii risca un scandal

sursa foto: Shutterstock

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân