Horoscopul săptămânii 18-24 martie. Taurul descoperă că are un dușman ascuns

  • Publicat:
Horoscopul săptămânii 18-24 martie. Taurul descoperă că are un dușman ascuns

Pregătește-te pentru o săptămână plină de acțiune. Începe cu ieșirea soarelui din semnul Peștilor și intrarea în zodia Berbec. Apoi Mercur intră in umbră retrogradării pe 18 martie.

Ai grijă la oamenii care fac promisiuni pe care nu le pot respecta. Indiferent ce conflicte, griji sau emoții puternice apar acum, acestea vor reveni în atenție spre finalul primăverii.

Echinocțiul de primăvară are loc pe 19 martie și coincide cu intrarea soarelui în zodia Berbec. Pe 21 martie Venus formează o conjuncție cu Saturn și ne consolidează cele mai visătoare viziunii romantice sau creative.

Spre finalul săptămanii, pe 22 martie, Marte i se alatură lui Venus în Pești. Pentru următoarele câteva săptămani vom privi conflictele cu mai multă compasiune.

Descopera horoscopul saptamanii 18-24 martie pentru zodia ta:

 

Berbec

Pe 19 martie are loc echinoctiul de primavara si coincide cu intrarea soarelui in zodia ta. Este perioada din an in care iti place mai mult ca de obicei sa fii in centrul atentiei. Dar in acest an, in mod ciudat, esti mai rezervata si chiar timida. Nu iti doresti o petrecere mare, ci mai mult o iesire relaxanta in natura. De asemenea, ai putea sa te gandesti mai mult la relatiile tale si modul in care te-au influentat in ultimul an.

Taur

Daca cei mai multi oameni din jurul tau sunt plini de energie si incantati de sosirea primaverii, tu te simti epuizata. Eforturile tale de a-i strange pe toti dragi impreuna nu trec neobservate. Cu toate acestea, nu poti scapa de senzatia ca esti subminata. Nu lasa revelatia de a descoperi un inamic ascuns pe 18 martie sa iti strice toata saptamana. Pana pe 21 martie iti va fi clar cine iti este prieten cu adevarat.

Gemeni

Esti obisnuita sa te adaptezi rapid la orice situatie si sa incerci cat mai multe lucruri in acelasi timp. Dar in aceasta saptamana, si in urmatoarele cateva saptamani, esti foarte concentrata asupra unor teluri clare. Poti realiza mai multe atunci cand blochezi tot ceea ce iti distrage atentia de la scopul tau. Este o saptamana buna in care sa te intalnesti cu prietenii, sa organizezi o petrecere sau sa iesi in oras cu colegii. Citește continuarea AICI: Horoscopul complet pentru săptămâna 18-24 martie. Previziuni pentru TOATE zodiile.

sursa foto: Shutterstock

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân