Horoscopul lunii iunie: cum stau zodiile cu dragostea şi ce surprize le aşteaptă în carieră

Taurul îşi doreşte o nouă relaţie, Geamănul vrea stabilitate, Peştii se simt dezamăgiţi de ceea ce trăiesc, Balanţele simt că eforturile lor sunt în zadar. Vrei să ştii ce ţi-au pregătit astrele? Iată ce te aşteaptă în această lună!
  • Publicat:
Horoscopul lunii iunie: cum stau zodiile cu dragostea şi ce surprize le aşteaptă în carieră

Taurul îşi doreşte o nouă relaţie, Geamănul vrea stabilitate, Peştii se simt dezamăgiţi de ceea ce trăiesc, Balanţele simt că eforturile lor sunt în zadar. Vrei să ştii ce ţi-au pregătit astrele? Iată ce te aşteaptă în această lună!

Berbecul

Berbecul pune preţ pe carieră, dar şi pe familie în această lună. Cu toate acestea, nativului i se pare că lucrurile se mişcă cu încetinitorul, aşa că va fi dezamăgit de starea de fapt.  Progresul personal nu este însă împiedicat de starea lucrurilor. Relaţia cu partenerul va fi minunată până la data de 10 iunie 2018. După aceea, personajul principal al poveştii va fi comunicarea. Aceasta este, de asemenea, o lună propice pentru a rămâne însărcinată. Sănătatea va fi bună până pe 21 iunie, dar fragilă după aceea. Obiceiurile alimentare pe care le aveţi îşi vor spune cuvântul.

Taurul

Taurul îşi va pune farmecul la bătaie pentru a-şi atinge ţintele în această lună. În plan sentimental se anunţă o nouă idilă. În rest, chiar dacă vor apărea tot felul de blocaje, acesta trebuie să accepte lucrurile aşa cum sunt.

Există o mare diferenţă între dorinţele nativului Taur  şi cele ale partenerului, aşa că va fi dificil să se ajungă la un compromis. Prosperitatea monetară va fi excelentă, ba chiar va creşte după data de 10 iunie. În carieră ofertele continuă să vină, dar trebuie să le analizeze cu prudenţă. Sănătatea nu pune probleme deosebite, dar poate fi îmbunătăţită dacă adoptă şi o dietă.

Gemenii

Geamănul va pune accentul pe chestiunile legate de familie şi pe starea sa emoţională. Acesta îşi doreşte o relaţie stabilă, vrea să iubească şi să se simtă iubit. Ba mai mult, îşi va analiza mai mult cariera, care pare să îi ofere tot mai des momente de stres. După 17 iunie, lucrurile par să evolueze aşa cum îşi doreşte. Povestea de dragoste ce pare că îl acaparează va trece la un alt nivel.

Geamănul va emana mai multă sexualitate în această lună. Sănătatea este bună, dar puţină relaxare nu strică niciodată.

Racul

Racul pare să fi ajuns la o vreme a bilanţului. Acesta este momentul în care trebuie să ia o serie de decizii, fie în plan sentimental, fie legate de carieră. Dragostea va fi furtunoasă în această lună. Partenerul este stresat din cauza unor dificultăţi personale, iar acest lucru are impact asupra relaţiei.

Situaţia financiară va fi delicată. Este nevoie de mai mult efort pentru a câştiga bani şi a reduce cheltuielile.De asemenea, situaţia de la locul de muncă va fi instabilă. Compania în care lucraţi este în plină criză şi se află în curs de schimbări zilnice. Se vor schimba strategiile, ţintele.

Dacă vreţi să staţi bine cu sănătatea, nu uitaţi de activitatea zilnică.

Leul

Leul trebuie să îşi canalizeze toată enegia pentru a face faţă situaţiilor cu care se va confrunta în această lună. Nativul se va concentra pe succesul personal şi va analiza relaţia pe care o are cu partenerul. Chiar şi vechile prietenii sunt supuse încercărilor. În general, nu trebuie să ia decizii majore, cum ar fi căsătoria, divorţul sau sarcina în această lună. Dacă îşi doresc un alt loc de muncă, îl pot obţine cu uşurinţă.

Situaţia monetară nu le este benefică. De aceea, Leii ar trebui să economisească mai mult, să taie din cheltuielile care nu sunt urgente.

Fecioara

Fecioarele ar trebui să evite toate controversele în această lună, pentru că planetele nu le sunt benefice. Nativul ar trebui să se concentreze pe aspectele importante, să nu dea atenţie micilor detalii, asta pentru a-şi economisi energia. Fecioara se luptă în această perioada pentru a menţine un echilibru între viaţa de familie şi carieră.

Nativul câştigă bani, dar ar trebui să economisească cât mai mult. La job se anunţă transformări majore. Sănătatea va fi bună dacă vă odihniţi mai mult până pe data de 21 iunie.

Balanţa

Balanţele singure îşi caută perechea în această lună, dar nevoia lor de perfecţiune le împiedică să obţină rezultatul scontat. De aceea, ar trebui să ştie că afecţiunea este mai importantă decât perfecţiunea şi să treacă cu vederea diferenţele minore.  Înainte de a face achiziţii majore, Balanţele ar trebui să examineze cu atenţie situaţia. Aveţi opinii diferite faţă de ceilalţi în chestiuni legate de carieră, familie, sănătate etc.

Scorpionul

Scorpionul bifează succes după succes în carieră. Relaţia cu partenerul va fi bună până pe data de 10 iunie. După aceea va fi zguduită de turbulenţe. Cei singuri îşi vor întâlni dragostea şi au şanse să ajungă chiar la căsătorie. Alături de partener îşi vor atinge obiectivele financiare. Capacitatea. fizică va fi excelentă pe tot parcursul lunii.

Săgetătorul

Săgetătorii trebuie să fie răbdători, asta pentru a evita să între într-o depresie. Stresul îşi spune cuvântul în toate domeniile de activitate.  Eclipsa va afecta relaţiile existenta, ba chiar şi căsătoriile. Cei singuri s-ar putea implica în parteneriate romantice. Nativii nu întâmpină probleme financiare. Sănătatea va fi fragilă până pe 21 iunie, dar se va îmbunătăţi în mod remarcabil după aceea.

Capricornul

Capricornul va avea o lună extraordinară, plină de transformări şi contradicţii. Vor exista momente de impas, dar Nativul va reuşi să le traverseze. Acesta trebuie să găsească o cale de a echilibra plăcerea personală cu necesităţile familiei. În relaţia cu partenerul vor apărea tensiuni, dar cu puţină înţelegere totul poate fi depăşit. La locul de muncă totul pare a fi haotic.Banii pe care îi obţin nu le acoperă toate cheltuielile, de aceea au probleme cu echilibrarea veniturilor.

Vărsătorul

Vărsătorul trece printr-o perioadă a transformărilor. Dacă nativul va avea o stare bună, totul poate fi depăşit cu uşurinţă. Cei singuri vor avea o mulţime de oportunităţi pentru a forma relaţii. Schimbări importante se vor înregistra şi la locul de muncă. Această lună poate fi benefică pentru căsătorie sau pentru un vis arzător, cum ar fi o sarcină. Partea financiară nu le este favorabilă, aşa că Nativul trebuie să fie atent la achiziţii mari şi investiţii importante.

Peştii

Această lună va fi plină de conflicte şi încercări pentru cei născuţi în zodia Peştilor.  Aceştia trebuie să îşi folosească toată ingeniozitatea pentru a face faţă turbulenţelor . Cu toatea astea, Peştii trebuie să fie pregătiţi pentru a se  confrunta cu câteva dezamăgiri. Ei trebuie să dea dovadă de mai multă toleranţă în relaţia cu membrii familiei.

Magnetismul personal şi încrederea în sine sunt afectate de evoluţia planetelor. Chiar şi aşa, Peştii reuşesc să atragă dragostea de partea lor şi fac planuri pentru un viitor bebe. Situaţia se va îmbunătăţi după data de 17 iunie.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Simona TUDORACHE
Simona Tudorache este jurnalist şi redactor al site-ului "Ce se întâmplă, doctore?", având în portofoliu articole şi interviuri cu medici, nutriţionişti şi specialişti în activitate fizică. De asemenea, Simona Tudorache este preocupată şi de zona de lifestyle sănătos, intervievând vedete ...
citește mai mult
Horoscop iulie 2018: bani, carieră, sex
Horoscop iulie 2018: bani, carieră, sex
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”