Horoscopul lunii decembrie

Săgetător

Dragoste
Luna este într-o poziţie favorabilă zodiei tale şi, datorită forţei sale remarcabile, te ajută la stabilizarea relaţiei şi asta te face fericit. Vei petrece cel mai mult timp iubind şi fiind iubit. În cuplurile de lungă durată se reaprinde pasiunea şi vei redescoperi personalitatea partenerului tău.

Muncă
Vei fi fără îndoială iritat de superiorii tăi care îţi cer imposibilul, dar nu-ţi pierde răbdarea. Deşi influenţele astrale nu sunt puternice luna aceasta, te vei bucura de protecţia lui Neptun care te ajută să obţii puţin succes pe plan profesional.

Sănătate
Mai mulţi aliaţi globali te vor ajuta să vezi lucrurile în roz luna aceasta. În sfârşit ceva bun după tensiunile din ultimele săptămâni. Cu ajutorul influenţei lui Pluto, ar trebui să ai o rezistenţă fizică fără cusur.Te vei simţi tonifiat şi sigur întreaga lună şi nu te vei lăsa destabilizat uşor.

Bani
Pluto te va sfătui pentru a evita cheluielile suplimentare şi a nu te lăsa pradă tentaţiei tale pentru lux. Apar unele complicaţii legate de o moştenire, o avere, ceva nerezolvat încă. A doua jumătate a lunii este o perioadă bună pentru a face tranzacţii financiare sau operaţiuni pe scară largă. Cu soarele pe urmele tale, vei fi capabil să realizezi afaceri excelente.

Pagina 1 din 12
Andreea Chirila

Andreea Chirilă este absolventă a Facultăţii de Filosofie şi a ocupat timp de 8 ani funcţia de editor coodonator al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”. De asemenea, Andreea Chirilă s-a ocupat de rubrica de beauty a revistei, prin pictoriale, articole dedicate tendinţelor din make ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Dan Zaharescu, director executiv ARPIM: importanța accesului rapid la medicamente de ultimă generație