Horoscop săptămânal 27 iulie-2 august 2020: Racii marchează un eveniment special în calendar

Află ce prezic astrele pentru săptămâna 27 iulie- 2 august 2020.
Horoscop săptămânal 27 iulie-2 august 2020: Racii marchează un eveniment special în calendar
Află ce prezic astrele pentru săptămâna 27 iulie- 2 august 2020.
 

Horoscop săptămânal 27 iulie-2 august 2020- BERBEC

În prima parte a săptămânii vă cam lipseşte simţul practic şi sunteţi tentat să neglijaţi problemele importante. Dacă aveţi o idee, o iniţiativă legată de locul dumneavoastră de muncă este foarte bine să o prezentaţi şefilor pentru că aveţi toate şansele să fie bine primită.

Horoscop săptămânal 27 iulie-2 august 2020- TAUR

Puterea dumneavoastră de convingere vă va ajuta şi de data aceasta să înclinaţi balanţa în propriul folos. În prima jumătate a săptămânii este de dorit să evitaţi să vă apucaţi de mai multe lucruri, căci cu siguranţă nu veţi duce nimic la bun sfârşit.

Horoscop săptămânal 27 iulie-2 august 2020- GEMENI

Norocul pare să-şi întoarcă faţa către dumneavoastră şi un curent de energie pozitivă vă ajută să vedeţi viaţa cu alţi ochi, mai puţin cenuşie. S-ar putea să faceţi o pasiune fulgerătoare pentru o persoană care a apărut în viaţa dumneavoastră.

Horoscop săptămânal 27 iulie-2 august 2020- RAC

Timpul are o semnificaţie aparte în săptămâna aceasta, pentru că următoarea perioadă poate fi însemnată în calendar printr-un eveniment special. Traversaţi o perioadă benefică în plan sentimental. Relaţia de suflet este foarte bună, persoana iubită fiind tot timpul alături de dumneavoastră.

Horoscop săptămânal 27 iulie-2 august 2020- LEU

Sunteţi deosebit de inspiraţi în această săptămână, iar intelectul dumneavoastră funcţionează la cote maxime. Dacă v-aţi hotărât să vă schimbaţi locul de muncă, treceţi la această schimbare fără a vă lăsa influenţat de părerile celor din jur.

Horoscop săptămânal 27 iulie-2 august 2020- FECIOARĂ

Aveţi parte de o săptămână bună, peste aşteptări. Lucrurile par să revină la normal şi situaţiile neplăcute se rezolvă singure. Lipsa banilor vă poate determina să acceptaţi o a doua slujbă sau să obţineţi o colaborare scurtă, dar bine plătită.

Horoscop săptămânal 27 iulie-2 august 2020- BALANŢĂ

Vi se propune o colaborare care ar putea determina o schimbare importantă în viaţa dumneavoastră. Consultaţi-vă cu partenerul de viaţă. Continuaţi să fiţi avantajat în plan profesional. Pe neaşteptate vi se vor fae propuneri pentru un alt loc de muncă.

Horoscop săptămânal 27 iulie-2 august 2020- SCORPION

La locul de muncă este de preferat să evitaţi în această perioadă orice conflict cu superiorii dumneavoastră ierarhici. Este posibil să vă confruntaţi cu un puternic sentiment de gelozie, care vă va pune într-o situaţie dificilă.

Horoscop săptămânal 27 iulie-2 august 2020- SĂGETĂTOR

În cursul dimineţii este posibil să resimţiţi o stare de confuzie care vă poate afecta relaţiile sociale şi sentimental. Traversaţi o perioadă bună în plan afectiv şi, astfel, veţi putea trece mai uşor peste nemulţumirile apărute în plan profesional.

Horoscop săptămânal 27 iulie-2 august 2020- CAPRICORN

În cazul în care aveţi de susţinut un examen, rezultatul va fi foarte bun. Inspiraţia vă poate ajuta în depăşirea unei situaţii mai deosebite. Popularitatea dumneavoastră se va bucura de o creştere evidentă şi nu veţi duce lipsa de parteneri de distracţii, dar nici de colaborări.

Horoscop săptămânal 27 iulie-2 august 2020- VĂRSĂTOR

Situaţia profesională este într-o fază ascendentă şi acum ar fi momentul să vă redefiniţi noi obiective, noi aspiraţii. Este posibil să primiţi o veste pe care o aşteptaţi de mai mult timp. Nu o luaţi drept bună, încercaţi să stabiliţi veridicitatea informaţiilor.

Horoscop săptămânal 27 iulie-2 august 2020- PEŞTI

Deşi aveţi o mulţime de realizări la activ în ceea ce priveşte profesia, lucrul acesta nu vă mulţumeşte nici pe departe. În carieră nu se întrevăd schimbări importante. Nu este exclusă totuşi o avansare surprinzătoare.
Tags:
Alexandra Necsoiu
Alexandra Necsoiu

ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, alexandra.necsoiu@m.ro

Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Conf. univ. dr. Cristian Surcel: adenom versus cancer de prostată