Horoscop săptămânal 18-24 mai 2020: bârfe, veşti neobişnuite şi secrete ies la iveală

Află ce prezic astrele în săptămâna 18-24 mai 2020.
  • Publicat:
Horoscop săptămânal 18-24 mai 2020: bârfe, veşti neobişnuite şi secrete ies la iveală
FOTO: shutterstock / Horoscop săptămânal 18-24 mai 2020: bârfe, veşti neobişnuite şi secrete ies la iveală

Află ce prezic astrele în săptămâna 18-24 mai 2020.

Horoscop săptămânal 18-24 mai 2020- BERBEC

S-ar putea să luaţi o decizie pripită în domeniul financiar. Din fericire, o împrejurare familială vă determină să faceţi pasul corect. Împrejurările favorizează evoluţii excelente în domenii neaşteptate ca urmare a spiritului de întreprinzător ce vă caracterizează în această săptămână, prin originalitatea şi siguranţa punctelor de vedere.

Horoscop săptămânal 18-24 mai 2020- TAUR

Cu un efort de voinţă reuşiţi să vă schimbaţi dispoziţia şi să vă ocupaţi mai serios de problemele care nu mai suportă amânare. O persoană din imediata apropiere încearcă să vă creeze probleme, dar nu are posibilitatea să-şi pună planul în aplicre pentru că o descoperiţi la timp.

Horoscop săptămânal 18-24 mai 2020- GEMENI

Săptămâna v-ar putea oferi veşti neobişnuite, bârfe, aspecte secrete care ies la iveală. Cineva în jurul dumneavoastră nu lucrează cinstit şi există un anumit joc de culise pe care ar trebui să îl observaţi la timp ca nu cumva să fiţi atras într-o afacere dubioasă.

Horoscop săptămânal 18-24 mai 2020- RAC

În plan afectiv, săptămâna începe cu momente delicate, în care va trebui să suportaţi gesturi şi atitudini nu tocmai plăcute din partea partenerului. În privinţa sănătăţii, nimic deosebit nu se anunţă cu excepţia unei somnolenţe nejustificate.

Horoscop săptămânal 18-24 mai 2020- LEU

În această săptămână s-ar putea să aveţi parte de surprize neplăcute din partea unui prieten drag ce vă va indispune, dar familia vă este alături şi vă face să vedeţi cu alţi ochi situaţia nu tocmai roz în care vă aflaţi.

Horoscop săptămânal 18-24 mai 2020- FECIOARĂ

Vă preocupă menţinerea liniştii căminului. Adevărul este că, principalul generator al unor virtuale tensiuni rezidă tocmai din propria vină. Trebuie însă să mai aveţi ”puţintică răbdare” şi să domoliţi focul pentru câteva zile. Sănătatea este bună, dar tensiunile emoţionale pot genera numeroase dispute.

Horoscop săptămânal 18-24 mai 2020- BALANŢĂ

Pe plan profesional, vă veţi bucura de un succes considerabil şi, ca de obicei, vă veţi afla în lumina reflectoarelor. Cu toate astea, pot apărea unele probleme generate de faptul că ceea ce dumneavoastră consideranţi a fi real, poate fi pus sub semnul îndoielii, dar şi de influenţele pe care le pot exercita problemele personale, asupra activităţii dumneavoastră.

Horoscop săptămânal 18-24 mai 2020- SCORPION

În dragoste acordaţi mai multă atenţie partenerului dumneavoastră. Adevăruri ascunse ies la lumină, ceea ce vă va îmbunătăţi viaţa de familie, aducându-i un plus de încredere. Fericirea va deveni un sentiment mai adânc. Nu prea aţi crezut în ea, dar trebuie să vă revizuiţi atitudinea.

Horoscop săptămânal 18-24 mai 2020- SĂGETĂTOR

Dorinţa de a face lucruri interesante vă poate determina să munciţi mai mult decât de obicei. Aveţi unele idei pe care le împărtăşiţi colaboratorilor sau asociaţilor, dar n-ar fi rău dacă aţi face acest lucru mai cu măsură. Trebuie să ştiţi că un om informat este cel care are puterea.

Horoscop săptămânal 18-24 mai 2020- CAPRICORN

În dragoste pregătiţi-vă pentru câteva reproşuri. În relaţiile familiale aveţi tendinţa de a vă gândi numai la dumneavoastră, fără a lua în considerare ceea ce doreşte partenerul. Acest lucru nu face bine nici unuia, nici altuia.

Horoscop săptămânal 18-24 mai 2020- VĂRSĂTOR

Oricât de apăsătoare ar fi problemele legate de prieteni şi cunoscuţi, nimic nu este mai important decât hotărârile intime pe care trebuie să le luaţi. Dacă veţi considera că timpul va clarifica lucrurile vă supuneţi unui mare risc. Acţionând rapid, aţi putea câştiga o partidă fără a mai amâna atât, mai ales că azi conjunctura este favorabilă luării unor decizii bune pentru toată lumea.

Horoscop săptămânal 18-24 mai 2020- PEŞTI

Chiar dacă vă aşteptaţi, în plan sentimental nu se anunţă schimbări majore. Dacă sunteţi familişti, vă puteţi aştepta la unele dificultăţi în relaţia cu jumătatea dumneavoastră din cauza unor bârfe răutăcioase. N-ar fi rău să luaţi unele măsuri în privinţa asta şi să purtaţi o discuţie deschisă cu cei vinovaţi dacă îi cunoaşteţi.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân