Horoscop săptămânal 13-19 iulie 2020: surprize pe plan financiar şi noi poveşti de dragoste

Află ce prezic astrele în cea de-a doua săptămână a lunii iulie.
Horoscop săptămânal 13-19 iulie 2020: surprize pe plan financiar şi noi poveşti de dragoste
Află ce prezic astrele pentru săptămâna 13-19 iulie 2020.

Horoscop săptămânal 13-19 iulie 2020- BERBEC

Prin răbdare şi tact obţineţi lucruri nesperate, dar atenţie, există şi reversul medaliei. În prima jumătate a săptămânii este posibil să nu reuşiţi să îndeplinţi o sarcină. Nu este cazul să vă enervaţi, pentru că nu este vina dumneavoastră.

Horoscop săptămânal 13-19 iulie 2020- TAUR

Buna colaborare a dumneavoastră cu un partener de afaceri îşi va arăta în următoarea perioadă roadele, prin finalizarea cu succes a unei lucrări importante. În plan profesional aţi îndepărtat obstacolele şi tensiunile din drumul dumneavoastră şi acum ştiţi că a sosit momentul să obţineţi rezultate imediate.

Horoscop săptămânal 13-19 iulie 2020- GEMENI

În această perioadă sunteţi în elementul dumneavoastră. Nu există nimic ce v-ar putea împiedica să avansaţi la locul de muncă. Nu este o săptămână favorabilă pentru luarea deciziilor importante, deoarece o stare de confuzie nu vă avantajează. Ar fi bine să vă ordonaţi ideile.

Horoscop săptămânal 13-19 iulie 2020- RAC

Simţul dumneavoastră practic este sporit şi reuşiţi să vă îmbunătăţiţi situaţia financiară, iar starea de sănătate va fi excelentă. Nu lăsaţi gelozia să vă distragă de la momente petrecute într-un cadru idilic cu persoana iubită.

Horoscop săptămânal 13-19 iulie 2020- LEU

Se pare că începe să vă meargă şi dumneavoastră mai bine. În plan social începeţi să faceţi progrese şi să fiţi luaţi în seamă. Este posibil ca în această săptămână să nu dispuneţi de forţa necesară pentru asumarea unor noi responsabilităţi.

Horoscop săptămânal 13-19 iulie 2020- FECIOARĂ

O activitate pe care o începeţi în următoarea perioadă vă va aduce în viitor beneficii pe plan financiar. Succesul pe plan profesional va fi posibil doar în urma unui efort susţinut din partea dumneavoastră.

Horoscop săptămânal 13-19 iulie 2020- BALANŢĂ

În plan sentimental vă aşteaptă mari bucurii în cuplu. Este o perioadă care va aduce schimbări cu totul deosebite, pe care nu le veţi uita uşor. În prima parte a săptămânii este posibil să fiţi încordat şi irascibil din cauza multitudinii de probleme pe care le aveţi de rezolvat în această perioadă.

Horoscop săptămânal 13-19 iulie 2020- SCORPION

Comunicarea va juca un rol important în proiectele care se pun la cale în următoarea perioadă sau în relaţiile de orice natură. Sunteţi predispus la o stare de hipersensibilitate şi de confuzie, ceea ce ar putea să ducă la accenturarea stării dumneavoastră de nervozitate.

Horoscop săptămânal 13-19 iulie 2020- SĂGETĂTOR

Încercaţi să evitaţi asumarea unor responsabilităţi pentru că s-ar putea să nu dispuneţi de forţa fizică pentru a finaliza ceea ce aţi dori. Această săptămână predispune la activitatea intelectuală intensă. Poate aveţi de susţinut nişte examene sau să daţi nişte teste.

Horoscop săptămânal 13-19 iulie 2020- CAPRICORN

O persoană mai în vârstă vă va solicita sprijinul într-o activitate creativă, de pe urma căreia aţi putea începe o colaborare avantajoasă. Începeţi săptămâna plin de energie şi aveţi posibilitatea să duceţi la bun sfârşit o activitate începută cu mai mult timp în urmă.

Horoscop săptămânal 13-19 iulie 2020- VĂRSĂTOR

Săptămâna aceasta vă avantajează şi nu trebuie să pierdeţi nicio ocazie de a vă pune planurile în practică. În prima parte a săptămânii este posibil să aveţi o stare tensionată din cauza unor dificultăţi de colaborare cu un partener de afaceri.

Horoscop săptămânal 13-19 iulie 2020- PEŞTI

Sunteţi pe punctul de a lua o decizie foarte importantă cu privire la viitor. Vă puteţi preocupa mai mult de familie şi de cei dragi. Se recomandă ca în această zi să nu demaraţi noi afaceri, chiar dacă vi se oferă această posibilitate din partea unor persoane de încredere.
Alexandra Necsoiu
Alexandra Necsoiu

ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, alexandra.necsoiu@m.ro

Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Ce este atașamentul și cum îți influențează viața