HOROSCOP martie 2019

Dăm startul primăverii cu veşti noi în dragoste şi carieră, nativii din zodiac bucurându-se în luna martie de surprize noi.
  • Publicat:

Berbec

Vă atrag foarte mult distracţiile şi v-aţi propus să nu pierdeţi niciun prilej în a le dovedi celorlaţi că ştiţi să trăiţi. Pe plas socio-profesional se bun ale baze ale evoluţiei dumneavoastră şi vă bucuraţi de sfaturile sau ajutorul concret al unui superior.

Începutul lunii martie nu trece neobservat, iar asta pentru că vă va pune în faţa unui eveniment de referinţă pentru cariera dumneavoastră. În această lună munciţi mult, cu spor, iar din eforturile dumneavoastră apar rezultate palpabile de care sunteţi mândru. Este o lună prielnică şi pentru comunicarea afectivă şi pentru înţelegere. Spuneţi deschis ceea ce gândiţi, chiar dacă lucrul acesta deranjează.

 

Taur

Este un moment favorabil schimbărilor radicale în plan profesional: schimbarea locului de muncă, avansare pe o altă treaptă ierarhică. Aţi putea primi un sfat cu tentă legală într-o discuţie privată cu reprezentantul unei instituţii, deşi ceea ce vă spune nu ar trebui ştiut de alţii.

Sunteţi prins într-o problemă căreia, deocamdată, nu îi găsiţi soluţi, dar apare de undeva un ajutor care vă scoate imediat din impas. În această lună este posibil să primiţi o veste din partea unei persoane mai în vârstă care s-ar putea să vă neliniştească.

 

Gemeni

Destinul conjugal urmează o curbă ascendentă şi multe cupluri îşi clarifică în acest interval probleme, ”curăţă” relaţie de suspiciune şi complexe. Afacerile prosperă datorită unor asocieri sau colaborări de succes, de aceea trebuie să acceptaţi relaţionarea cu ceilalţi. Este posibil să începeţi luna martie cu o zi tensionată din cauza neînţelegerilor cu un coleg sau un partener de afaceri.

Luaţi legătura cu diverse instituţii ale statului pentru soluţionarea unor chestiuni financiare, bancare, de afaceri. Din fericire, în luna martie sunteţi vioi şi un magnetism deosebit, astfel încât cei din jur sunt fermecaţi de dumneavoastră.

 

Rac

Se pare că nu vă interesează nimic mai mult decât partenerul, cu atât mai mult cu cât în ultima perioadă aţi simţit o oarecare răceală în relaţie. Este un moment relaxat la serviciu, când păreţi că vă desfăşuraţi activitate într-o mare familie. Veştile care vin în luna martie sunt promiţătoare pentru că aduc noutăţi cu privire la paşii următori ai unei afaceri în care sunteţi implicaţi.

Viitorul arată bine! Începeţi să descoperiţi regulile comise de alţii şi luaţi imediat măsuri pentru a le sancţiona, pentru a le arăta că nu le va merge aşa la nesfârşit. Este bine să fiţi atenţi la detalii, să încercaţi să vă faceţi datoria, să vă respectaţi promisiunile. Este luna în care buturga mică răstoarnă carul mare.

 

Leu

Faceţi din nou confidenţe cui nu trebuie şi vă miraţi că toată lumea vă cunoaşte secretele. Pe viitor este necesară mai multă prudenţă. Aveţi ocazia să vă faceţi publice planurile dumneavoastră de viitor. Se vor găsi o mulţime de persoane interesate de o colaborare cu dumneavoastră.

Justiţia este cuvântul cheie al lunii martie, deci tot ce e legat de ideea de a face dreptate devine preocuparea dumneavoastră principală. Nu vă aşteptaţi să fie o lună prea bună la serviciu. Se anunţă câteva furtuni trecîtoare ce au la bază nişte piedici puse chiar de dumneavoastră. Acum orice este posibil, cu condiţia ca dumneavoastră să nu vă pierdeţi răbdarea şi să vă menţineţi punctul de vedere în faţa celor care încearcă să vă dezarmeze.

 

Fecioară

Pentru a reuşi în ceea ce faceţi în luna martie, trebuie să vă temperaţi impulsivitatea şi să daţi dovadă de prudenţă. Profesional, este unul dintre acele momente în care lucrurile se stabilizează şi merg aproape de la sine pe făgaşul potrivit. Întâmpinaţi piedici şi întârzieri în atingerea rezultatelor muncii din această lună, inclusiv din punct de vedere financiar.

S-ar putea ca în luna martie să vi se ofere şansa asocierii într-o afacere, însă este recomandat să nu vă pripiţi în luarea unei decizii. Dacă sunteţi încă singuri, trebuie să ştiţi că această zi este ideală pentru a vă găsi perechea, iar asta pentru că vă bucuraţi de un magnetism irezistibil.

 

Balanţă

O mare parte din atenţia dumneavoastră va fi canalizată spre divertisment şi relaţiile cu persoanele de sex opus. La serviciu nu se întâmplă mare lucru, deşi aţi putea lua nişte bani în această lună. Fie banii vi se vor părea puţini, fie aveţi prea multe datorii.

Nicio problemă la locul de muncă însă, totul este destins şi limpede, ba chiar aveţi câteva ore în plus de relaxare. În această lună aveţi ocazia să vă schimbaţi modul de gândire, să priviţi lucrurile şi din altă perspectivă şi să vă lărgiţi orizonturile. Propunerile care vi se vor face în această lună în plan afectiv vă tenteazp, dar pe de altă parte, simţiţi nevoia să fiţi mai rezervat.

 

Scorpion

Aflaţi din greşeală că sunteţi bârfit, dar lucrul acesta nu vă supără prea mult. Invăţaţi astfel să fiţi pe fază şi să nu dezvăluiţi nimănui nimic. Ar fi bine să vă implicaţi mai degrabă în activităţi de rutină care, chiar dacă vă vor plictisi, nu vă vor da prilejul de a face încurcături. La serviciu este cazul să luaţi frâiele în mână şi să vă impuneţi, astfel riscaţi să pierdeţi teren.

În luna martie veţi fi înconjuraţi de tot felul de probleme, dar nu ale dumneavoastră, ci ale celor din jur. Sunteţi deosebit de sociabili şi vioi, ceea ce va atrage simpatia colegilor dumneavoastră.

 

Săgetător

S-ar putea să întâmpinaţi dificultăţi în relaţiile sociale şi să fiţi atras într-un conflict. Vă recomandăm să evitaţi certurile. Este posibil să călătoriţi în străinătate, chiar să munciţi pe meleaguri străine, dar în meserii mult sub nivelul pregătirii dumneavoastră. Luna martie este ideală pentru afaceri. Aveţi ocazia să finalizaţi lucrări începute cu mai mult timp în urmă.

O activitate la care aţi muncit multă vreme ajunge acum la final. Este o lună a culegerii roadelor şi a recapitulării eforturilor depuse. Dragostea pluteşte în aer. Şarmul şi forţa dumneavoastră de seducţie sunt în continuă creştere.

Capricorn

Staţi cu ochii în patru la începutul lunii pentru că sunteţi pasibil de o greşeală foarte riscantă care poate strica totul. Inspiraţia vă va ajuta să rezolvaţi unele probleme importante pentru dumneavoastră. Aţi putea realiza unele câştiguri prin speculaţii. Deciziile pe care le luaţi în plan profesional vor fi benefice pentru încheierea unor afaceri profitabile.

Orgoliul vă este măgulit din plin când vedeţi că acţiunile dumneavoastră merg mai bine decât ale unui colaborator. Dacă sunteţi pe fază aţi putea să profitaşi de o ocazie apărută în a doua jumătate a lunii martie. Poate fi vorba de o cucerire importantă în plan sentimental.

 

Vărsător

Orgoliul vă este măgulit deoarece în colectivităţile în care veţi intra acum toată lumea vă va recunoaşte meritele şi veţi fi un fel de vedetp. La locul de muncă poziţia dumneavoastră este oarecum ameninţată de persoanele cu viziuni mai moderne, mai îndrăzneţe, cu idei noi.

O ştire de ultimă oră, probabil financiară, vă poate da dureri de cap, mai ales că nu staţi prea bine cu banii. Aşteptaţi de mult timp să vă lansaţi într-un proiect important, dar acum, când totul pare uşor şi la îndemână, ezitaţi.

 

Peşti

Aveţi şansa unei împăcări binevenite după un conflict aprins cu un amic. Unul întinde o mână spre reconciliere şi îl invită pe celălalt la dialog. Trebuie să plecaţi la drum pentru rezolvarea unor sarcini de serviciu. Nu este o zi uşoară, eforturile care vi se cer peste tot sunt considerabile.

La serviciu, programul este arhi-încărcat şi stresuk va deveni apăsător la un moment dat. În cazul în care vă pregătiţi să plecaţi într-o călătorie, vă sfătuim să fiţi optimit, deoarece totul se va derula conform planurilor. Intuiţia vă ajută să rezolvaţi probleme financiare importante. În prima parte a lunii aveţi ocazia să finalizaţi lucrări începute cu mai mult timp în urmă.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Horoscop aprilie 2019
Horoscop aprilie 2019
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”