Horoscop Iunie 2014

Şi luna aceasta, astrele sunt pline de surprinze! Berbecii, Vărsătorii şi Capricornii au ocazia să îşi rezolve problemele amoroase, iar pentru Tauri, Balanţe şi Scorpioni este o perioadă excelentă din punct de vedere financiar! Se pare că Iunie vine cu beneficii pentru toată lumea! Vezi şi tu ce ţi-a pregătit!
02.06.2014

Peşti

Dragoste

Întâmpini unele dificultăţi în relaţia cu partenerul tău, dar asta doar pentru că nu comunicaţi. Spune-i lucrurile care te deranjează şi acceptă să ţi le spună şi el. Dacă eşti singură, astrele îţi asigură spiritul sociabil şi deschis de care ai nevoie!

Carieră

La muncă lucrurile merg bine. Apar oportunităţi noi, favorabile, care te vor ajuta să obţii promovarea mult-visată sau, dacă ai o afacere proprie, ai şansa să o dezvolţi şi să o duci la următorul nivel!

Sănătate

Este o perioadă bună din punct de vedere fizic, deci începerea unei activităţi sportive sau a unui regim mai sănătos, ceea ce pare a fi un lucru bun, având în vedere că în ultima perioadă ai cam lenevit!

Bani

Ar fi cazul să faci nişte economii şi să reduci puţin mai tare cheltuielile inutile, asta daca nu vrei să te trezeşti îngropată în datorii! Fii mai precaută cu bugetul tău şi nu mai arunca banii pe orice ţi se pare drăguţ pe moment, dar de care nu ai nevoie pe termen lung!

Pagina 1 din 12
Horoscop Iulie 2014
Horoscop Iulie 2014
Cel mai nou articol Video:
Dr. Gina Chiriac, psihoterapeut: tehnici de a ne respecta promisiunile față de noi înșine