Horoscop Iunie 2014

Şi luna aceasta, astrele sunt pline de surprinze! Berbecii, Vărsătorii şi Capricornii au ocazia să îşi rezolve problemele amoroase, iar pentru Tauri, Balanţe şi Scorpioni este o perioadă excelentă din punct de vedere financiar! Se pare că Iunie vine cu beneficii pentru toată lumea! Vezi şi tu ce ţi-a pregătit!
  • Publicat:

Peşti

Dragoste

Întâmpini unele dificultăţi în relaţia cu partenerul tău, dar asta doar pentru că nu comunicaţi. Spune-i lucrurile care te deranjează şi acceptă să ţi le spună şi el. Dacă eşti singură, astrele îţi asigură spiritul sociabil şi deschis de care ai nevoie!

Carieră

La muncă lucrurile merg bine. Apar oportunităţi noi, favorabile, care te vor ajuta să obţii promovarea mult-visată sau, dacă ai o afacere proprie, ai şansa să o dezvolţi şi să o duci la următorul nivel!

Sănătate

Este o perioadă bună din punct de vedere fizic, deci începerea unei activităţi sportive sau a unui regim mai sănătos, ceea ce pare a fi un lucru bun, având în vedere că în ultima perioadă ai cam lenevit!

Bani

Ar fi cazul să faci nişte economii şi să reduci puţin mai tare cheltuielile inutile, asta daca nu vrei să te trezeşti îngropată în datorii! Fii mai precaută cu bugetul tău şi nu mai arunca banii pe orice ţi se pare drăguţ pe moment, dar de care nu ai nevoie pe termen lung!

Berbec

Dragoste

Dacă te afli deja într-o relaţie, luna aceasta este o perioadă bună pentru a clarifica orice problemă ai avea cu partenerul tău, astrele ajutându-te să cazi într-o “lumină bună” în faţa lui. Dacă eşti singură, dragostea poate apărea în viaţa ta ca o furtună zilele acestea, deci ar trebui să fii atentă la oamenii noi din jurul tău!

Carieră

Toţi nativii a căror profesie este legată de chimie, dietetică, igienă şi ştiinţă, în general, vor avea posibilitatea de a progresa rapid în cariera lor. Pentru ceilalţi, această perioadă pare decisivă în ceea ce privesc problemele importante legate de job. Analizează bine orice decizie înainte de a te hotărâ în privinţa ei.

Sănătate

În ceea ce priveşte sănătatea, luna aceasta nu ai nici un motiv de îngrijorare. Astrele au grijă să nu te ţină departe de problemele medicale, iar Marte îţi asigură o rezistenţă fizică şi un tonus de invidiat!

Bani

S-ar putea să întâmpini unele dificultăţi financiare în această perioadă, dar asta doar pentru că ai tendinţa de a cheltui mai mult decât câştigi. Încearcă să fii mai atentă cu bugetul tău şi să nu te întinzi mai mult decât îţi permite buzunarul!

Taur

Dragoste

Impulsurile amoroase vor fi extreme de puternice în această perioadă, toţi nativii, indiferent dacă sunt singuri sau se află deja într-o relaţie, vor exprima pasiune şi senzualitate în jurul lor! De asemenea, este o perioadă bună pentru a remedia greşelile din trecut, în ceea ce privesc partenerii de viaţă.

Carieră

Ai suficient entuziasm şi curaj pentru a pune în practică ideile interesante pe care le ai de ceva timp. Concentrează-te pe câte un lucru pe rând şi nu te aventura să faci mai multe deodată. Dacă vei fi suficient de ambiţioasă şi de atentă, astrele îţi vor asigura succesul!

Sănătate

Potrivit indicaţiilor astrale, te bucuri de sănătate şi activitate fizică excelentă! Este un moment oportun pentru a începe o dietă, un program de sport sau de meditaţie. În a doua jumătate a lunii, Marte îţi asigură energie din plin!

Bani

Intuiţia îţi este cel mai bun prieten în această perioadă! Ai o putere de convingere incredibilă, lucru care te va ajuta să obţii bonusul mult visat. Norocul e de partea ta, iar afacerile merg ca pe roate, ceea ce nu poate fi decât un lucru bun în ceea ce priveşte bugetul tău!

Gemeni

Dragoste

Este o periodă bună pentru a cunoaşte persoane noi şi pentru a socializa, dar nu e tocmai momentul să te arunci într-o relaţie serioasă. Profită de libertatea ta şi analizează bine toate aspectele înainte de a lua o decizie importantă. Dacă te afli deja într-o relaţie, încearcă să îţi calmezi impulsurile şi să fii mai înţelegătoare cu partenerul tău. Astrele sunt agitate, iar asta ţi-ar putea aduce motive de conflict.

Carieră

Promovarea sau mărirea de salariu la care ai visat de mult se apropie cu paşi rapizi! Meritele îţi sunt recunoscute, iar şefii tăi sunt gata să te răsplătească. Dacă ai o afacere pe cont propriu, lucrurile vor merge bine întreaga lună!

Sănătate

Nu suferi de probleme serioase, dar s-ar putea să întâmpini unele dificultăţi în ceea ce privesc tonusul şi vitalitatea. Nu exagera cu activităţile fizice dificile. Încearcă să respecţi un program zilnic de sport şi să menţii un stil de viaţă cât se poate de sănătos!

Bani

Ai parte de un decalaj în dezvoltarea ta financiară, dar nu ai motive serioase de griji. Lucrurile vor merge puţin mai lent, dar până la finalul lunii te vei pune pe picioare iar bugetul tău va reveni la normal. Până atunci, încearcă să nu cheltui mai mult decât ai şi să îţi împarţi bugetul într-un mod mai responsabil!

Rac

Dragoste

Linişte şi pace. Asta aduc astrele în relaţiile racilor luna aceasta. Partenerul tău va fi extrem de tolerant şi de atent cu tine, lucru care te va face să fii mai îngăduitoare şi mai deschisă în relaţia cu el. Dacă eşti singură, lucrurile vor fi destul de distractive. Astrele ţi-au promis multă distracţie şi, cine ştie, poate chiar un viitor partener pe măsură!

Carieră

Eşti plină de idei şi nimic nu-ţi poate sta în cale când vine vorba de munca ta. Este un lucru foarte bun, căci astrele te susţin din plin şi îţi oferă energia necesară pentru a reuşi tot ce îţi propui!

Sănătate

Mercur are o influenţă destul de puternică şi te poate sensibiliza puţin luna aceasta. Încearcă, pe cât posibil, să nu faci nici un fel de excese şi să îi oferi organismului tău odihna de care are nevoie.

Bani

Astrele îţi oferă simţul realităţii şi oportunităţile necesare pentru a face tranzacţii financiare bune. Dacă ai în gând vreo achiziţie importantă, este un moment bun să o realizezi. Cu toate acestea, nu te arunca să cumperi lucruri inutile. Axează-te pe ceea ce este important şi cu adevărat util.

Leu

Dragoste

Planetele se concentrează pe sectorul dragoste, deci luna aceasta este o perioadă bună la acest capitol pentru toţi nativii lei. Dacă te afli deja într-o relaţie, există şanse de oficializare a relaţiei, logodnă sau chiar căsătorie. Dacă eşti singură, şansele să găseşti persoana potrivită sunt extrem de mari. Profită de orice ocazie pentru a cunoaşte persoane noi şi pentru a socializa.

Carieră

Ai o atitudine uşor tensionată, care s-ar putea să-ţi creeze probleme cu colegii şi superiorii tăi. Încearcă să fii mai diplomată şi să vezi şi părţile lor bune, nu doar defectele. În a doua jumătate a lunii, apar oportunităţi noi de afaceri care îţi pot aduce beneficii surprinzătoare!

Sănătate

Ai o stare de nervozitate care îţi poate creea un uşor disconfort fizic. Ai nevoie de mai multă odihnă şi mai puţin stres. Acordă-ţi timp pentru a avea grijă de tine şi pentru a face o activitate care să te facă să te simţi mai bine.

Bani

Dacă vei avea puţină răbdare, vei vedea că situaţia ta financiară se va îmbunătăţi considerabil. Pînă atunci, însă, încearcă să fii mai atentă la bugetul tău şi la lucrurile pe care îţi cheltui banii. Fă doar achiziţii de care ai cu adevărat nevoie. În a doua jumătate a lunii Venus se va asigura că obţii unele beneficii financiare care să te ajute să îţi rezolvi problemele la acest capitol.

Fecioară

Dragoste

Fereşte-te de intervenţiile unor membri de familie care, deşi au intenţii bune, s-ar putea să creeze tensiuni între tine şi partenerul tău. Obişnuiţi-vă să vă rezolvaţi singuri problemele şi, diplomat bineînţeles, fă-i pe cei din jur să înţeleagă că vă descurcaţi şi singuri. Nativii singuri au şansa să întâlnească persoana potrivită, căci Mercur promite numai armonie la capitolul dragoste!

Carieră

Eşti mai încrezătoare ca oricând, lucru care te ajută să-ţi rezolvi repede toate problemele de la muncă. Proiectele merg bine, iar şefii se arată extrem de mulţumiţi de eforturile tale!

Sănătate

Din punct de vedere fizic, te simţi excelent! Ai posibilitatea de a practica, în sfârşit, sportul tău preferat, iar asta te face să te simţi minunat. În a doua jumătate a lunii, stresul te cam acaparează, deci ai grijă să îi oferi organismului tău odihna necesară!

Bani

Eşti expusă la anumite fluctuaţii financiare: ba cheltuieli fixe, ba mofturi pe care nu te fereşti să le satisfaci. Încearcă să fii mai responsabilă şi să ai mai mare grijă pe ce îţi cheltui banii, căci s-ar putea să “te îngropi” în datorii inutile!

Balanţă

Dragoste

Abia ai oficializat relaţia şi dezamăgirile au început să apară. Nu, nu e nimic în neregulă cu partenerul tău. Încearcă să renunţi la tendinţa de idealizare şi să accepţi persoana de lângă tine atât pentru calităţiile sale cât şi pentru defecte. Acelaşi lucru este valabil şi în cazul nativilor singuri: încetează să mai cauţi perfecţiunea căci s-ar putea să pierzi persoanele care te plac cu adevărat!

Carieră

Visezi la proiecte grandioase şi la idei măreţe care să te scoată din anonimat! Da, este posibil, căci eşti mai ambiţioasă ca oricând, iar astrele te susţin din plin. Cu toate acestea, ai grijă să nu cumva să duci ambiţia la un nivel la care să se transforme în ceva greşit!

Sănătate

Te bucuri de un tonus excelent, deci ar fi bine să ieşi la aer! Activităţiile în aer liber sunt o modalitate excelentă de a te menţine în formă şi de a te bucura de relaxare şi odihnă!

Bani

Lucrurile merg bine pe plan financiar, aşa că este un moment bun să îţi rezolvi problemele la acest capitol. Încearcă să faci economii şi să nu te arunci să faci tranzacţii care ţi se par atractive doar pe moment. Gândeşte lucrurile cu atenţie şi fă cele mai bune alegeri!

Scorpion

Dragoste

Viaţa de căsătorie este influenţată bine de către astre şi va fi şi mai bine dacă vei renunţa puţin la posesivitate. Încearcă să fii mai răbdătoare şi mai înţelegătoare cu partenerul tău. Dacă eşti singură, iunie este o perioadă extrem de promiţătoare pe plan amoros, deci fii cu ochii în patru!

Carieră

Profesional vorbind, ai ajuns într-un punct mort. Este cazul să treci peste orice dezamăgire ai fi avut pe plan profesional şi să te apuci de treabă!

Sănătate

Din fericire, totul merge bine pe planul sănătăţii luna aceasta. Marte, Uranus şi Soarele îţi asigură dinamism şi energie, ceea ce nu poate fi decât un lucru bun. Începi luna plină de forţe noi!

Bani

Umează o perioadă bună din punct de vedere material deci, dacă ai plănuit vreo achiziţie importantă, este un moment bun să o faci! De asemenea, ai posibilitatea de a obţine anumite venituri neaşteptate, o moştenire, un premiu sau un bonus la locul de muncă.

Săgetător

Dragoste

Fie că te afli într-o relaţie, fie că eşti singură, lucrurile merg în general bine la capitolul dragoste. Ai şansa de a experimenta lucruri noi şi de a cunoaşte persoane care să te facă să îţi schimbi anumite concepţii despre lume.

Carieră

Primeşti felicitări din parte şefilor pentru munca depusă în ultima perioadă, dar fi atentă să îţi expui fericirea într-un mod prea evident, căci s-ar putea să atragi invidia colegilor. În a doua jumătate a lunii reuşeşti să finalizezi toate proiectele pe care ţi le-ai propus.

Sănătate

Simţi o stare de oboseală, probabil din cauza epuizării din ultima perioadă de la muncă. Încearcă să-ţi acorzi timp pentru lucrurile care îţi plac şi să îţi iei o perioadă de odihnă. În ritmul ăsta, organismul tău s-ar putea să cedeze, iar asta poate produce urmări mai grave!

Bani

La capitolul financiar nu ai nici un motiv de îngrijorare. Lucrurile merg excelent! Ai, în sfârşit, posibilitatea de a cheltui o parte din bugetul tău pe lucruri care îţi plac, chiar dacă nu îţi sunt necesare. Cu toate acestea, încearcă să faci şi câteva economii. Nu se ştie niciodată când vei avea nevoie!

Capricorn

Dragoste

Încearcă să-i acorzi mai multă atenţie partenerului tău de viaţă şi să nu te mai laşi acaparată de părerile celor din jur. Dacă eşti singură, funcţionează la fel. Fii mai atentă la oamenii din jurul tău. Ştii vorba aceea: „Nu ştii niciodată de unde sare iepurele”!

Carieră

Te descurci bine la job, dar discuţiile în contradictoriu cu colegii tăi te cam împiedică să faci treaba la capacitatea maximă. Fii mai înţelegătoare şi încearcă să iei în considerare şi opiniile lor, mai ales când vine vorba de munca în echipă!

Sănătate

Eşti într-o formă fizică de invidiat, iar asta cu siguranţă este un lucru bun! În ritmul ăsta, în curând vei putea participa la maraton! Continuă cu acest stil de viaţă sănătos şi nu vei avea parte de nici o problemă de sănătate în curând!

Bani

Stai cam prost cu finanţele, dar nu este cazul să intrii în panică. Lucrurile se vor rezolva atâta timp cât îţi vei gestiona responsabil bugetul şi nu te vei lăsa pradă „tendaţiilor” şi anume pantofilor noi apăruţi în vitrine!

Vărsător

Dragoste

Saturn îţi asigură stabilitatea de care ai nevoie în cuplu iar acest lucru face ca totul să meargă bine între tine şi partenerul tău. Eşti plină de pasiune şi senzualitate, lucru care atrage privirile celor din jur, iar dacă eşti singură, este momentul perfect să îţi găseşti jumătatea!

Carieră

Ai parte de o promovare, o mărire de salariu şi multe laude din partea şefilor. Dacă o ţii tot aşa, vei progresa mai repede decât crezi. Cu toate acestea, încearcă să nu îţi ocupi tot timpul muncind şi să laşi timp şi pentru lucrurile care te relaxează şi îţi fac plăcere.

Sănătate

Vremea instabilă de afară ţi-a cam dat bătăi de cap, dar stai liniştită, luna aceasta eşti ferită de alte probleme. Marte se asigură că te vei simţi bine şi că vei fi pregătită să începi luna cu forţe noi!

Bani

La capitolul „finanţe” stai din ce în ce mai bine. Fie că primeşti o mărire de salariu, fie că ai parte de câştiguri dintr-un alt loc sau recuperări de pe urma unui job mai vechi, lucrurile merg bine pe plan financiar şi par să rămâna aşa o vreme lungă!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Horoscop Iulie 2014
Horoscop Iulie 2014
Recomandare video
Chips-uri din Salam Săsesc și Corndog cu Crenvurști din Piept de Pui