Horoscop Iulie 2016

Ce ţi-au pregătit astrele pentru luna iulie? Care sunt zodiile care au cel mai mult noroc pe plan sentimental, financiar sau profesional?
05.07.2016

Rac

Această perioadă creează oportunităţi în carieră şi pe plan financiar. Este posibil să te orientezi spre alte domenii sau să începi noi proiecte, care te provoacă intelectual. Eşti plină de energie, idei, entuziasm si creativitate.  Acum este momentul să te gândeşti la economii şi nu la cheltuieli! Ar fi bine să-ţi supraveghezi şi dieta, pentru că vei avea tendinţa să mănânci la ore nepotrivite.

Leu

Perioada următoare vine cu circumstanţe pozitive dacă te afli în căutarea unui partener. Carisma ta va fi la cote maxime şi vei reuşi să atragi în preajma ta persoane noi şi interesante. Dacă eşti deja într-o relaţie te vei bucura o perioadă liniştită în compania persoanei iubite. În iulie este foarte indicat să te concentrezi pe odihnă şi starea de sănătate. Epuizarea este cel mai mare duşman al tău luna aceasta.

Fecioară

Viaţa socială va fi foarte aglomerată pentru tine în aceasă perioadă. Ai parte de multe petreceri, întâlniri cu prieteni mai vechi şi multe alte activităţi sociale. În plan amoros, vor reveni în prim plan comunicarea şi planurile de viitor. Cei singuri vor avea parte de multe cuceriri. Luna aceasta va fi extrem de favorabilă carierei tale şi s-ar putea să fii răsplătit pentru toate eforturile tale de până acum.

Balanţă

O perioadă în care vei fi nevoită să te împarţi între activitatea profesională şi viaţa particulară. Vei reconsidera locul tău de muncă, oportunităţile profesionale şi relaţia cu superiorii tăi. Poate că ar trebui să faci câteva schimbări doar în folosul şi interesul tău. Pe de altă parte, vei avea noroc în dragoste şi vei avea o viaţă socială activă. 

Scorpion

În luna iulie,  situaţia materială se va îmbunătăţi şi vei descoperi că din punct de vedere financiar, nu stai chiar atât de prost precum ai crezut. Astfel, te vei putea relaxa în vacanţă fără a-ţi face griji în privinţa banilor. Este foarte posibil sa fii pusă în situaţia de a lua o decizie importantă cu privire la viitorul tău. Acceptă schimbările din viaţa ta şi uită evenimentele nefericite din trecut. Este bine sa fii foarte atent la oportunităţile profesionale, la şansele de a face impresie bună şi de a te afirma pe plan social.

 

 

Săgetător

Este o perioadă minunată pentru a petrece mai mult timp alături de partenerul tău. Profită de acest timp pentru a-ţi planifica o vacanţă sau activităţi relaxante. Vei avea de rezolvat o problemă profesională extrem de dificilă, dar luna iulie îţi oferă şi posibilitatea unor cadouri sau venituri suplimentare. Află care sunt zonele în care trebuie să te îmbunătăţeşti  şi încearcă să-ţi organizezi timpul mai bine.

 

Capricorn

Activitatea profesională şi sănătatea vor fi în centrul atenţei tale în această lună. În luna iulie  vei pune accentul pe colaborări, munca de echipă, alianţe şi contracte. Este o perioadă în care este posibil să resimţi stresul mai puternic decât de obicei. Încearcă să găseşti un echilibru între relaţia ta de dragoste, carieră, casă şi nevoile tale personale.

Vărsător

Romantismul este pe lista ta de priorităţi în această lună. Va fi o lună liniştită şi te vei concentra mai mult pe viaţa de cuplu decât pe diverse proiecte de la muncă. Totuşi, este o perioadă bună în care să-ţi pui în valoare aptitudinile şi competenţele. Financiar, luna iulie este generoasă cu tine, dar trebuie să te fereşti de cheltuieli inutile şi neglijenţă.

Peşti

Iulie este luna ideală pentru tine din toate punctele de vedere. Pe plan profesional, apar noi opţiuni care te ajută sa evoluezi şi să îţi măreşti veniturile. Sănătatea este înfloritoare şi reuşeşti să găseşti echilibrul între minte, trup şi suflet, iar vizitele la medic pot fi doar de rutină. Mare atentie la dietă, pentru că dorinţa de relaxare şi vacanţă s-ar putea să îţi accentueze pofta de mancare, în special nevoia de desert!

Taur

În această perioadă vei fi foarte interesată de activităţi intelectuale – studiul, lectura sau o nouă specializare  vor fi în prim plan. Vei rezolva anumite conflicte şi neînţelegeri în relaţia de cuplu. S-ar putea chiar să iei o decizie majoră în privinţa unei situaţii a cărei rezolvare o amâni de ceva vreme. Se pare că în această lună nu vei avea niciun fel de probleme financiare, deci te poţi relaxa din acest punct de vedere.

Gemeni

Te aşteaptă un început de lună uşor, iar dacă simţi nevoia să petreci câteva momente de una singură, acum este perioada cea mai indicată.  O oportunitate romantică va apărea la sfârşitul lunii sau te vei implica mai mult în relaţia pe care o ai. În luna iulie te vei simţi plin de vitalitate, spirit de iniţaitivă şi ambiţie. Lecţia acestei luni este să îţi creşti şi să îţi diversifici sursele de venit.

Berbec

Primele şi ultimele zile de luna aceasta par a fi cele mai intense. Ai încredere în tine, asumă-ţi responsabilităţi şi preia iniţiativă la job. Este indicat să îţi susţii punctul de vedere şi să te bazezi pe carismă în discuţiile cu partenerul. Este o perioadă potrivită pentru viaţa afectivă, pentru deconectare şi relaxare.

Horoscop Septembrie 2016
Horoscop Septembrie 2016
Recomandare video
Dr. Mihaela Sebeni: mamografia, o investigație de o importanță covârșitoare de peste 120 de ani