Horoscop – Iulie

Vara asta, astrele au pregătit surprize pentru toate zodiile! Fie ai parte de succes în afaceri, fie îţi găseşti sufletul pereche, un lucru e clar: nici o zodie nu scapă de surprizele stelelor luna aceasta!
  • Publicat:

Berbec

Dragoste

Astrele te fac pun în mişcare, făcându-te să debordezi de sentimente şi trăiri intense. Dacă eşti singură, stelele se aliază pentru a-ţi găsi sufletul pereche! Nativii care se află deja într-o relaţie au parte de pasiune şi compatibilitate din plin!

Carieră

Încearcă să separi priorităţile de lucrurile mai puţin importante şi să fii mai precaută în ceea ce privesc problemele de zi cu zi. Nu uita că lucrurile trebuie rezolvate pe rând şi că dacă le vei începe pe toate deodată, s-ar putea să duci la bun sfârşit nici unul.

Sănătate

Este o perioadă favorabilă pentru a începe un program de exerciţii care să te ajute să te menţii în formă toată vara! Eşti plină de energie şi nu mai ai nici o scuză pentru a te sustrage de la sport!

Bani

Fii extrem de atentă la modul în care îţi gestionezi bugetul. Chiar dacă nu te confrunţi cu probleme financiare, s-ar putea ca acest lucru să se schimbe mai repede decât crezi, asta dacă continui să cheltui fiecare bănuţ pe lucruri inutile!

Gemeni

Dragoste

Stelele te aruncă într-o frenezie amoroasă unică! Fericirea este punctul tău forte, fie că eşti singură fie că te afli deja într-o relaţie. Ai posibilitatea de a-ţi întâlni jumătatea sau de a consolida relaţia cu partenerul actual. Totul ţine de tine şi de dorinţa ta de a face lucrurile să meargă!

Carieră

Nu vei găsi un moment mai bun decât acesta pentru a finaliza un proiect profesional major. E timpul să-ţi aduni toate forţele şi să culegi roadele muncii depuse din greu până acum. Şi la modul în care astrele sunt hotărâte să te ajute, ar fi păcat să ratezi această oportunitate!

Sănătate

Pentru majoritatea nativilor din Gemeni, perioada aceasta poate fi marcată de o anumită stare de anxietate. Dar, în nici un caz, asta nu e o scuză pentru a lăsa baltă regimul de viaţă de până acum. Sportul şi dieta sănătoasă sunt cele mai importante aspecte ale unei vieţi lipsite de griji din punct de vedere medical!

Bani

Cu un impuls din partea planetei Uranus, reuşeşti să faci un pas important spre consolidarea ta financiară. Reuşeşti să îmbini dorinţa de a cheltui nechibzuit cu veniturile tale lunare, astfel că nu ar trebui să întâmpini nici o problemă în acest sens!

Rac

Dragoste

Te afli într-o continuă incertitudine legată de viaţa ta sentimentală dar nu trebuie să te plangi! Acest lucru va duce doar la mai multe zile pline de fericire! Dacă eşti singură, ai şansa de a te înconjura de oameni minunaţi, poate chiar de un partener de nădejde! Iar dacă te afli deja într-o relaţie, toate problemele de până acum încep să se remedieze vizibil!

Carieră

Se arată proiecte majore la muncă, iar tu pari să le accepţi cu braţele deschise! Eşti optimistă şi extrem de activă, ceea ce te va ajuta să obţii rezultatele meritate! Vei avea parte de multe laude şi poate chiar o recompensă financiară!

Sănătate

Te bucuri de un tonus de invidiat! Eşti extrem de activă din punct de vedere fizic, dar asta nu înseamnă că trebuie să neglijezi celelalte aspecte ale vieţii tale. Ţine minte că sănătatea nu înseamnă doar sport, la fel cum a fi slab nu înseamnă a fi sănătos!

Bani

Datorită poziţiei nefaste a lui Uranus, te sfătuim să fii extrem de atentă în ceea ce privesc cheltuielile din această lună. Trebuie să înţelegi că linia dintre rezonabil şi exagerat este extrem de fină şi dacă nu vei fi mai cumpătată s-ar putea să te trezeşti acoperită în datorii!

Taur

Dragoste

Neptun îţi dă binecuvântarea şi te îndeamnă spre o nouă relaţie, una potrivită, în sfârşit! Nici dacă ai deja un partener nu eşti neglijată, astrele asigurându-se că viaţa ta de cuplu se îndreaptă numai spre bine! „Liniştea” este cuvântul care pluteşte peste relaţia ta în această perioadă.

Carieră

Descoperi că ai mult mai multe calităţi decât credeai, iar pentru a-ţi atinge toate scopurile trebuie doar să ieşi din „cochilie” şi să-ţi asumi câteva riscuri! Nu ezita! Este un moment oportun pentru a ieşi în evidenţă în faţa colegilor şi a superiorilor tăi!

Sănătate

Eşti într-o formă fizică şi psihică de zile mari! Aminteşte-ţi să ţii cont şi de dieta ta zilnică, care ar trebui să fie sănătoasă şi echilibrată! Nu uita că sănătatea este un lacăt pe care doar cheia unui stil de viaţă sănătos îl poate deschide!

Bani

Eşti tentată să alergi după „cai verzi pe pereţi” şi uiţi că trăieşti în viaţa reală, unde problemele sunt REALE. Nu te arunca în investiţii riscante şi ai puţină răbdare în ceea ce privesc cheltuielile nechibzuite. În curând, lucrurile se vor aranja mai bine decât sperai!

Leu

Dragoste

Climatul astral pozitiv îţi asigură o compatibilitate bună alături de partenerul tău, astfel că nu ai nici un motiv de îngrijorare la capitolul dragoste. Dacă nu eşti deja într-o relaţie, astrele îţi pun la dispoziţie numeroase ocazii de a-ţi găsi sufletul pereche! Atenţie, totuşi, nu te lăsa prinsă într-o relaţie doar pentru a nu fi singură. Ţine minte! Lucrurile bune merită aşteptate!

Carieră

Este o perioadă excelentă pentru toţi cei care vor să pornească un nou proiect profesional sau să facă o investiţie importantă. Cu toate acestea, încearcă să analizezi cu atenţie atât beneficiile cât şi riscurile, înainte de a lua decizii importante!

Sănătate

Neptun este factorul tău de echilibru luna aceasta şi va încerca cu toate forţele să te ţină „pe linia de plutire”! Atenţie la excesele de orice fel şi nu neglija stilul de viaţă sănătos pe care ţi l-ai dorit atât de mult!

Bani

Din punct de vedere financiar, astrele îţi oferă noi posibilităţi de a-ţi mări bugetul sau de a obţine bonusuri sau promovări la muncă! Încearcă, totuşi, să fii mai prudentă când vine vorba de investiţii serioase şi să nu cheltui mai mult decât îţi permite buzunarul!

Fecioară

Dragoste

Viaţa de cuplu va fi fără probleme pentru toţi cei născuţi sub semnul Fecioarei. Relaţia cu partenerul de viaţă va fi lipsită de griji şi plină de surprize plăcute, asta dacă nu vei mai ezita să-ţi exprimi sentimentele! Dacă eşti singură, încearcă să fii mai atentă la cei din jur! Jumătatea ta ar putea fi mai aproape decât crezi!

Carieră

Este o perioadă interesantă pentru toţi nativii care se bucură de munca lor şi o fac cu plăcere! Se arată oportunităţi noi şi pline de beneficii! Dacă ai de gând să începi un proiect nou la muncă sau ai vreo idee interesantă, acum este momentul să arăţi de ce eşti în stare!

Sănătate

Cu astfel de disonanţe astrale, nimeni nu poate să fie prea atent la ce mănâncă sau la excesele pe care le face! Este sezonul alergiilor şi intoleranţelor alimentare, deci ar fi bine să te asiguri că nu te alegi cu vreo boală care să-ţi strice vacanţa!

Bani

Situaţia ta financiară este pe muchie de cuţit şi asta pentru că se arată nişte cheltuieli destul de mari pe care nu le aveai în planul verii. Încearcă să-ţi păstrezi calmul şi să faci economii acolo unde se poate.

Balanţă

Dragoste

Dacă eşti singură, ai ocazia să îţi exprimi sentimentele faţă de persoana la care visai de ceva timp. Lasă temerile deoparte şi asumă-ţi câteva riscuri, asta dacă vrei cu adevărat să fii fericită! Pentru cei aflaţi deja într-o relaţie, lucrurile merg pe făgaşul normal, fără nici un fel de evenimente neplăcute.

Carieră

Debordezi de dinamism, astfel că afacerile tale sunt pe drumul cel bun! Colegii tăi abia mai ţin pasul cu tine, iar tu nu dai nici un semn că ai vrea să te opreşti din această „goană” după succes! Ai grijă, dacă nu vei învăţa să lucrezi în echipă, s-ar putea ca în loc de laude să atragi doar invidie!

Sănătate

Impulsurile astrale din această lună vor avea ca efect slăbirea organismului tău, atât din punct de vedere fizic, cât şi psihic. Învaţă să faci lucrurile pe rând şi să îţi aminteşti şi de odihnă din când în când!

Bani

Chiar dacă nu primeşti o mărire de salariu, se pare că astrele îţi oferă câteva surprize, iar spre finalul lunii vei primi o recompensă care te va face să nu te mai gândeşti la problemele financiare, cel puţin pentru o perioadă. Nu neglija cheltuielile primordiale şi achită-ţi toate datoriile înainte de a cheltui inutil!

Scorpion

Dragoste

Este o perioadă favorabilă pentru nativii singuri, care au şanse mari să-şi găsească sufletul pereche! Nici cei aflaţi într-o relaţie nu sunt neglijaţi, luna aceasta fiind plină de surprize şi oficializări de relaţii!

Carieră

Rivalităţile pot să-ţi „zguduie” serios viaţa profesională luna aceasta. Nu uita: „cu răbdarea, treci şi marea”! Încearcă să fii mai binevoitoare şi mai înţelegătoare cu partenerii tăi de muncă, altfel s-ar putea să te trezeşti fără nici un sprijin pe viitor!

Sănătate

Jupiter îţi oferă sprijin şi echilibru pe toată perioada verii, astfel că nu ai nici un motiv de îngrijorare la capitolul sănătate. Nu neglija stilul de viaţă sănătos, iar dacă aveai chef de un sport, este o perioadă bună să începi!

Bani

Prima parte a lunii promite să-ţi aducă beneficii financiare serioase, deci dacă vacanţa nu era pe lista ta anul acesta, poţi să începi să împachetezi! Se pare că Mercur şi Venus vor neapărat ca tu să te bronzezi în această vară!

Săgetător

Dragoste

La începutul lunii, s-ar putea să întâmpini unele dificultăţi în ceea ce privesc relaţiile amoroase. Nu te impacienta! Până la finalul lui Iulie vei reuşi să rezolvi toate problemele cu partenerul tău. Dacă eşti singură, astrele nu promit că îţi vei găsi sufletul pereche, dar te asigură că va fi o vară plină de surprize plăcute la capitolul acesta!

Carieră

Ambiţia şi dorinţa ta de a finaliza anumite proiecte este extrem de mare, iar acest lucru poate avea avantaje, dar şi dezavantaje. Învaţă să accepţi ajutorul persoanelor din jurul tău şi să accepţi că uneori ai nevoie de sprijin pentru a avea succes!

Sănătate

La capitolul sănătate nu întâmpini nici o problemă serioasă, ba chiar debordezi de energie şi vitalitate! Eşti mai în formă ca niciodată, iar asta se datorează stilului tău de viaţă ordonat şi sănătos! Ţine-o tot aşa şi problemele de sănătate te vor ocoli mult timp de acum încolo.

Bani

Apar perspective interesante care pot să-ţi crească bugetul semnificativ, asta dacă înveţi să profiţi de şansele care ţi se dau şi să nu te mai ascunzi după teama de eşec!

Capricorn

Dragoste

Dacă în ultima perioadă ţi-ai cam neglijat partenerul, luna aceasta ai timp din plin să te revanşezi! Ia o pauză de la muncă în favoarea vieţii amoroase şi vei vedea cum toate problemele se vor rezolva de la sine! Dacă eşti singură, este o perioadă bună pentru a cunoaşte oameni noi şi interesanţi!

Carieră

În prima jumătate a lunii te confrunţi cu anumite probleme la muncă, nimic ce nu poate fi rezolvat, dar energia ta va fi serios pusă la încercare. În a doua jumătate a lunii, lucrurile se rezolvă iar tu poţi să te întorci la ritmul tău normal.

Sănătate

Odihna ar trebui să fie cuvântul tău de bază în această peroadă, fiindcă te-ai cam neglijat în ultimul timp, iar organismul tău resimte stresul în totalitate. Încearcă să pui mai mult accent pe nevoile tale şi să nu laşi munca să te facă să îţi neglijezi sănătatea!

Bani

Evită riscurile excesive, chiar dacă situaţia ta financiară nu este tocmai roz. Fă economii unde se poate, dar nu te arunca în investiţii riscante care îţi pot face mai mult rău decât bine.

Vărsător

Dragoste

Scenele de gelozie ale partenerului tău te fac să-ţi pierzi orice urmă de răbdare. Încearcă să vorbeşti cu el deschis şi să-i explici că nu acesta este modul prin care să te ţină lângă el. Nici pentru nativi nu este o perioadă extraordinară, căci astrele nu sunt chiar de partea ta. Fii atentă la cei din jur şi nu neglija persoanele care sunt deja acolo pentru tine.

Carieră

Asigură-te că menţii o limită între viaţa ta profesională şi cea personală. Nu lăsa flirturile cu colegii să-ţi strice relaţiile profesionale şi să te distragă de la scopul tău iniţiat, acela de a-ţi forma o carieră puternică!

Sănătate

Starea ta de sănătate se îmbunătăţeşte semnificativ, iar dacă până acum ai avut unele probleme, începând cu luna Iulie lucrurile încep să revină la normal. Este o perioadă bună pentru a începe o nouă dietă sau un sport!

Bani

Dorinţa ta de a cheltui este mai mare decât îţi poţi permite iar acest lucru s-ar putea să creeze o gaură destul de mare în bugetul tău. Nu neglija lucrurile importante în favoarea mofturilor!

Peşti

Dragoste

Venus îţi promite numai fericire în tot ce ţine de viaţa ta amoroasă. Ai şansa de a-ţi găsi, în sfârşit, partenerul ideal şi de a te bucura de o vară plină de aventuri! Nativii care se află deja într-o relaţie vor avea parte de stabilitate şi pasiune, lucru care va duce la o compatibilitate mai mare cu partenerii de viaţă.

Carieră

Afacerile merg ca pe roate, iar relaţiile cu partenerii de muncă se transformă în adevărate prietenii! Este o perioadă oportună pentru a realiza proiecte importante şi pline de succes!

Sănătate

Activi, dinamici şi plini de energie, nativii din Peşti se vor bucura de zile pline de vitalitate întreaga lună! Nici un eveniment semnificativ nu îţi poate strica echilibrul, iar astrele sunt acolo pentru a se asigura că nu întâmpini nici cea mai mică problemă!

Bani

Chiar dacă astrele sunt de partea ta, s-ar putea să întâmpini mici probleme în ceea ce privesc finanţele, asta dacă nu încetezi să cheltui mai mult decât ai. Bugetul tău îţi permite să te răsfeţi din când în când, dar nu trebuie să exagerezi în nici o privinţă!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Horoscop: cele mai infidele zodii
Horoscop: cele mai infidele zodii
Recomandare video
Chips-uri din Salam Săsesc și Corndog cu Crenvurști din Piept de Pui