Horoscop decembrie 2020

Află ce prezic astrele în luna decembrie 2020. Horoscop decembrie 2020- Berbecii au parte de lucruri frumoase și neașteptate, iar Racii sunt impulsivi.
  • Publicat:
Horoscop decembrie 2020
Horoscop decembrie 2020

Află ce prezic astrele în luna decembrie 2020. Horoscop decembrie 2020.

Horoscop decembrie 2020

BERBEC- Aveți parte de o lună bună, peste așteptări. Lucrurile par să revină la normal și situațiile neplăcute se rezolvă singure. S-ar putea să aveți cheltuieli neprevăzute și nu este exclus să vi se ceară ajutorul. Dispuneți de multă energie și călătoriți mult în următoarea perioadă.

TAUR- Aveți o lună agitată în care nu veți reuși să rezolvați decât o mică parte a problemelor pe care le aveți. Posibilitățile pe care le aveți sunt nelimitate, în special din punct de vedere financiar. Primiți O aprobare care vă va alunga grijile.

GEMENI- Sunteți cam stresați din cauza unor apropiați care se tot plâng din cauza lipsurilor, dar în cele din urmă veți readuce lucrurile la normal. S-

Horoscop decembrie 2020

RAC- Un dram de atenție acordat unei persoane care nu vă prea suscită interesul v-ar putea rezerva o surpriză plăcută. S-ar putea să fiți impulsiv și irascibil, ca urmare a unor întârzieri față de planificările dumneavoastră. Încercați să priviți lucrurile mai detașat.

LEU- Nu sunt recomandate întâlnirile cu prietenii și nici deciziile importante în privința problemelor sentimentale. Entuziasmul pe care îl aveți în cursul dimineții îl transmiteți și partenerului de viață, care vi se alătură pentru a vă susține în acțiuni.

FECIOARĂ- Schimbarea pe care trebuie să o decideți vă provoacă o stare negativă, pentru că nu o doriți cu toată inima. Luna decembrie nu este favorabilă începerii unor noi activități, pentru că este posibil să întâmpinați o serie de obstacole.

Horoscop decembrie 2020

BALANȚĂ- Programul dumneavoastră va suferi numeroase schimburi, rudele fiind cele care vă obligă la aceste rocade. Chiar dacă sănătatea nu vă creează probleme, ba chiar vă simțiți mai bine decât de obicei, nu este momentul să întrerupeți tratamentul prescris de medic.

SCORPION- Șansa este de partea dumneavoastră în aproape tot ce doriți să întreprindeți, dar ar fi bine să nu lăsați totul în seama ei. Această lună pare că va fi una obișnuită pentru dumneavoastră, iar în cea de-a doua jumătate a ei veți primi o veste bună legată de o sumă mare de bani.

SĂGETĂTOR- Ați putea câștiga în această lună o sumă de bani foarte modestă, dar pe care o veț cheltui destul de repede pentru satisfacerea propriilor plăceri. Fiți înțelegător și eventual căutați o preocupare menită să vă ajute să treceți mai ușor peste problemele zilnice.

Horoscop decembrie 2020

CAPRICORN- Vă bucurați de referințe bune în plan profesional și este cazul să profitați de ocaziile care vi se pot oferi în această perioadă. Luna este favorabilă întâlnirilor, discuțiilor de afaceri și chiar schimbărilor, dacă le aveți în plan.

VĂRSĂTOR- Aveți parte de câștiguri financiare însemnate, unele dintre ele venind din surse neașteptate. Aveți suficient timp liber la dispoziție, astfel că nu ar trebui să stați ăe gânduri atunci când veți fi invitat la o petrecere.

PEȘTI- Din contactul cu ceilalți se poate ivi o ocazie bună pentru dumneavoastră, de aceea nu fugiți de lume, ci întâmpinați-i pe toți cu un zâmbet. În decembrie aveți câteva idei care merită puse în practică. Ceea ce vă lipsește însă este baza materială necesară investițiilor.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Horoscop 2021
Horoscop 2021
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân