Horoscop decembrie 2018

Luna decembrie pregăteşte surprize de proporţii pentru nativii din zodiac, atât pe plan profesional, cât şi în dragoste.

Berbec

Pentru nativul Berbec, în luna decembrie, astrele vor avantaja efectuarea călătoriilor mai lungi şi dacă la începutul lunii te vei confrunta cu cheltuieli majore care îţi vor dezechilibra bugetul, se anunţă câştiguri uriaşe în urma participării la anumite jocuri şi concursuri. 

Este timpul să petreceţi mi mult timp alături de familie şi, oricât de  atractive ar părea propunerile pe care le primeşti luna aceasta din partea prietenilor, Sărbătorile nu au farmec dacă nu sunt făcute alături de cei dragi. Cel puţin, vei învăţa cum să-ţi împarţi timpul şi să le oferi atenţia de care au nevoie. Prezenţa ta contează mult pentru cei apropiaţi.

În dragoste, luna decembrie vine veşti nu tocmai plăcute. Nu-ţi faci deloc timp pentru persoana iubită, iar asta nu va face decât să o îndepărteze. Puţin distantă, nemulţumită, dornică să comunice problemele cu care vă confruntaţi ca un cuplu, dar pentru tine, business-ul şi cariera profesională reprezintă o prioritate.

 

Pagina 1 din 12
Cel mai nou articol Video:
Natalia Pavalachi Pittet, sexolog: Cum discutăm cu copiii și adolescenții despre sex