HOROSCOP – August 2014

Berbec

Dragoste

Luna aceasta, totul merge strună la capitolul dragoste. Relaţia cu partenerul de viaţă devine tot mai bună. Vă gândiţi la următorul pas, fie oficializarea relaţiei sau achiziţionarea unei case împreună. Dacă eşti singură, august va fi o lună plină de surprize pe plan emoţional! Fii atentă, căci sunt şanse mari să îţi găseşti jumătatea!

Carieră

Astrele sunt de partea ta, oferindu-ţi oportunităţi de nerefuzat în ceea ce priveşte cariera! Nu îţi neglija atribuţiile de zi cu zi şi vei vedea cum lucrurile vor merge bine de la sine! Datorită aspectului benefic a lui Mercur, ai posibilitatea de a obţine progrese uimitoare!

Sănătate

La capitolul sănătate, stelele se asigură că ai un tonus de invidiat! Nu întâmpini nici o problemă gravă, iar dacă te-ai gândit să începi o dietă sau un sport, acesta este un moment oportun!

Bani

Datorită oportunităţilor apărute la locul de munca, te bucuri şi de un buget generos. Investiţiile imobiliare vor fi favorizate deci, dacă te gândeşti să cumperi o locuinţă, este cazul să acţionezi!

Pagina 1 din 12
Iulia Pocol
Iulia Pocol

De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie.

Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal.

Totuşi, nu pot să nu ... citește mai mult

Horoscop septembrie 2014
Horoscop septembrie 2014
Cel mai nou articol Video:
Dr. Diana Ionescu: laserul în parodontoză și alte afecțiuni stomatologice