Horoscop aprilie 2022: Cum sunt afectate zodiile

Află ce prezic astrele în luna aprilie. Horoscop aprilie 2022.
  • Publicat:
Horoscop aprilie 2022: Cum sunt afectate zodiile
Foto: shutterstock

Află ce prezic astrele în luna aprilie. Horoscop aprilie 2022.

BERBEC

Pentru Berbeci este un moment tragic, pentru că sezonul lor se încheie în această lună și trebuie să ne îndreptăm atenția către nativii din zodia Taur. Din fericire, atunci când Venus intră în Pești, astrele vor să faci bani, iar această abundență reprezintă motiv de sărbătoare. Dacă cineva este dator la tine, acum este momentul să îți recuperezi banii. În dragoste se anunță mult sex și romantism.

TAUR

Sezonul nativilor din zodia Taur este tot mai aproape, iar planeta guvernatoare Venus te ajută să apreciezi mai mult lucrurile cu adevărat importante din viață. De asemenea, te bucuri de micile plăceri odată ce Pluto trece-n retrograd. Chiar și viața ta sexuală va avea parte de modificări. Te poți bucura de orice fantezie!

GEMENI

Luna aceasta vei atinge un subiect mai tabu și decât sexul: banii. Așadar, fie că lucrezi și-ți imparți veniturile cu un partener, ceri o mărire de salariu, fie că negociezi o chirie, dicuțiile pot lua o altă întorsătură. Despre bani vei tot vorbi la începutul lunii, dar din fericire, la finalul lunii aprilie aceștia se vor materializa.

RAC

Comunicarea este ceva natural în viața ta, doar că astrele îți reamintesc să rămâi focusat pe domeniile tale de interes. Dacă te confrunți cu un burnout sau simți că sănătatea ta mentală are de suferit, ideal ar fi să-ți impui niște limite. Când Pluto va ieși din retrograd, viața ta amoroasă se va îmbunătăți și ea.

Horoscop aprilie 2022

LEU

Iubești atenția, motiv pentru care vrei mereu să fii în lumina reflectoarelor. Luna aprilie te împinge să acorzi mai multă atenție sănătății tale așa că vei înțelege importanța somnului și mai ales de ce trebuie să te odihnești pentru a reduce nivelul de stres. Un concediu de câteva zile te va ajuta enorm.

FECIOARĂ

În luna aprilie vei avea o aură sexuală foarte intensă. Felul în care te vei conecta cu partenerul, dar și cum vei gestiona discuțiile cu el îți va crește apetitul sexual. Nici la capitolul viață profesională nu stai rău. Scapi de stres și lucrurile de așează de la sine.

BALANȚĂ

Pregătește-ți ținutele de primăvară, pentru că se anunță o perioadă romantică în care îți dorești să-ți expui latura feminină. În luna aprilie vei conștientiza mai mult importanța analizelor medicale și sănătatea va fi principalul focus.

SCORPION

Nativul Scorpion devine foarte melancolic în luna aprilie, dar asta pentru că în ultima perioadă a pus foarte mult accentul pe carieră. Luna plină în Balanță te face să resimți importanța somnului și îngrijirii personale.

Horoscop aprilie 2022

SĂGETĂTOR

Carisma Săgetătorului atinge cote maxime în luna aprilie. Va frânge inimi, va intimida în timpul conversațiilor cu partenerul sau persoana pe care o place și, mai mult, va demonstra că este o persoană independentă.

CAPRICORN

Deși pare că totul merge bine și nu lași niciodată la vedere sentimentele tumultoase cu care te confrunți, asta nu înseamnă că ești de piatră! La începutul lunii vei purta conversații profunde, filozofice alături de o persoană dragă, față de care ai greșit. Știm, misiunea ta este să fii fericit și împlinit, dar ai grijă cum pui problema.

VĂRSĂTOR

Aprilie vine cu o răsturnare de situație în viața ta sexuală. Activitatea din dormitor prinde mai mult contur, iar artificiile se accentuează. Așteaptă-te la noi invitații la petreceri, reuniuni sau alte evenimente importante.

PEȘTI

Vei petrece timp de calitate alături de prieteni, iar asta pentru că i-ai neglijat. Și știi asta. Chiar dacă ați mai avut discuții și certuri, ele sunt firești și nesemnificative.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Thai Massage, abordarea holistică pentru well-being