Horoscop 2017: află ce îţi rezervă astrele în noul an!

2017 începe în forţă, odată cu apropierea planetei Pluto de Soare, conjuncţie astrală care împinge sorţii în favoarea schimbărilor. Chiar dacă nu eşti dispus să faci vreo modificare în viaţa ta, schimbarea te va lua pe sus, fie că vrei ori nu!
Horoscop 2017: află ce îţi rezervă astrele în noul an!

Noul an va aduce schimbări pentru toate zodiile, unele mai bune, altele mai puţin bune. Totul depinde de modul în care acţionezi! Schimbările şi provocările aduse de 2017 trebuie ţinute în frâu cu îndrăzneală şi curaj. Chiar dacă vor exista unele hopuri în drumul spre succes, iar 2017 se anunţă un an cu „una rece, una caldă”, per total zodiile vor avea parte de lucruri bune în viaţa lor.

2017 începe în forţă, odată cu apropierea planetei Pluto de Soare, conjuncţie astrală care împinge sorţii în favoarea schimbărilor. Chiar dacă nu eşti dispus să faci vreo modificare în viaţa ta, schimbarea te va lua pe sus, fie că vrei ori nu.

Încă din prima zi a noului an, poziţionarea lui Marte faţă de Neptun ne conferă încredere neţărmuită în forţele noastre interioare.

Fii inteligentă, curajoasă şi încrezătoare în ceea ce ştii să faci, pentru că faci bine! Bazează-te pe prieteni, colegi şi familie dacă ai nevoie, pentru că anul acesta nu te vor lăsa la greu.

Să vedem ce verdict au dat astrele pentru cele 12 semne zodiacale în 2017!

Pagina 1 din 13