Horoscop 2017: află ce îţi rezervă astrele în noul an!

2017 începe în forţă, odată cu apropierea planetei Pluto de Soare, conjuncţie astrală care împinge sorţii în favoarea schimbărilor. Chiar dacă nu eşti dispus să faci vreo modificare în viaţa ta, schimbarea te va lua pe sus, fie că vrei ori nu!
  • Publicat:
Horoscop 2017: află ce îţi rezervă astrele în noul an!

Noul an va aduce schimbări pentru toate zodiile, unele mai bune, altele mai puţin bune. Totul depinde de modul în care acţionezi! Schimbările şi provocările aduse de 2017 trebuie ţinute în frâu cu îndrăzneală şi curaj. Chiar dacă vor exista unele hopuri în drumul spre succes, iar 2017 se anunţă un an cu „una rece, una caldă”, per total zodiile vor avea parte de lucruri bune în viaţa lor.

2017 începe în forţă, odată cu apropierea planetei Pluto de Soare, conjuncţie astrală care împinge sorţii în favoarea schimbărilor. Chiar dacă nu eşti dispus să faci vreo modificare în viaţa ta, schimbarea te va lua pe sus, fie că vrei ori nu.

Încă din prima zi a noului an, poziţionarea lui Marte faţă de Neptun ne conferă încredere neţărmuită în forţele noastre interioare.

Fii inteligentă, curajoasă şi încrezătoare în ceea ce ştii să faci, pentru că faci bine! Bazează-te pe prieteni, colegi şi familie dacă ai nevoie, pentru că anul acesta nu te vor lăsa la greu.

Să vedem ce verdict au dat astrele pentru cele 12 semne zodiacale în 2017!

BERBEC (21 MARTIE-20 APRILIE)

Berbecii au parte de toate atuurile în calea lor spre succes: au farmec, sunt inteligenţi şi ştiu să „miroasă” o ocazie bună de la o poştă, profitând de ea fără să stea pe gânduri. Totuşi entuziasmul se mai „estompează” pe măsură ce lunile din 2017 trec, iar plictiseala s-ar putea să-şi facă loc în viaţa lor. Pe finalul anului 2017, ei îşi vor fi atins deja scopurile.

Pe plan amoros, Venus în retrograd te înzestrează cu abilităţi de comunicare excelente, care te vor face o companie plăcută atât pentru prieteni, cât şi pentru noi cuceriri. Primăvara lui 2017 vine cu poftă de sex şi dorinţă de oficializare a relaţiei, iar cei singuri şi-ar putea întâlni sufletul pereche, încă din primele luni ale noului an.

Cu finanţele vei sta mai mult decât bine în 2017, pentru că astrele lucrează în favoarea ta pe tot parcursul anului.

TAUR (21 APRILIE-21 MAI)

Pentru Tauri, 2017 este anul în care se vor redescoperi, în care vor acorda o mai mare atenţie sănătăţii şi felului în care arată.

Marte le oferă un impuls de energie la începutul anului, astfel încât să pornească pe acest drum. Planurile lor ambiţioase au toate şansele să fie duse la bun sfârşit, chiar dacă pe parcursul verii s-ar putea să întâmpine câteva obstacole.

Odată cu intrarea lui Jupiter în Scorpion, în octombrie, Taurii vor avea parte de schimbările mult aşteptate, fie că vorbim de o mărire de salariu, de obţinerea unei locuinţe sau de oficializarea unei relaţii.

GEMENI (21 MAI-21 IUNIE)

Gemenii vor avea parte de schimbări benefice pe tot parcursul anului 2017. Nativii vor fi energici, plini de idei creative şi vor munci pe brânci pentru a-şi atinge obiectivele. Mercur, Soare şi Pluto în casa Capricornului îţi vor da un imbold puternic să duci la bun sfârşit proiectele începute în 2016.

Chiar dacă vei fi muncitor, relaţia de cuplu nu va avea de suferit, pentru că ştii să „jonglezi” cu sarcinile de serviciu în aşa fel încât să nu-ţi neglijezi jumătatea.

Începând cu luna mai, Gemenii vor avea parte de o perioadă excelentă pentru a lua decizii importante. Bateriile Gemenilor sunt încărcate la maximum în 2017!

RAC (22 IUNIE-22 IULIE)

2017 va fi anul decizilor pentru Raci. Energiile pozitive îşi vor face loc în viaţa lor, încă din prima lună a noului an.

Viaţa de familie, cea profesională şi sănătatea primesc atenţie deosebită din partea conjuncţiei Soare-Pluto, ajutându-i să găsească bunăstarea de care au atâta nevoie după un an agitat cum a fost 2016.

Intuiţia şi instinctele date de conjuncţia lui Marte şi a lui Neptun în Peşti îţi oferă avantaje pe tot parcursul anului.

Aşadar, este important să ţii cont de ele atunci când iei decizii, pentru că nu te vor înşela!

LEU (23 IULIE-22 AUGUST)

Pentru Lei, 2017 este un an de foc, ce le conferă energie debordantă să vină cu idei creative în plan profesional şi nu numai. De regulă, prima lună din an este dedicată „lenevelii”, dar nu şi pentru Lei, care vor da dovadă de ambiţie şi putere de muncă.

Trebuie să aibă grijă totuşi să nu exagereze cu munca, să nu fie grăbiţi şi să acorde importanţă tuturor detaliilor mici, astfel încât să ajungă la scopul propus. Relaxarea este cuvântul-cheie pentru Lei în 2017! Dacă sunt bine odihiţi, au mintea limpede şi se îngrijesc de sănătatea lor, Leii vor avea parte de cele mai spectaculoase schimbări (în bine) în noul an.

Luna august se dovedeşte puţin stresantă pentru viaţa amoroasă a Leilor, care s-ar putea să ducă lipsă de încredere în ei înşişi. De asemenea, este bine să evite discursurile în public, deoarece Eclipsa de Soare le-ar putea „umbri” o perioadă capacitatea de comunicare.

FECIOARA (23 AUGUST-22 SEPTEMBRIE)

Fecioarele vor simţi nevoia acută de a se aventura în 2017, fie că vorbim despre carieră sau despre relaţia de cuplu. Persoanele singure şi-ar putea găsi sufletul pereche în noul an, dar nu vor ezita să îl supună unor teste „de rezistenţă”, tocmai pentru că Luna şi Venus în conjuncţie cu Peştii le vor da Fecioarelor impulsul de a se simţi mai în siguranţă.

De asemenea, Fecioarele îşi vor scoate la iveală în 2017 spiritul altruist şi îşi vor arăta respctul faţă de persoanele care le-au ajutat atunci când le-a fost mai greu.

Spre finalul anului, succesele vor fi de partea Fecioarelor. Chiar dacă nativele nu vor considera că acestea sunt semnificative, ele se vor dovedi de o reală importanţă, atunci când vor avea mai mare nevoie de confirmare!

BALANŢA (23 SEPTEMBRIE-22 OCTOMBRIE)

În primele 10 luni ale anului 2017, planeta Jupiter se va afla în semnul entuziastelor şi generoaselor Balanţe, iar acest lucru se concretizează doar în lucruri bune pentru native. Parteneri de încredre, prieteni noi şi aliaţi de nădejde vor fi alături de Balanţe în această perioadă. Cu ajutor din partea lor, cu viziune clară şi opinii răspicat rostite, Balanţele se vor asigura că au parte de un an excelent pe toate planurile.

Nu vor lipsi nici momentele de respiro, în care Balanţele se vor relaxa pe deplin, încârcându-şi bateriile şi regândindu-şi strategia de „cucerire a lumii”.

Astrele prevăd un an în care Balanţele se vor preocupa mai mult de aspectul lor, astfel că nativele vor dori, cu orice preţ, să îşi redobândească silueta de altădată, vor face sacrificii şi îşi vor regândi planul alimentar, astfel încât, până la vară, să arate perfect în costumul de baie mult visat.

SCORPION (23 OCTOMBRIE-21 NOIEMBRIE)

Scorpionii sunt favoriţii astrelor în 2017: au parte de noroc cu carul, sunt conectaţi la tot ceea ce se întâmplă în jurul lor, sunt energici şi concentraţi pe treaba pe care o au de făcut, aşa că rezultatele ce se întrevăd nu pot fi altfel decât spectaculoase. Trebuie să fie cu ochii în patru după oportunităţi şi să profite de ele!

Chiar dacă se dedică muncii în 2017, Scorpionii nu uită că acasă au parte de cele mai frumoase momente, aşa că îşi dedică o bună parte din timp persoanelor dragi.

Scorpionii sunt determinaţi să obţină succes şi au pecetea favorabilă a astrelor. Prin urmare, 2017 este anul lor de glorie!

SĂGETĂTOR (22 NOIEMBRIE-21 DECEMBRIE)

2017 vine cu o pleiadă de oportunităţi pentru Săgetători, aşa că trebuie să fie pe fază şi să le aleagă pe care care îi avantajează.

Energia lor este la cote maxime în prima parte a anului, aşa că vor reuşi să ochească ocaziile cu viteza luminii.

Li se vor deschide uşi care mult timp au fost închise, proiectele lăsat de izbelişte vor reveni la viaţă, iar parteneriate vechi sunt reînnodate în scopul reuşitei. 

CAPRICORN (22 DECEMBRIE-20 IANUARIE)

Şi Capricornilor le este scris în stele să aibă parte de schimbări majore în 2017. Doar în primele zile ale anului trebuie să dea dovadă de mai multă precauţie în ceea ce spun. În rest, Capricornii au cale liberă să se exprime aşa cum doresc, pentru că vor avea talent oratoric excelent, vor fi ascultaţi cu atenţie de cei din jur şi vor căuta să iasă din tipare cu idei inedite şi realizabile.

Relaţiile cu cei dragi se vor îmbunătăţi, calmul va lua locul anxietăţii, iar momentele de linişte şi pace în familie vor înlocui certurile şi divergenţele de opinie.

VĂRSĂTOR (21 IANUARIE- 19 FEBRUARIE)

Dezvoltarea personală este cuvântul de ordine pentru Vărsători în 2017. Munca din greu şi succesul, de asemenea, sunt termenii ce îi vor caracteriza pe ambiţioşii Vărsători în noul an.

Însă toate reuşitele urmărite de Vărsători vor avea o valoare sentimentală, nu una materială. Ei vor dori o confirmare că s-au maturizat emoţional, un fel de recompensă sufletească pentru sacrificiile făcute în ultimii ani.

Vărsătorii vor manifesta nevoia de a învăţa mai mult în acest an. Poate fi vorba despre învăţarea unei limbi străine sau despre un curs de psihologie, care să îi ajute să îşi redescopere puterea interioară. Noi idei şi proiecte, înţelepciune şi curaj – acestea sunt cuvintele-cheie care îi caracterizează pe Vărsători în 2017!

PEŞTI (20 FEBRUARIE-20 MARTIE)

Magic – aşa poate fi descris 2017 pentru sensibilii Peşti! Nativii vor scoate din arsenalul lor de seducţie şarmul şi candoarea care îi caracterizează pentru a ajunge la rezultatul dorit.

Sentimentele şi pasiunea Peştilor ating cote maxime în 2017, iar asta nu poate fi decât un lucru bun, mai ales pe plan amoros.

Peştii vor fi capabili să vadă soluţia salvatoare atunci când ceilalţi se împotmolesc în detalii minore, iar dorinţa lor de aventură şi nou va ieşi la iveală pe tot parcursul anului, dându-le energie pentru noi pasiuni şi culturi pe care încă nu le-au descoperit.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”