Horoscop 15-21 mai 2023. Zodia cu noi direcții de creștere și dezvoltare

Află ce prezic astrele în săptămâna 15-21 mai 2023. Horoscop 15-21 mai 2023.
  • Publicat:

Află ce prezic astrele în săptămâna 15-21 mai 2023. Horoscop 15-21 mai 2023.

Berbec – Voința și dorința de a-ți atinge obiectivele!

Marte, planeta care te guvernează intră în Leu amplificând voința și dorința de a-ți atinge obiectivele cu orice preț. Ești determinat să nu renunți ușor la un proiect important pentru tine însă cu cât acțiunile tale vor fi mai bine gândite și mai strategice cu atât vei avea mai mult de câștigat.Mercur își reia mersul direct, Jupiter intră în Taur în sectorul resurselor tale și tot aici are loc și Luna Nouă din Taur din 19 Mai, deci îmbunătățirea situației materiale și o valorificare a talentelor tale vor fi în vizorul tău în următoarea perioadă. Ai parte de un weekend activ și dinamic grație intrării Soarelui în Gemeni care te stimulează fizic și intelectual.

Taur – Setează-ți noi intenții de creștere și evoluție!

Ieșirea lui Mercur din retrogradare, intrarea lui Jupiter în propriul tău semn și Luna Nouă din Taur din 19 Mai sunt factorii care îți amplifică șansele de succes și reușită săptămâna aceasta. Mai multă claritate dar și o dorință fermă de creștere și dezvoltare în acele direcții importante pentru tine vor fi resimțite. Grație Lunii Noi din propriul tău semn îți poți seta noi intenții care să te susțină în evoluția ta. Intrarea lui Marte în sectorul căminului și opoziția cu Pluto poate genera un climat mai tensionat care trebuie gestionat cu grijă. În weekend Soarele proaspăt sosit în Gemeni te face mai încrezător în resursele tale și în propria valoare.

Gemeni – Parcurge cu încredere procesul descoperirii interioare!

Faptul că Mercur, planeta care te guvernează își reia mersul direct este o veste excelentă întrucât confuzia din ultima perioadă începe să dispară. Jupiter intră marți în Taur și alături de Lună Nouă tot din Taur din 19 Mai, ambele activează un sector al regăsirii interioare, deci aspectul spiritual al vieții tale începe să se aprofundeze. Metodele de vindecare holistică îți vor fi de mare ajutor în acest proces de descoperire interioară. Marte intră în Leu dinamizându-te fizic și intelectual însă va trebui să eviți conflictele intelectuale inutile. Duminică, intrarea Soarelui în Gemeni deschide oficial sezonul tău, deci fii în prezent și bucură-te!

Horoscop 15-21 mai 2023

Rac – Amplificarea vizibilității și lărgirea cercului de cunoștințe!

Un proiect în care ai investit până acum devine mai clar și mai stabil. Jupiter intră marți în Taur amplificând-ți popularitatea și lărgindu-ți cercul de cunoștințe sau interese. Luna Nouă tot din Taur în același sector cu Jupiter, cel al prieteniei și al viitorului te favorizează atrăgând în viața ta oamenii și oportunitățile necesare pentru a-ți îndeplini scopurile. Colaborarea sau lucrul în echipă va fi esențial în orice vrei să realizezi. Marte intră în Leu amplificând dinamismul în sectorul financiar însă acest lucru poate antrena unele tensiuni într-un parteneriat. Duminică Soarele intră în Gemeni evidențiind o ușoară nevoie de analiză și introspecție.

Leu – Mai activ și mai asertiv în dorințe și obiective!

Dacă intrarea lui Marte în propriul tău semn îți îndreaptă atenția spre tine, spre dorințele și nevoile tale individuale, Jupiter din Taur din 16 Mai te face mai vizibil pe plan socio-profesional, unde lucrurile încep să se miște odată ce Mercur nu mai este retrograd. Prezentări, discuții, interviuri sunt posibile, întrucât simți nevoia să te faci remarcat. Luna Nouă din Taur din 19 mai accentuează această dorință de vizibilitate susținând direcția ascensională pe care te găsești. Opoziția dintre Marte și Pluto totuși poate scoate la suprafață unele tensiuni într-o colaborare dacă nu există înțelegere. Duminică Soarele intră în Gemeni amplificând interacțiunea socială.

Fecioară – Noi direcții de creștere și dezvoltare!

Mercur, planeta care te guvernează iese luni din retrogradare deci începi săptămâna cu o veste bună, unele procese încep să se clarifice. Jupiter intră marți în Taur și alături de Lună Nouă tot din Taur din 19 mai, îți deschid noi orizonturi fizice sau intelectuale. Sunt favorizate călătoriile, studiile de orice fel, un posibil training sau îmbunătățirea imaginii sau influenței tale în social media. Unele probleme de natură organizatorică sau administrativă îți dau bătăi de cap iar intrarea lui Marte în Leu poate îngreuna acest proces scoțând unele tensiuni interioare la suprafață. Soarele intră duminică în Gemeni deci sectorul profesional capătă amploare.

Horoscop 15-21 mai 2023

Balanță – Putere și o stabilitate interioară bună!

Începi să ai o mai bună claritate cu privire la unele aspecte interioare, psihologice, știind exact ce anume trebuie schimbat sau transformat. Mercur ieșit din retrogradare ajută, iar Jupiter care intră marți în Taur alături de Lună Nouă tot din Taur din 19 mai, ambele dinamizează sectorul psihic, al puterii interioare, al intimității dar și al afacerilor. Vei face progrese în aceste domenii, chiar poți avea parte de unele câștiguri însă cel mai important este că te vei simți mai puternică și mai stabilă atât personal cât și profesional. Marte din Leu din 20 mai și Soarele din Gemeni din 21 Mai îți amplifică nevoia de libertate și independență, chiar dacă va trebui să faci unele eforturi pentru asta.

Scorpion – Un nou mod de a interacționa atrage noi oportunități!

Marte și Pluto, ai tăi guvernatori sunt în opoziție generând unele tensiuni cu cineva din familie sau pe marginea unei chestiuni emoționale, mai ales dacă se folosește un mod de manifestare tranșant sau autoritar. Însă instrumentele pentru a combate acest lucru sunt nenumărate, grație atât faptului că Mercur iese din retrogradare clarificând modul de comunicare dar și dinamizării excepționale a casei tale VII, sectorul responsabil cu modul în care interacționezi. Intrarea lui Jupiter în Taur dar și Luna Nouă tot din Taur de vineri, ambele te susțin în a da o nouă formă conceptului de relație sau colaborare, una mai armonioasă și mai echilibrată. Un nou personaj poate apărea în viața ta.

Săgetător – Un stil de viață și de muncă mai organizat și mai stabil!

Evenimentul săptămânii pentru tine îl constituie intrarea lui Jupiter, guvernatorul tău, în Taur fapt care îți va amplifica vitalitatea, forța de recuperare a corpului dar și o mai bună abilitate de organizare și administrare. Luna Nouă tot din Taur de vineri va susține din plin acest proces, îndemnându-te să-ți setezi noi intenții prin care să dai o formă concretă și stabilă noilor tale obiective personale sau profesionale. Fii atent la modul cum conduci și la tendința de a da curs unor conflicte intelectuale, generate de intrarea lui Marte în Leu care îți amplifica pasiunea în exprimarea convingerilor. Duminică, Soarele din Gemeni deschide terenul pentru noi colaborări.

Horoscop 15-21 mai 2023

Capricorn – Mai pasional în manifestarea dorințelor!

Tot ce ține de socializare, creativitate, romantism, relația cu copiii, speculațiile financiare sunt favorizate atât de intrarea lui Jupiter în Taur de marți cât și de Lună Nouă tot din Taur din 19 Mai. Acestea sunt domeniile care se vor afla în vizorul tău în următoarea perioadă iar faptul că Mercur iese din retrogradare te ajută să-ți conștientizezi mai clar potențialul și dorințele. Marte intră și Leu amplificând pasiunea și intensitatea unor dorințe, generând și posibile tensiuni financiare dacă celălalt nu îți împărtășește interesele. Evită totuși speculațiile financiare riscante. Odată cu intrarea Soarelui în Gemeni de duminică, devii mai practic în abordare.

Vărsător – Stabilizarea unei situații familiale însă posibile tensiuni într-o colaborare!

O situație familială mai tensionată sau o chestiune care a vizat căminul începe să se stabilizeze. Mercur ieșit din retrogradare va clarifica unele tensiuni, Jupiter care intră marți în Taur în sectorul căminului va începe să armonizeze lucrurile iar Luna Nouă tot din Taur din 19 mai te va susține în a crea mediul perfect care să-ți împlinească nevoia de stabilitate, pace și înțelegere cu cei dragi. Tu vei fi cel care devine un pic mai impulsiv și mai autoritar odată cu intrarea lui Marte în Leu, deci va trebui să gestionezi înțelept orice colaborare sau parteneriat în care te găsești. Soarele în Gemeni din 21 mai îți reamintește de umorul și carisma care îți sunt caracteristice.

Pești – O nouă platformă prin care să-ți exprimi ideile!

Cu toată energia concentrată în sectorul drumurilor scurte, al comunicării, al studiilor și al relațiilor cu anturajul apropiat, devii o persoană extrem de activă și influentă în cercurile tale, iar Mercur proaspăt ieșit din retrogradare va aduce mai multă claritate în aceste interacțiuni. Jupiter intră marți în Taur și alături de Lună Nouă tot din Taur din 19 Mai îți creează o reală platformă prin care te poți manifesta fizic sau intelectual devenind o inspirație pentru ceilalți. Marte intră în Leu dinamizându-ți rutina zilnică și stilul de viață care devine mai activ dar și mai autoritar în relația cu colegii, deci va trebui gestionat cu grijă. Soarele în Gemeni de duminică îți va îndrepta o parte din energie spre casă și interior.

Urmărește CSID.ro pe Google News