Horoscop 1-7 mai 2023. Zodia care prețuiește mai mult timpul

Află ce prezic astrele în săptămâna 1-7 mai 2023. Horoscop 1-7 mai 2023.
  • Publicat:

Află ce prezic astrele în săptămâna 1-7 mai 2023. Horoscop 1-7 mai 2023.

Berbec – Schimbări emoționale sau financiare imprevizibile!

Planul financiar și cel sentimental se află în vizorul acestei săptămâni, grație Eclipsei de Lună din Scorpion care poate veni cu unele schimbări la care nu te aștepți. Pot viza un business propriu, o asociere, situația unor investiții sau o relație intimă însă ce contează este să rămâi flexibil pentru a te putea repoziționa. O discuție de natură financiară te poate avantaja la începutul săptămânii. Venus intră în Rac duminică intensificând nevoia ta de securitate dar și conexiunea cu familia și propriul cămin, chiar dacă unele lucruri sunt în schimbare.

Taur – Reechilibrarea interacțiunii într-un parteneriat!

O idee anume te inspiră și îți amplifică încrederea în a investi în această direcție la începutul săptămânii, însă va fi important să fii realist în privința oamenilor sau a resurselor pe care mizezi. Eclipsa de Lună din Scorpion scoate la suprafață unele tensiuni într-un parteneriat indiferent de natura lui, mai ales dacă ai prioritizat mai mult ce este important pentru tine. Încearcă să fii flexibil și să iei în considerare și dorințele celuilalt. Venus, planeta care te guvernează intră în Rac duminică în sectorul gândirii și al comunicării, susținându-te în a comunica mai grijuliu și mai empatic cu cei din jurul tău.

Gemeni – Mai atent și mai organizat cu munca și cu sănătatea!

Munca și sănătatea pot fi în vizorul tău în această săptămână. Eclipsa de Lună din Scorpion activează axa muncii, a rutinei zilnice dar și a sănătății fizice și psihice accentuând importanța unor lucruri de care va trebui să te ocupi. Ești îndemnat să găsești un echilibru între muncă și odihnă, să fii mai organizat în materie de sănătate, nutriție, stil de viață dar în același timp conștient și de unele temeri interioare. Poți întâmpina unele rezistente la muncă din partea unor persoane cu intenții ascunse. Venus intră duminică în Rac amplificând dorința de îmbunătățire a veniturilor dar și a propriei valori.

Horoscop 1-7 mai 2023

Rac – Prețuiește mai mult timpul, talentul sau propria persoană!

Un sfat pe care îl primești sau o decizie pe care o iei la începutul săptămânii îți amplifică încrederea într-o direcție pe care o urmezi. Eclipsa de Lună în Scorpion de pe axa iubirii, a creativității, a prieteniei și a proiectelor de viitor vine cu schimbări sau reajustări de planuri, dacă ceva sau cineva nu se dovedește de încredere. Ești susținut în a te pune în valoare, în a-ți prețui mai mult timpul, talentul său iubirea de sine, eliberându-te de ceea ce nu mai rezonează cu tine. Venus intră duminică în propriul tău semn îndreptând atenția spre tine. Energia, carisma și popularitatea ta vor fi în creștere.

Leu – Universul tău interior este în schimbare!

În timp ce va trebui să discerni cu atenție care prietenii sau interese merită atenția și implicarea ta, unele ambiții socio-profesionale vor fi în vizorul tău. Eclipsa de Lună în Scorpion de vineri activează axa familiei și a profesiei scoțând la suprafață un posibil conflict cu cineva sau o chestiune emoțională care antrenează unele schimbări neașteptate. Ceva în universul tău interior este în schimbare, poate fi legat de căminul propriu dar în egală măsură poate viza partea profesională, indiferent de caz ambiția ta se face resimțită. Intrarea lui Venus în Rac de duminică te determină să analizezi mai profund unele chestiuni profesionale.

Fecioară – Schimbări de idei și perspective!

Descoperirea unor informații sau un schimb de idei interesant îți deschide noi perspective chiar din prima zi a săptămânii. Eclipsa de Lună din Scorpion de vineri continua să-ți stimuleze curiozitatea ținând cont că activează axa gândirii, a comunicării, a studiilor și a cunoașterii însă o face prin intermediul unei posibile confruntări cu cineva din anturajul apropiat. În ciuda unor rezistențe, ești hotărât să fii mai spontan și mai liber în a-ți forma noi convingeri sau o nouă filozofie de viață. Intrarea lui Venus în Rac de duminică îți lărgește cercul de prieteni și de interese în următoarea perioadă.

Horoscop 1-7 mai 2023

Balanță – O situație imprevizibilă antrenează schimbări financiare!

Înconjoară-te de informații sau persoane pozitive, gândește constructiv și chiar dacă pot exista chestiuni de muncă sau sănătate care îți consumă din timp și energie, păstrează-ți încrederea în tine. Eclipsa de Lună din Scorpion din 5 Mai te poate surprinde cu unele schimbări financiare sau vis-a vis de modul în care îți percepi propria valoare. Veniturile tale zilnice, un business propriu sau resursele comune într-un parteneriat pot traversa unele modificări însă ai voința și forța pentru a le gestiona. Venus, planeta care te guvernează intră în Rac duminică amplificând imaginea și rolul tău profesional, în ciuda unor posibile provocări.

Scorpion – Redefinirea relației de parteneriat!

Un parteneriat, o relație sau viața ta sentimentală sunt în vizorul tău iar Eclipsa de Lună din propriul tău semn va tinde să tragă un puternic semn de alarmă dacă ceva anume nu este așa cum ar trebui să fie. Dacă nu ești mulțumit de relația respectivă sau poate nu ești încă într-o relație, lucrurile sunt pe cale să se schimbe iar tu ești principalul actor în această piesă. Interacțiunea dintre voi va fi în schimbare, una care să rezoneze cu ce vă doriți amândoi, însă tu personal îți vei dori mai multă stabilitate afectivă. Venus intră în Rac duminică oferindu-ți șansa să-ți redefinești unele convingeri sau principii.

Săgetător – Reorganizarea muncii sau a stilului de viață!

Chestiuni de muncă, sănătate, rutină zilnică și organizare sunt pe lista acestei săptămâni iar abordarea ta pe cât este de diplomată pe atât de clară și fermă va trebui să devină. Eclipsa de Lună din Scorpion va scoate la suprafață orice secrete sau tensiuni latente în mediul în care lucrezi dar și posibile temeri vis-a vis de unele chestiuni legate de muncă sau sănătate. Acestea pot antrena o reorganizare în rutina zilnică, în stilul de viață sau poate chiar la locul de muncă. Intențiile unor persoane nu vor fi cele mai sincere. Venus intră în Rac duminică favorizând câștigurile dar și sectorul intim.

Horoscop 1-7 mai 2023

Capricorn – Reprioritizarea unor plăceri, dorințe sau interese!

Ceva sau cineva anume te inspiră chiar din primele zile ale săptămânii, poate să fie ceva creativ sau romantic. Deși îți vei asuma unele lucruri, fie nu toată lumea se ține de cuvânt, fie apar tot felul de mici probleme. Eclipsa de Lună din Scorpion semnalează orice nu este în regulă într-o relație romantică, o prietenie, un proiect creativ sau chiar în relația cu propriul copil, venind cu unele schimbări. Dacă nu rezonezi cu cerințele celuilalt sau ceva te limitează, vei tinde să te eliberezi de presiunea respectivă sau poate simți nevoie de ceva diferit. Venus intră duminică în Rac aducând mai multă armonie în interacțiunile tale chiar dacă interesele financiare vor fi la fel de importante.

Vărsător – Reorganizare în cămin sau familie!

O situație anume poate să aibă un impact puternic asupra ta creând tensiune sau neliniște, datorită Eclipsei de Lună din Scorpion din 5 mai. Deși la începutul săptămânii te simți încrezător în unele privințe, lucrurile pot lua o întorsătură diferită forțându-te să te readaptezi. Schimbările pot viza o situație familială, emoțională sau poate chiar o rearanjare sau o mutare de domiciliu. Partea bună este că te miști rapid, ești eficient și organizat gestionând totul cât de bine se poate. Fii precaut cu unele cheltuieli. Intrarea lui Venus în Rac de duminică vine la fix favorizând partea de organizare și administrare, chiar dacă va trebui să-ți faci timp pentru toate.

Pești – Redefinirea unei filozofii personale!

Propunerea sau sugestia cuiva la începutul săptămânii poate să-ți stimuleze imaginația la maxim. Eclipsa de Lună din Scorpion din 5 Mai creează un cadru extrem de dinamic în jurul unei idei față de care te arăți sceptic inițial, creându-se o oarecare rezistență. Tot ce ține de comunicare, călătorii, studii sau promovarea unor idei este amplificat însă va trebui să rămâi flexibil și deschis pentru a da un sens mai profund unor filozofii sau convingeri după care te ghidezi. Venus intră duminică în Rac amplificând socializarea dar și o manifestare mai creativă sau mai romantică.

Urmărește CSID.ro pe Google News