Femeile din zodiac care flirtează cu tine până te îndrăgostești, apoi te lasă cu ochii în soare

Iată care sunt femeile din zodiac care flirtează cu tine până te îndrăgostești, apoi te lasă cu ochii în soare.
  • Publicat:
Femeile din zodiac care flirtează cu tine până te îndrăgostești, apoi te lasă cu ochii în soare
Foto: shutterstock

De multe ori când întâlnim o persoană încercăm să ne dăm seama de zodia pe care o are în funcție de personalitatea și trăsăturile ei de caracter. Dacă obișnuiești să vorbești cu femei care doar flirtează cu tine, dar fără să fie realmente interesate de tine, află că pot sta sub unul dintre aceste semne zodiacale. Iată care sunt femeile din zodiac care flirtează cu tine până te îndrăgostești, apoi te lasă cu ochii în soare.

Femeile din zodiac care flirtează cu tine până te îndrăgostești

Balanță

Nativii Balanță sunt firi romantice și îndreptate spre relații serioase, dar totodată putem spune despre ei că sunt foarte prietenoși și, pentru că sunt semne de aer, flirtul este practica lor principală.
Atunci când o femeie Balanță flirtează cu tine, de fapt, flirtează cu ele. Adică atunci când fac un compliment, atenția nu este neapărat către persoana respectivă.

Scorpion

Semn de apă guvernat de planeta Marte, nativul Scorpion tinde să fie extrem de sexual. Dacă femeile Balanță sunt foarte jucăușe în vorbe atunci când flirtează, femeile Scorpion preferă flirtul fizic. Ține minte! Dacă îți atinge umărul, îți mângâie mâna sau îți umblă cu mâna prin păr, nu înseamnă neapărat că te place, este atrasă de tine sau își dorește ceva cu tine. Pur și simplu se joacă. Nu pica în această capcană.

Săgetător

Femeia Săgetător este o fire care se mulează perfect pe orice situație. Flirtul este Asul ei din mânecă, motiv pentru care este întotdeauna pregătită de următoarea mișcare sau de următoarea aventură. Vei ști atunci când o femeie Săgetător este atrasă de tine, pentru că îți va spune clar și răspicat.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân