Cele mai norocoase zile pentru fiecare zodie în martie 2024. Peștii sunt cei mai avantajați

  • Publicat:
Cele mai norocoase zile pentru fiecare zodie în martie 2024. Peștii sunt cei mai avantajați

Inceputul primaverii aduce noroc, dar nu oricum, ci la anumite date importante pentru fiecare semn astrologic.

Horoscop martie 2024: zilele norocoase pentru fiecare zodie. Tine cont de ele daca vrei sa ai parte de reusite pe parcursul lunii.

Berbec

Zile norocoase: 10 si 20. Pe 10 martie, Mercur ajunge in semnul tau si iti sprijina intuitia. Este o zi buna in care sa iei decizii importante si sa porti discutii sau sa negociezi (in special daca e vorba despre bani). Pe 20 martie incepe sezonul Berbecului, Soarele intra in semnul tau si te avantajeaza, iar din aceasta zi pana la finalul lunii te poti astepta la schimbari in bine.

Taur

Datele tale norocoase in martie 2024: 11 (Venus in Pesti) si 20 (echinoctiul de primavara). Cand guvernatoarea ta, Venus, se muta in zodia visatorilor, iti permite sa renunti la incordare si sa te relaxezi. Acorda-ti un ragaz pentru a face planuri si a iubi profund in aceasta zi. Echinoctiul de primavara iti da multa energie si vei avea senzatia de renastere.

Gemeni

Vei avea noroc pe 10 martie 2024, cand guvernatorul tau, Mercur, se muta in zodia Berbec. Este o zi importanta pentru sectorul comunicarii, caci vei reusi sa spui clar ce ai pe suflet. Indrazneste sa porti discutii fara ascunzisuri in aceasta data, pentru ca vei obtine ceea ce iti doresti de la interlocutorii tai.

Continuarea e AICI: Vezi care sunt cele mai norocoase zile din martie 2024 pentru fiecare zodie în parte.

sursa foto: Shutterstock

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân