Cele mai infidele 5 zodii. Dacă ai o relație cu unul dintre acești nativi, e posibil să te înșele!

  • Publicat:
Cele mai infidele 5 zodii. Dacă ai o relație cu unul dintre acești nativi, e posibil să te înșele!

Astrologii au realizat un top 5 al zodiilor care înșală cel mai des și de care ar trebui să te ferești dacă vrei să ai o relație fericită. Iată despre ce semne zodiacale este vorba!

TOP 5 cele mai infidele zodii

Oricât de greu ar părea de crezut se pare totuși că și zodia joacă un rol destul de important atunci când vine vorba despre infidelitate. Iată de cine să te ferești dacă vrei o relație fără „evenimente”.

Zodia RAC

Nativii acestui semn pot fi loiali, însă atunci când simt că relația nu mai merge pe un făgaș normal, nu vor ezita să însele și chiar să trăiască în relații paralele. Racii pot ascunde lăudabil o infidelitate, atenție mare așadar!

Zodia BALANȚĂ

Nativii născuți în semnul Balanței sunt romatici convinși și extrem de orientați spre relațîi. Firi extrem de sociabile și prietenoase, Balanțele vor înșela DOAR dacă nu mai primesc nimic de la partenerul lor de cuplu. Nu știu să pună punct, nu știu să părăsească pe cineva, motiv pentru care vor… călca strâmb. Și din teama de a nu răni, nici nu vor spune/admite asta. Vor păstra tăcerea, vor face tot posibilul să ascundă și se vor simți îngrozitor!

Zodia SCORPION

Nativii născuți sub semnul Scorpionului pot fi loiali atunci când iubesc profund, iar atunci când vor decide să trădeze, o vor face că niște maeștri. Își vor ține în frâu ceea ce simt, fapt ce îi va ajuta ca partenerul nici să nu simtă vreodată că există o a treia persoană.

Zodia PEȘTI

Nativii Pești sunt semne duale, așa că tind să fie magnetizati de ceea ce este opus relației în care se află. Pentru ei, iarbă întotdeauna este mai verde de cealaltă parte a gardului. S-ar putea să fie tentați cu ușurință de alte opțiuni. De exemplu, dacă simt o legătură magnetică cu cineva, Peștii ar fi tentați să vadă unde merg lucrurile.

Zodia SĂGETĂTOR

Nativii născuți în Săgetător vor înșela pentru că la ei e ceva nativ, ceva natural. Ei iubesc solitudinea mai mult că orice, dar și aventura! Se plictisesc repede și detestă monotonia, motiv pentru care vor face tot ce le stă în putință să stea departe de ea. Urăsc să fie ținuți din scurt și valorează libertatea într-o relație mai mult decât orice alt semn zodiacal.

Citește și: Tipuri de bărbați cu care nu ar trebui să îți pierzi timpul

FOTO: Shutterstock

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân