Cel mai mare dușman al zodiei tale

  • Publicat:
Cel mai mare dușman al zodiei tale

Este momentul ideal sa inveti de unde provin anumite trairi, dar si cum le poti gestiona.

Te-ai intrebat vreodata care este acel lucru care te face sa ramai in loc si nu te ajuta deloc sa evoluezi? Astrologia are un cuvant de spus inclusiv in ceea ce priveste acest aspect. Descopera care este cel mai mare dusman al zodiei tale si vezi ce poti face in acest sens!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Esti o persoana dinamica si vrei sa fii mereu ocupata, insa uneori teama te tine in loc chiar si pe tine. Exista momente cand nu stii ce sa faci si te simti coplesita, asa ca ai nevoie sa tragi adanc aer in piept. Aminteste-ti ca este doar o senzatie si nu trebuie sa lasi teama sa te copleseasca.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Adori luxul si nu esti dispusa la compromisuri, astfel ca orice lucru care iti provoaca disconfort devine, in mod automat, cel mai mare dusman al tau. Cei din jur ar spune ca nu esti tocmai flexibila si ca trebuie sa inveti sa te mai adaptezi.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Nu suporti plictiseala si nu poti sta pe loc. Cea mai mare teama a ta este sa te plafonezi, fie ca asta tine de locul tau de munca, de relatia de cuplu sau de viata de familie. Citește continuarea AICI: Cel mai mare dușman al fiecărei zodii în parte!

sursa foto: Shutterstock

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân