4 cele mai afectuoase zodii în cuplu: Taurul sărută cel mai bine

  • Publicat:
4 cele mai afectuoase zodii în cuplu: Taurul sărută cel mai bine

Nu este un secret ca intimitatea si conexiunea fizica sunt esentiale pentru mentinerea unei relatii fericite.

De la saruturile intense, pana la sincronizarea respiratiei, exista nenumarate modalitati de a construi o legatura fizica intima cu jumatatea ta si de a mentine scanteia. Si desi exista o multime de alte forme de intimitate care pot imbogati o relatie, cum ar fi cele emotionale si activitatile impreuna, patru dintre semnele zodiacale acorda prioritate intimitatii fizice.

Desi majoritatea oamenilor asociaza intimitatea fizica cu sexul, nu e ceva ce se intampla doar in dormitor. Aceasta forma de compatibilitate poate varia de la flirt din priviri, tinut de mana, pana la sarutari si imbratisari. Asadar, daca atingerea fizica este limbajul iubirii in cazul tau, probabil ca apreciezi mult mai mult intimitatea fizica.

Zodiile care fac parte din aceasta categorie sunt cuceritoare, pentru ca le poti simti pasiunea prin toti porii. Te atrag ca un magnet si adora sa fie aproape de tine. Uneori te pot chiar intimida cu dorinta lor de apropiere. Vezi AICI care sunt cele mai afectuoase zodii. Surpriză imensă!

sursa foto: Shutterstock

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân