Ce fel de prieten ești, în funcție de zodia ta. Nativii care sunt iubiți de toată lumea

În astrologie, soarele îți stăpânește personalitatea și sentimentul de sine, așa că zodia care te reprezintă poate spune multe despre ce fel de prieten ești și cu cine te simți cel mai bine.
  • Publicat:
Ce fel de prieten ești, în funcție de zodia ta. Nativii care sunt iubiți de toată lumea
Ce fel de prieten ești, în funcție de zodia care te reprezintă sursa foto: shutterstock

Deși poate fi puțin ciudat să încerci să evaluezi ce fel de prieten ești în funcție de zodia care te reprezintă, este un fapt universal cunoscut că a face și a menține prietenii la vârsta adultă nu este la fel de ușor cum era odată, în copilărie. Anumite trăsături de personalitate te-ar putea ajuta să atragi suflete asemănătoare, iar dacă dorești să te bazezi pe punctele forte, aruncă o privire la tipul de prieten care ești în funcție de semnul zodiacal și de ce oamenii apelează la tine în cercul de prieteni. 

Mai mult de atât, fii atent la semnele zodiacale care ar putea să-ți fie prieteni de nădejde și cele de care ar trebui poate să te ferești. Nu poți fi compatibil cu toate zodiile și de aceea, cel mai bine este să cunoști care sunt aceste zodii cu care nu ești compatibil și cu care o relație de prietenie nu ar funcționa cu adevărat.

Zodia Berbec

Tipul de prieten: Ești o persoană independentă și mereu în mișcare, așa că apreciezi foarte mult un prieten care este la fel de ocupat ca și tine. Și, în timp ce încrederea ta și optimismul generos vor atrage tot felul de potențiali BFF, tendința ta competitivă și modul mult prea sincer în care vorbești îi vor speria pe cei prea sensibili.

Zodii cu care poți începe o prietenie: Leu, Săgetător, Balanță

Zodii cu care NU este recomandat să începi o prietenie: Rac, Scorpion, Fecioară

Zodia Taur

Tipul de prieten: Ești un prieten foarte loial și cei mai buni prieteni ai tăi sunt alături de tine încă din copilărie. Taurul este condus de Venus, așa că ești o persoană afectuoasă. Printre activitățile tale preferate pe care dorești să le desfășori în prezența prietenilor includ mersul la spa, petrecerile pe plajă și bufete pline cu bunătățuri de care să vă puteți bucura împreuna. Prietenii tăi deja știu că n-au nicio șansă să te convingă să participați la vreun curs sportiv.

Zodii cu care poți începe o prietenie: Pești, Rac, Capricorn

Zodii cu care NU este recomandat să începi o prietenie: Săgetător, Berbec, Scorpion

Zodia Gemeni

Tipul de prieten: Nu poți rezista unei dezbateri bune sau unei bârfe suculente, iar socializarea ți-a venit întotdeauna de la sine. Cu siguranță ți s-a spus că vorbești prea mult când erai copil. Natura ta intelectuală condusă de semnele de aer nu îi va lăsa pe oameni să se aproprie prea repede de tine.

Zodii cu care poți începe o prietenie: Vărsător, Balanță, Berbec

Zodii cu care NU este recomandat să începi o prietenie: Capricorn, Scorpion, Fecioară

Zodia Rac

Tipul de prieten: Ești o persoană introvertită. Pui familia pe primul loc, iar restul spațiului rămas în inima ta îl oferi unui cerc foarte restrâns de prieteni. Ești foarte sensibil, emotiv și ai capacități uluitoare de a menține oameni de calitate alături de tine.

Zodii cu care poți începe o prietenie: Pești, Scorpion, Taur

Zodii cu care NU este recomandat să începi o prietenie:  Vărsător, Gemeni, Săgetător

Zodia Leu

Tipul de prieten: Îți faci prieteni ușor datorită ego-ului tău puternic, caracteristic acestei zodii. Îți place să fii lider tot timpul și mai mult de atât, să te afli în centrul atenției. Îți place să-i faci pe cei din jurul tău să râdă și să fii sigur de faptul că nimeni nu o sa uite prea curând de tine.

Zodii cu care poți începe o prietenie: Săgetător, Berbec, Balanță

Zodii cu care NU este recomandat să începi o prietenie: Capricorn, Pești, Scorpion

Zodia Fecioară

Tipul de prieten: O primă impresie pe care o oferi oamenilor atunci când te întâlnesc este legată de personalitatea ta rece ca gheața. Ceea ce nu știu ei este că tu defapt ești doar timid. Ai nevoie de timp pentru a cunoaște o persoană și mai mult de atât, pentru a te adapta în preajma ei. Odată ce te-ai acomodat, reușești să te exprimi mai rapid și să fii pe placul oamenilor. Prietenii adevărați știu cât de loial ești și mai știu că uneori exagerezi și devii cam critic. Încearcă să te relaxezi!

Zodii cu care poți începe o prietenie: Capricorn, Taur, Rac

Zodii cu care NU este recomandat să începi o prietenie: Săgetător, Berbec, Gemeni

Zodia Balanță

Tipul de prieten: Toată lumea te iubește. Ai un farmec aparte și ești foarte sociabil. Nu îți plac conflictele și de aceea ajungi de fiecare dată să fii mediator în grupul tău de prieteni. Nu te pricepi la a lua decizii bune și din aceasta cauza prietenul tău prezintă frustrare. Ești fericit când îi vezi pe cei din jurul tău fericiți.

Zodii cu care poți începe o prietenie: Vărsător, Gemeni, Leu

Zodii cu care NU este recomandat să începi o prietenie: Toată lumea iubește Balanțele

Zodia Scorpion

Tipul de prieten: Vrei ca lucrurile să fie reale, profunde și sincere. Urăști toate lucrurile superficiale, mai ales când vine vorba de prietenie. Încrederea este totul pentru tine. Oamenii te consideră intimidant, dar și serios și înțelept. Ei vin la tine pentru sfaturi, ceea ce te face să te simți matur și puternic.

Zodii cu care poți începe o prietenie: Pești, Rac, Fecioară

Zodii cu care NU este recomandat să începi o prietenie: Berbec, Gemeni, Săgetător

Zodia Săgetător

Tipul de prieten: Săgetătorii sunt spirite libere. Vrei să vezi lumea și să mergi în toate aventurile, așa că ai nevoie de o lesă lungă și, în mod ideal, de puține sau chiar zero responsabilități. Ești distractiv și spontan, dar ești prea învăluit în propria ta atitudine ca să te gândești prea mult la sentimentele altora. De asemenea, nu poți păstra un secret, așa că prietenii tăi au tendința să nu vină oricum la tine cu secrete mari.

Zodii cu care poți începe o prietenie: Berbec, Leu, Vărsător

Zodii cu care NU este recomandat să începi o prietenie: Rac, Taur, Pești

Zodia Capricorn

Tipul de prieten: Capricornii sunt conduși de Saturn, așa că ești stabil și serios în toate. Acest lucru te face un prieten de încredere și devotat, chiar dacă uneori devi sarcastic. Ambiția și statutul sunt importante pentru tine, așa că te pricepi să-ți faci prieteni în locuri importante. Standardele tale sunt ridicate, dar cu toate acestea reușești în final să oferi o prietenie adevărată.

Zodii cu care poți începe o prietenie: Taur, Fecioară, Scorpion

Zodii cu care NU este recomandat să începi o prietenie: Berbec, Săgetător, Balanță

Zodia Vărsător

Tipul de prieten: Îți place să fii popular și cunoscut pe rețelele sociale, dar adevărul este că ai nevoie de spațiul tău, de intimitate și de timp singur, așa că ai tendința de a-ți alege doar câțiva prieteni șic și de încredere. Urăști dezordinea emoțională și, ca semn de aer intelectual, preferi să faci față situațiilor folosind logica și rațiunea. Acest lucru te face un mare rezolvator de probleme și consilier, dar probabil nu cel mai cald umăr pe care să plângi.

Zodii cu care poți începe o prietenie: Săgetător, Berbec, Gemeni

Zodii cu care NU este recomandat să începi o prietenie: Rac, Pești, Fecioară

Zodia Pești

Tipul de prieten: Sunteți în mod natural simpatic, cu mintea deschisă și cu adevărat un bun ascultător, așa că cei mai buni prieteni ai tăi știu că pot veni la tine atunci când sunt la cel mai scăzut nivel emoțional. Ești foarte intuitiv, așa că știi mereu ce să spui pentru a le ridica moralul și a le oferi sprijinul de care au nevoie.

Zodii cu care poți începe o prietenie: Rac, Scorpion, Taur

Zodii cu care NU este recomandat să începi o prietenie: Leu, Balanță, Vărsător

Surse: thekit.catheeverygirl.com

Urmărește CSID.ro pe Google News
Sarah Mușat
La început de drum, dar cu toate acestea încrezătoare în abilitățile ei, s-a alăturat echipei Ce se întâmplă doctore? în anul 2022. A început acest nou capitol cu entuziasm și cu o mare dorință de a inspira un număr cât mai mare de oameni prin informațiile de cea mai bună calitate ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân