Bărbatul Leu știe să pună pe piedestal femeia! Cum se comportă această zodie în iubire

  • Publicat:
Bărbatul Leu știe să pună pe piedestal femeia! Cum se comportă această zodie în iubire
Sursa foto: shutterstock

Dacă ai un nativ născut în Leu alături, ei bine, ești o norocoasă! Generos, amuzant și iubitor, bărbatul Leu este partenerul ideal, potrivit astrelor! De ce este el atât de deosebit? Aflăm în rândurile ce urmează.

Cum se comportă bărbatul Leu în iubire

Amorul cu un nativ născut în Leu este de neuitat

Dacă ești împreună cu un astfel de bărbat, ține minte că este rege în dormitor. Din dorința de a te face fericită, nativul Leu va face tot ce îi stă în puțință să te satisfacă.

Zodie de foc, Leul știe să fie pasional, să preia controlul în pat, să se folosească de propria sexualitate și încredere. Cu puțin noroc, te va duce pe culmile plăcerii încă de la primul contact!

Emană putere și carismă prin toți porii

Bărbatul Leu este adesea văzut ca un lider natural. Este încrezător, sigur pe sine și are o aură cu care îi atrage magnetic pe cei din jur. Atrage îndeosebi doamnele.

Apreciază frumosul sub toate formele sale și îl vei vedea mai mereu interesat de muzică, de teatru, de artă sau de literatură. În mod clar, aceste trăsături sunt atât de atractive pentru o femeie, care îi va cădea rapid în mreje.

Dacă ai șansa de a iubi un astfel de bărbat, ține minte că este extrem de loial, odată angajat într-o relație. Este și foarte protector și va face tot ce stă în puterea sa ca tu să te simți în siguranță alături de el.

Pasional și extrem de afectuos, te va iubi cu intensitate și va fi foarte romantic și atent.

În egală măsură, va aștepta același lucru și de la tine. Va aștepta aceeași fidelitate și loialitate pe care el la rândul său ți-o oferă. În caz contrar, va deveni gelos și posesiv, lucru care va zdruncina puțin relația voastră.

Cu cine este compatibil bărbatul Leu?

Leii adoră să fie răsfățați și să li se gâdile orgoliul, astfel că o veritabilă Balanță va fi o parteneră excelentă pentru ei! Leul va adora eleganța și clasa Balanței, dar și firea atentă a acesteia, iar Balanța va iubi stabilitatea, pasiunea și generozitatea nativului Leu.

Regele Leu se va simți atras magnetic și de cineva la fel de vibrant că el, și anume de o femeie Berbec! Amândoi sunt plini de pasiune, energici și dornici de aventuri de neuitat. Vor face un cuplu de invidiat, spun astrele.

Surse: Pink Villa, Style Craze, Times of India

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân