Se deschide primul concept store de jucarii din Romania!

Din 2 aprilie 2009, Imaginarium, una dintre cele mai mari retele specializate in produse pentru copii din lume, deschide primul magazin concept din Romania, in Bucuresti - centrul comercial Militari Shopping Center, B-dul Iuliu Maniu nr 546-560.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Se deschide primul concept store de jucarii din Romania!
Se deschide primul concept store de jucarii din Romania!

Din 2 aprilie 2009, Imaginarium, una dintre cele mai mari retele specializate in produse pentru copii din lume, deschide primul magazin concept  din Romania, in Bucuresti – centrul comercial Militari Shopping Center, B-dul Iuliu Maniu nr 546-560.

Joaca este un element esential pentru dezvoltarea armonioasa a copiilor si consolidarea relatiilor de familie. Considerand copilaria o perioada irepetabila, Imaginarium ofera parintilor produse originale pentru educatia copiilor, solutii ce contribuie la formarea lor umana, o lume de valori si idei pentru ca parintii si copiii sa poata trai impreuna momente extraordinare.

O data ce ai vazut un magazin Imaginarium ti-l vei aminti cu siguranta: doua usi, una mica pentru copii si una mare pentru adulti – fiecare intra pe usa care i se potriveste intr-o lume magica, unde formele si culorile unice, muzica si ambianta construiesc o atmosfera relaxanta si incitanta in acelasi timp, transformand clientii in oaspeti dragi. Please do touch!

Imaginarium este un brand spaniol de jucarii cu peste 600 de puncte de vanzare în 29 de tari, pe patru continente.
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Mama la serviciu egal copil obez
Mama la serviciu egal copil obez
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân