Ora la care bărbații își ascultă soțiile

În urma unui sondaj s-a descoperit care este ora la care bărbații sunt predispuși să-și asculte soțiile, dar și ce fraze îi sperie cel mai tare.
Ora la care bărbații își ascultă soțiile
Ora la care bărbații își ascultă soțiile

Potrivit unui sondaj realizat în Marea Britaniem bărbaţii sunt dispuşi să asculte cu atenţie frazele povestirile şi sugestiile soţiilor lor în timpul cinei, în jurul orei 20:15.

„Pentru orice femeie care încearcă să aibă o discuţie serioasă cu partenerul ei de viaţă, găsirea momentului ideal pentru a purta acea conversaţie reprezintă întotdeauna o problemă. Cum să îi faci pe bărbaţi să îţi acorde atenţia lor completă? Răspunsul este unul simplu: aşteptaţi până când el tocmai s-a aşezat la masă”, afirmă autorii acestui articol apărut pe site-ul tabloidului britanic Daily Mail.

La ce oră să discuți cu soțul tău, ca să te faci auzită

Studiul a fost realizat pe un eşantion de 1.000 de bărbaţi şi femei şi au descoperit că 20:15 reprezintă momentul în care bărbaţii sunt cel mai pregătiţi să asculte ceea ce au de spus soţiile lor. Pe de altă parte, femeile spun că vor să aducă în discuţie un subiect complicat cu 12 ore mai devreme, în jurul orei 08.20.

Un alt moment prielnic este în timpul deplasării cu automobilul – 39% dintre bărbaţi spun că le place să poarte conversaţiile importante în timp ce conduc. În plus, dacă acele discuţii implică solicitarea unui favor, cele mai mari şanse de a-l obţine apar atunci când favorul respectiv este cerut în faţa rudelor.

Aproape 95% dintre bărbaţi spun că detestă momentele în care soţiile lor încep să le vorbească în timp ce ei vizionează un film la televizor sau pe DVD – indiferent de genul cinematografic căruia îi aparţine acel film.

De asemenea, bărbaţii sunt cel mai dispuşi să accepte să realizeze tot felul de treburi casnice, ca un fel de favor, doar pentru ca soţiile lor să nu îi atragă în diverse conversaţii. Fraza „Trebuie să vorbim” reprezintă cel mai înspăimântător debut de conversaţie.  În schimb, 42% dintre femei spun că „Totul e OK” este fraza care le sperie cel mai mult, deoarece în acele momente partenerii lor de viaţă cred exact contrariul.

Citește sondajul complet pe Descoperă.ro

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu
Alexandra Necșoiu

ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected]

Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să ... citește mai mult
Recomandare video
Ce simptome dă cancerul de ficat și cum se tratează