Demontează miturile îngrijirii tenului şi câştigă seturi cosmetice AVON!

03.07.2013
Demontează miturile îngrijirii tenului şi câştigă seturi cosmetice AVON!

REGULAMENTUL CONCURSULUI

„Demontează miturile îngrijirii tenului şi câştigă!”

 

Art. 1 Organizator

 

S.C MEDIAFAX GROUP S.A.  cu sediu in Bucuresti, Str. Aurel Vlaicu, nr 62-66, etaj 6, camera 42, Sector 2,  CUI: RO 27189522, Nr. Inregistrare Registrul Comertului: J40/6876/2010.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul desfasurarii concursului, cu mentiunea ca eventualele modificari vor fi aduse la cunostinta participantilor si a publicului cu cel putin 21 de ore inainte de a intra in vigoare. Participantii vor fi instintati prin intermediul paginii de web pe care este publicat prezentul regulament.

 

Art. 2 Durata concursului si aria de desfasurare

Concursul Demontează miturile îngrijirii tenului şi câştigă! se deruleaza in perioada 4 – 17 iulie 2013, ora 12.00 si va fi denumit in continuare Concurs. Concursul are valabilitate pe intreg teritoriul Romaniei.

Art. 3 Conditiile de participare

 

Concursul se desfasoara exclusiv pe Internet, pe www.csid.ro

Are drept de participare orice vizitator care indeplineste toate conditiile de mai jos:

  • persoane cu cetatenie romana si/sau straina si rezidente in Romania cu varsta minima de 14 ani impliniti  la data inceperii concursului
  • acceseaza in intervalul de concurs site-ul www.csid.ro  si completeaza quiz-ul Miturile ingrijirii tenului
  • este de acord cu publicarea numelui pe pagina web dedicata concursului, in cazul in care este desemnat castigator al concursului
  • confirma ca a citit si a inteles prezentul Regulament Oficial si ca este de acord in totalitate cu termenii si conditiile precizate de acesta.

 

Nu pot participa la aceasta promotie angajatele Mediafax Group ai ale partenerilor sai implicati in aceasta campanie, sotii si rudele de gradul I ale acestora.

Dreptul de participare la concurs este anulat automat in situatia in care o persoana furnizeaza date sau informatii false, eronate, incomplete sau necorespunzatoare in completarea datelor personale.

 

Art.4 Protectia datelor personale

 

Prin inscrierea in cadrul prezentului Concurs, fiecare participant isi exprima acordul ca toate datele cu caracter personal sa fie incluse in baza de date a S.C. MEDIAFAX GROUP S.A., persoana juridica inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal, sub numarul nr. 18663.

Scopul prelucrarii datelor este „reclama, marketing si publicitate”.

S.C. MEDIAFAX GROUP S.A.prelucreaza datele personale ale participantilor in vederea organizarii acestui concurs, desemnarii castigatorilor si atribuirii de premii, precum si pentru a informa in legatura cu alte produse, servicii, evenimente, etc. (telefon, SMS, e-mail, posta, etc).

Conform dispozitiilor art.20 alin.(1) din Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, S.C. MEDIAFAX GROUP S.A. are obligatia de a aplica masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat, precum si impotriva oricarei alte forme de prelucrare ilegala.

Datele cu caracter personal prelucrate in vederea organizarii acestui concurs, desemnarii castigatorilor si atribuirii de premii sunt destinate utilizarii de catre S.C. MEDIAFAX GROUP S.A. si vor fi comunicate numai partenerilor contractuali ai operatorului cu care acesta colaboreaza in vederea organizarii concursului, iar publicului larg prin afisarea listei castigatorilor premiilor acordate in cadrul concursului.

La incheierea operatiunilor de prelucrare a datelor in scopul organizarii acestui concurs, S.C. MEDIAFAX GROUP S.A. nu va transfera aceste date unui alt operator.

Comunicarea acestor date partenerilor contractuali se realizeaza numai in scopul informarii lor in privinta derularii concursului si desemnarii castigatorilor. S.C. MEDIAFAX GROUP S.A. nu raspunde pentru eventuala utilizare neautorizata a datelor cu caracter personal de catre partenerii sai.

Conform Legii 667/2001, participantii au urmatoarele drepturi: dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie. Pentru exercitarea acestor drepturi participantii trebuie sa inainteze S.C. MEDIAFAX GROUP S.A. o cerere scrisa, datata si semnata, pe care sa o depuna la sediul din Bucuresti, str. Aurel Vlaicu, nr. 62-66, sector 2, Etaj 6, Camera 42. Daca unele date furnizate sunt incorecte, utilizatorii sunt rugati sa informeze Organizatorul cat mai curand posibil.

 

Art. 5. Mecanismul concursului

Utilizatorii vor afla de Concurs de pe site-ul www.csid.ro si din bannerele online de promovare a acestuia. Concursul se desfasoara  in perioada  4 – 17 iulie 2013, ora 12.00, iar utilizatorii se înscriu în concurs astfel:

– completeaza corect si complet datele solicitate in primul ecran al quiz-ului (nume, e-mail, numar de telefon)

– confirma abonarea la newsletter-ul zilnic CSID.ro intai in quiz si apoi din mail-ul trimis de Organizator pe adresa lasata de user in quiz (utilizatorii care sunt deja abonati la  newsletterul CSID.ro nu vor primi e-mail de abonare de la Organizator)

– confirma ca este de acord cu prezentul Regulament de concurs

– raspunde la intrebarile quiz-ului pentru a acumula cat mai multe puncte in Clasamentul de concurs. Punctele se acorda pentru raspunsurile corecte dar si in functie de timpul de reactie al jucatorilor.

– pentru a castiga premiile concursului, utilizatorii trebuie sa obtina joace quiz-ul pana obtin un punctaj bun cu care sa se situeze pe primele 5 locuri in Clasamentul de concurs pe data de 17 iulie 2013. ora 12.00.

Pe parcursul concursului utilizatorii pot juca de mai multe ori Quizul despre fucte, dar punctajele obtinute la fiecare completare a acestuia nu se vor cumula, utilizatorul fiind inregistrat in Clasamentul de concurs o singura data, cu cel mai bun scor obtinut.


Art. 6. Premiul concursului

La finalul concursului Organizatorul va oferi 4 premii, acestea constand in seturi de cosmetice din gama ANEW  REVERSALIST de la AVON. Fiecare set contine urmatoarele produse: o crema de zi, o crema de noapte si o lotiune hidratanta nuantatoare ANEW  REVERSALIST.

Persoanele castigatoare nu vor primi contravaloarea in bani a premiilor oferite  in cadrul concursului.

 

Art.7. Desemnarea si anuntarea castigatorilor

Concursul va avea 4 castigatori care vor fi desemnati de catre Organizator in maxim 3 zile lucratoare de la finalizarea concursului.

Organizatorul va premia primii 4 utilizatori diferiti din Clasamentul de concurs, utilizatori care au obtinut cele mai mari punctaje  pana pe 17 iulie 2013, ora 12.00,  in urma completarii quiz-ului despre ingrijirea tenului, care sunt abonati confirmati la newsletter/ul CSID.ro in momentul finalizarii concursului si care respecta toate prevederile Regulamentului de concurs. Unicitatea castigatorilor este stabilita pe baza adresei de e-mail cu care acestia s-au inscris in Concurs si va fi verificata la inmanarea premiilor pe baza actului de identitate al fiecarui castigator.

Daca la finalul concursului, pe primele 4 locuri din Clasamentul de concurs  se afla mai multi jucatori cu acelasi punctaj, Organizatorul va organiza o tragere la sorti pentru departajarea acestora si repartizarea premiilor Concursului. Organizarea tragerii la sorti cat si anuntarea rezultatelor obtinute in urma acesteia vor fi facute publice in pagina de concurs de pe www.csid.ro   

Daca acelasi utilizator ocupa 2 sau mai multe locuri in in primele 4 pozitii din Clasamentul de concurs, utilizatorul in cauza va primi un singur premiu,  restul urmand a fi repartizate  urmatorilor jucatori din Clasamentul de concurs, in ordinea punctajelor obtinute de acestia.

Castigatorilor li se va aduce la cunostinta rezultatul concursului in 24 de ore dupa validarea acestora de catre Organizator, prin e-mail sau telefonic, in baza datelor funizate in quiz. De asemenea, numele castigatorilor vor fi afisate in pagina de concurs de pe  www.csid.ro   

 

In cazul in care castigatorii nu trimit in 48 de ore informatiile solicitate de Organizator sau daca au furnizat date de contact eronate /incomplete si nu pot fi contactati, premiile se vor acorda altor utilizatori inscrisi in concurs, urmatorii clasati ca punctaj in Clasament.

Persoanele castigatoare vor intra in posesia premiilor in functie de localitatea in care isi au domiciliul, astfel:

• daca sunt din Bucuresti, persoanele castigatoare isi vor ridica premiul de la sediul Organizatorului din str. Aurel Vlaicu, nr.62-66, sector 2, de luni pana vineri, in intervalul orar 10:00 – 18:00, pe baza unui act de identitate aflat in perioada de valabilitate. Acestia se pot prezenta la sediul Organizatorului pentru revendicarea premiilor in maxim 10 zile lucratoare de la data la care au fost contactati.

• daca sunt din afara Bucurestiului, persoanele castigatoare isi vor primi premiul prin curier, livrat doar la adrese de pe teritoriul Romaniei, taxele fiind suportate de catre Organizator. Pentru a intra in posesia premiului persoanele castigatoare trebuie sa trimita pe fax / mail Organizatorului o copie dupa actul de identitate valabil si cu toate datele vizibile si adresa exacta unde doreste sa i se livreze coletul.

In cazul in care vreuna dintre persoanele castigatoare are varsta cuprinsa intre 14 si 18 ani, aceasta va primi premiul in prezenta reprezentantului legal (parinte, tutore, curator) care va semna si conventia de atribuire a premiului alaturi de persoana minora castigatoare.

Art. 8. Informarea publicului

Regulamentul concursului este disponibil spre consultare, in mod gratuit, pe pagina de concurs de pe www.csid.ro  dar si prin solicitare pe adresa Organizatorului. Participarea la acest concurs implica obligativitatea respectarii tuturor prevederilor prezentului Regulament.

Art. 9. Intreruperea concursului

Concursul va putea fi intrerupt doar in caz de forta majora sau printr-o decizie a Organizatorului, dar nu inainte ca acesta sa anunte publicul prin intermediul site-ului www.csid.ro

Art. 10. Taxe si impozite aferente

Organizatorul Concursului nu are obligatia de a calcula, retine la sursa si varsa la bugetul de stat cota de 16% aplicata asupra venitului net realizat din premii, intrucat acestea au un cuantum mai mic decat valoarea sumei neimpozabile de 600 lei, conform art. 77 al.4 din Codul Fiscal al Romaniei.

 

Art. 11. Litigii

 

In cazul unor litigii aparute intre SC MEDIAFAX GROUP SA si participantii la concurs, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor romane competente.

 


S.C MEDIAFAX GROUP S.A.

prin reprezentant legal

 

Pagina 2 din 2
Tabuul
Tabuul "banca de spermă"
Cel mai nou articol Video:
Despre yoga, meditație și stres