Cum să ai parte de un prim Crăciun magic alături de bebe

Am pregătit o listă care cuprinde câteva idei pe care le puteţi pune în practică pentru a avea parte de un prim Crăciun magic alături de bebe!
  • Publicat:
  • Actualizat:
Cum să ai parte de un prim Crăciun magic alături de bebe

Sărbătorile de iarnă se apropie cu paşi repezi. Magia acestora deja a cuprins oraşele, iar sentimentul pe care ţi-l oferă este de nedescris. Anul acesta, sărbătorile vor fi şi mai speciale, mai ales pentru că este prima dată când le petreci alături de micuţul tău. Chiar dacă este nou-născut sau în scurt timp împlineşte un anişor, primul Crăciun trebuie să fie memorabil.

În această perioadă specială veţi avea parte, cu siguranţă, de momente deosebite, iar asta înseamnă că trebuie să le suprindeţi cu cât mai bine posibil şi să faceţi tot ce vă stă în putinţă să fie unice. 

Primul Crăciun cu bebe

Am pregătit o listă care cuprinde câteva idei pe care le puteţi pune în practică pentru a avea parte de un prim Crăciun magic alături de bebe.

1. Fă un ornament special de Crăciun – Poţi să personalizezi un ornament pentru brad sau pentru casă care să se potrivească cu sărbătorile şi să cuprindă numele micuţului şi data lui de naştere. Poţi folosi apoi în fiecare an acest ornament pentru a vă aminti mereu de primul Crăciun împreună.

2. Cumpără-i un costumaş în temă cu sărbătorile – Pentru ca totul să fie în spiritul Crăciunului, cumpără-i bebeluşului un costumaş special. Poate să fie de Moş Crăciun, de ren sau orice altă ţinută ţi se pare ţie interesantă. După ce sărbătorile trec, poţi să păstrezi costumaşul ca amintire de la primul Crăciun. Cu siguranţă că în anii ce urmează va fi un subiect frumos de discuţie în perioada sărbătorilor de iarnă.

3. Decorează chiar şi camera micuţului – Globuri, beteală, ghirlande sau instalaţii luminoase, toată casa este pregătită pentru Crăciun, aşa că de ce să nu profiţi de ocazie şi să împodobeşti şi camera micuţului? Cu siguranţă nu va şti să aprecieze ce se întâmplă şi să se bucure cu adevărat de magia sărbătorilor de iarnă, însă beculeţele îl vor fascina, garantat.

4. Scrie-i o scrisoare micuţului tău – Chiar dacă acum este prea mic, poţi să îi scrii o scrisoare pe care să i-o faci cadou peste ani, în care să-i descrii puţin ce s-a întâmplat la primul lui Crăciun. Pozele sunt bine-venite. Cu siguranţă va fi un cadou pe care îl va aprecia!

5. Fă cât mai multe poze – Cele mai frumoase momente merită suprinse în poze sau filmuleţe. Nu ai nevoie de aparate foto sofisticate, cu telefonul mobil poţi să realizezi atât poze superbe, cât şi filmuleţe pe care să le revedeţi cu drag de fiecare dată.

6. Programează o şedinţă foto profi – Pentru a marca acest moment important, poţi să programezi o şedinţă foto profi, într-un decor special de iarnă. Cu pozele rezultate în urma şedinţei, poţi să faci felicitări personalizate pentru toţi cei dragi. Va fi o atenţie apreciată de toţi!

Acestea sunt doar câteva idei pe care le poţi pune în aplicare pentru ca primul Crăciun alături de bebe să fie unul cu adevărat memorabil. Este un moment unic care merită să fie celebrat din plin, aşa că bucură-te de frumuseţea sărbătorilor de iarnă alături de micuţul tău şi de familie.

Sursa: stemcellsbank.ro

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”