Clinica Embryos, centru specializat în proceduri de fertilizare in vitro (FIV) din București, are tratamente la costuri avantajoase! (P)

  • Publicat:
Clinica Embryos, centru specializat în proceduri de fertilizare in vitro (FIV) din București, are tratamente la costuri avantajoase! (P)

În prezent, femeile pot să rămână însărcinate în cel mai scurt timp, mergând la o clinică specializată în infertilitate, care realizează proceduri de fertilizare în vitro (FIV). Specialiștii în medicină reproductivă, embriologii autorizați și specialiștii în domeniul medical de la o asemenea clinică pot oferi soluții eficiente pentru a obține sarcina mult dorită.

Cauți procedură FIV de încredere, în țara noastră, la costuri avantajoase? În România, poți beneficia de o astfel de procedură la clinica EMBRYOS. Aceasta este specializată în infertilitate pentru cuplurile ce întâmpină dificultăți în a avea un copil și are echipamente și tehnologie de nivel înalt.

Clinica este situată în București și este extrem de convenabilă. Dacă te gândești să rămâi însărcinată în viitor, îți sugerăm să faci o consultație aici, pentru că te va ajuta foarte mult să-ți planifici momentul când să ai un copil.

Unele femei au dificultăți și nu pot rămâne însărcinate, din cauza vârstei, a dezechilibrelor hormonale, sau a altor factori. Infertilitatea este incapacitatea de a concepe după un an de contact sexual neprotejat la femeile de până în 35 ani sau 6 luni peste 35 ani. Cauzele de infertilitate sunt diferite, ele includ și stresul, anxietatea, alături de problemele de sănătate. Pentru a-și îndeplini visul de a avea un copil, cuplurile trebuie să înceapă de la căutarea cauzei infertilității și să termine cu un tratament recomandat de medici.

Clinica Embryos este cea mai bună alegere, deoarece ea are o echipă de medici profesioniști, cu experiență în domeniul obstetricii, ginecologiei și a reproducerii umane asistate. În anumite cazuri, clinica colaborează și cu alți medici care au alte specialități esențiale, pentru ca rata de succes a tratamentelor să fie mare. În acest mod, cu medici experți în domenii specializate, acest centru este mândru de numărul de sarcini obținut din țara noastră, numărul lor crește de la an la an, iar bebelușii primesc nota 10 la naștere.

De asemenea, clinica oferă și alte avantaje importante:

  • are echipamente de ultimă generație;
  • are ecografe performante pentru evaluare și diagnostic corect;
  • dispune de săli de intervenții și laboratoare de embriologie ce respectă standardele UE;
  • are servicii de îngrijire de cea mai înaltă calitate;
  • tratamentele sunt cu o rată mare de succes;
  • are un laborator RUA de ultimă generație.

Echipa de medici profesioniști realizează tratamente FIV sigure și  folosește și echipamente medicale avansate. La clinică se aplică întâi un tratament de bază pentru ca femeia să rămână însărcinată cât mai natural. Acesta se alege ținând cont de analizele și particularitățile pacientei, dar și de starea ei de sănătate. Dacă ea are anumite probleme în care tratamentul general al infertilității nu duce la sarcină, atunci medicii recomandă și soluția de fertilizare în vitro (FIV). Ei stabilesc un tratament personalizat, care să se potrivească fiecărei paciente în parte.

Clinica oferă și consiliere amănunțită, sfaturi pentru paciente care încearcă să aibă un copil, astfel ca ele să gestioneze mai bine stresul, temerile ce pot fi legate de sarcină, infertilitate, tulburări hormonale, procesul de fertilizare. Multe cupluri care beneficiază de procedura FIV prima dată, peste ani, se pot reîntoarce pentru a avea și un al doilea copil.

Medicii de aici folosesc metode care îmbunătățesc rata de sarcină, respectiv prin crearea unui bun endometru care facilitează implantarea. Acest proces FIV are ca scop principal obținerea unui număr mai mare de embrioni viabili. Dintre aceștia doar unul se transferă, iar ceilalți se crioprezervează.

Desigur, congelarea embrionilor se poate face și din alte motive, cum ar fi atunci când nu se recomandă transferul imediat al acestora, după finalizarea fertilizării în vitro. Rata de supraviețuire a embrionilor este foarte mare după decongelare.

De ce atât de multe paciente aleg clinica Embryos an de an? Pentru că oferă servicii de înaltă calitate, cu medici talentați, pasionați și foarte bine pregătiți, care fac tot ce se poate pentru obținerea sarcinii mult dorite; clientele noastre spun ca suntem cea mai bună clinică de fertilizare în vitro din România.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân