Catrinel Sandu: In pasi de dans alaturi de minunea din viata ei

In cel de-al doisprezecelea sezon al emisiunii “Dansez pentru tine”, Catrinel Sandu ne-a fascinat cu dansuri provocatoare. Dincolo de scena, este o mamica cu toate temerile aferente, incantata de conversatiile lungi si de fiecare realizare a fiicei ei, Sara.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Catrinel Sandu: In pasi de dans alaturi de minunea din viata ei
Catrinel Sandu: In pasi de dans alaturi de minunea din viata ei

In cel de-al doisprezecelea sezon al emisiunii „Dansez pentru tine”, Catrinel Sandu ne-a fascinat cu dansuri provocatoare. Dincolo de scena, este o mamica cu toate temerile aferente, incantata de conversatiile lungi si de fiecare realizare a fiicei ei, Sara.

CSID: Care au fost pana acum cele mai mari provocari in „meseria” de mamica?
Catrinel Sandu: Totul a fost si greu, dar si usor in acelasi timp. Sunt norocoasa sa am un copil extraordinar de bun, cu care m-am inteles din prima clipa. Nu am simtit ca am nevoie de cineva care sa ma invete anumite lucruri, chiar daca nu am avut deloc experienta.

Nu mi-a fost teama, i-am facut din prima baita, am schimbat din prima scutece. Ce-i drept, mama era la mine, dar ma ajuta cu alte lucruri, pentru ca eu nu voiam sa impart cu nimeni ingrijirea fetitei mele, voiam sa ne ocupam de ea doar eu si sotul meu.

Asa ca am crescut-o singuri pe Sara, cu ajutorul parintilor mei care stau in America 3 luni, de 2 ori pe an. In rest, suntem singuri, am luat-o cu noi peste tot, e un copil foarte plimbat si, din acest motiv, a devenit foarte sociabila.

CSID: Cum ai descrie cel mai fericit moment pe care l-ati trait impreuna?
C.S.:
Imi amintesc acum de parca ar fi fost ieri cand, intr-o seara, ii faceam masaj. Atunci a spus primul ei cuvant. A spus tare, clar, perfect „tata”. De asemenea, imi amintesc primul ei plans cand am adus-o acasa de la maternitate. Eu tremuram de emotie.

Sunt multe momente de neuitat. Fiecare etapa este frumoasa, cand spune primul cuvant, cand incepe sa manance singura, cand incepe sa bea din canuta. Acum imi spune foarte des: „Lasa, mama, poate Sara!”.

CSID: Care sunt lucrurile de care esti mandra in privinta Sarei?
C.S.:
Imi place ca e foarte disciplinata. Daca foloseste un lucru, il pune la loc, exact de unde l-a luat. Spune „multumesc” mereu daca i se da ceva. Are rabdare si pot negocia diverse situatii cu ea. Cand mergem in magazine si o pun sa aleaga un singur lucru, unul alege.

Tin foarte tare sa-si respecte semenii. Uneori, personalitatea o impinge sa se impuna in fata copiilor, aici mai avem de lucrat, pentru ca are o atitudine de lider.

CSÎD: Altfel, cum o caracterizezi?
C.S.: Îmi place că este şi sufletistă, pe cât este de încăpăţânată. Am constatat că este şi destul de băieţoasă şi curajoasă în jocuri. În plus, se caţără peste tot.

CSÎD: Cum îşi petrece timpul cât timp eşti la “Dansez pentru tine”?
C.S.: Am norocul ca, de fiecare dată când ne reîntoarcem în ţară, să locuim cu părinţii mei, care au şi curte. Bunicii i-au construit o căsuţă în curte, tot felul de colţuri minunate. Îi place la nebunie aici şi este extrem de răsfăţată. Când mă întorc eu de la repetiţii, începe spectacolul de acasă. Îmi place că are o relaţie specială cu Gabi, intră pe internet până vin eu de la Buftea şi vorbesc mult, sunt foarte apropiaţi, iar pe noi ne impresionează felul în care ea ne cere să fim lângă ea. Acesta este cel mai greu aspect al implicării mele în proiectul “Dansez pentru tine”, faptul că suntem departe de soţul meu pentru prima dată în viaţa noastră. Sara îi spune mereu să nu mai joace “poca”, adica tenis, şi să vină la ea.

Citeste si: Catrinel Sandu: „Ma straduiesc sa fiu o mama perfecta”

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Groza - Redactor colaborator
Mă întâlnesc în fiecare zi cu doctori. Pentru cei mai mulţi pământeni, care nu sunt ipohondri, probabil, acest comportament pare ciudat. Dar socializăm în cadrul unor interviuri în care noi, echipa, încercăm să aflăm poveşti scurte şi concise despre cum putem să funcţionăm optim. Fiecare ...
citește mai mult
De ce se deshidrateaza copiii?
De ce se deshidrateaza copiii?
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”