7 vise comune și interpretarea lor

Aruncă o privire mai atentă la unele dintre cele mai comune vise și mai important, la interpretările acestora.
  • Publicat:
7 vise comune și interpretarea lor
7 vise comune și interpretarea lor Sursa foto: Shutterstock

Te-ai trezit vreodată transpirat din cauza unui coșmar? Subiectul interpretării viselor a fost și încă este un subiect de mare interes în rândul oamenilor. A înțelege semnificația adâncă din spatele visului tău te poate face să realizezi modul în care te simți și gândești, lucru care poate fi benefic pentru furnizarea perspectivelor personale.

Cu toate acestea, având în vedere că o persoană obișnuită are între trei și cinci vise pe noapte, psihologii și neurobiologii au o serie de teorii de oferit despre motivul pentru care visăm și ce pot însemna visele noastre.

Citește mai departe pentru a explora unele dintre cele mai comune vise și pentru a obține o perspectivă asupra posibilelor lor semnificații.

  1. A avea un copil

Acesta este unul dintre cele mai comune vise, iar interpretarea lui depinde de sexul celui care a avut un astfel de vis. Dacă ești femeie, semnificația poate să difere și dacă ești sau nu însărcinată.

Este mult mai puțin probabil ca bărbații să viseze că au un copil. Cu toate acestea, dacă au parte de un astfel de vis, de cele mai multe ori acesta poate semnifica că virilitatea lor este compromisă.

În cazul în care o femei însărcinată are acest vis, el poate semnifica entuziasm. Semnificația acestui vis în cazul femeilor care nu sunt însărcinate poate indica începerea unui nou capitol în viața lor.

  1. Căderea dinților

Acesta este cel mai comun vis. Cea mai populară interpretare a acestui vis semnifică gradul ridicat de anxietate și frică pe care o simți în legătură cu un lucru care tinde să facă schimbări în viața ta. De asemenea, acest vis este într-o mare legătură cu experiența traumatică din copilărie a căderii dinților de lapte.

  1. A te simți blocat/prins în capcană

Mulți oameni visează că sunt blocați, prinși în capcană, restricționați sau lipsiți de abilitatea de a se mișca. Se crede că acest vis are legătură cu frustrarea din viața unei persoane și apare adesea atunci când cineva este blocat într-o slujbă nedorită sau într-o relație nesatisfăcătoare.

Visul a fost, de asemenea, legat de sentimente de neputință și incapacitate.

  1. Bani

Dacă ai visat că ai câștigat bani, acest lucru poate indica faptul că te simți învingător într-o anumit situație a vieții tale. Poate că cariera ta a luat o întorsătură nouă, interesantă.

Visul despre pierderea banilor reflectă o situație financiară negativă în viața ta.

  1. Mâncare

Visele cu mâncare pot avea atât o semnificație pozitivă, cât și una negativă. Dacă visezi o masă plină cu mâncăruri, acest lucru indică un nivel crescut de fericire și bucurie în viața ta.

În cazul în care visezi că mănânci mâncare otrăvită, acest vis semnifică existența a ceva de care trebuie să scapi.

  1. Dai un examen

Acesta este un vis destul de comun, iar interpretarea lui diferă de stagiul la care te afli în viață.

Dacă ești încă un copil sau un adolescent care merge la școală, cel mai probabil acest vis semnifică prezența stării anxioase cauzată de viitoarele examene.

În cazul în care ești un adult care visează că s-a reîntors la școală, acest vis poate înseamna că te simți îngrijorat în legătură cu alți oameni care te judecă din diferite motive.

  1. Alergi pe loc

Mulți oameni visează că aleargă, dar sunt incapabili de a se deplasa. Acest vis poate indica faptul că te simți lipsit de control asupra propriei vieți. În plus, acest vis apare atunci când încerci să schimbi ceva în viața ta, iar lucrurile par să nu funcționeze.

Surse: msn.com, verywellmind.com, forbes.com

Urmărește CSID.ro pe Google News
Sarah Mușat
La început de drum, dar cu toate acestea încrezătoare în abilitățile ei, s-a alăturat echipei Ce se întâmplă doctore? în anul 2022. A început acest nou capitol cu entuziasm și cu o mare dorință de a inspira un număr cât mai mare de oameni prin informațiile de cea mai bună calitate ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân