4 modalități distractive și ușoare de a arde caloriile acumulate în preajma Crăciunului

Profită la maximum de această perioadă veselă a anului în timp ce arzi caloriile acumulate în urma mesei copioase de Crăciun.
  • Publicat:
4 modalități distractive și ușoare de a arde caloriile acumulate în preajma Crăciunului
4 modalități distractive și ușoare de a arde caloriile acumulate în preajma Crăciunului Sursa foto: Shutterstock

Este acea perioada din an în care calendarul tău este plin de sărbători și plin de mâncăruri gustoase și bogate în calorii. Deși încerci cu greu să ții evidența a tot ceea ce mănânci pe tot parcursul sărbătorilor de iarnă, caloriile se pot adăuga treptat, iar silueta ta poate căpăta schimbări nedorite. Există, însă, câteva activități distractive pe care să le pui în practică imediat după terminarea Crăciunului. Acestea vor fi de mare ajutor în arderea caloriilor acumulate.

Iată patru dintre cele mai recomandate modalități pentru a profita la maximum de această perioadă veselă a anului în timp ce arzi niște calorii.

Vizitează atracțiile de iarnă din orașul tău

Acesta este un mod ușor și plăcut de a face mișcare în timp ce te bucuri, alături de prezența persoanelor dragi ție, de cele mai vesele priveliști ale sezonului. A petrece câteva ore plimbându-te și bucurându-te de toate luminițele din oraș și de toate târgurile de Crăciun special amenajate în acest sezon este o modalitate incredibil de ușoară de a arde calorii.

Încalță cea mai comodă pereche de încălțări și alege destinația potrivită pentru tine. Cu cât mergi mai repede și mai des, cu atât vei arde mai multe calorii.

Alege sporturile de iarnă

Sporturile de iarnă sunt o modalitate excelentă de a face cardio și de a arde calorii rapid. Există o mulțime de sporturi de iarnă pe care le poți practica alături de prieteni sau singur. De exemplu, schiatul poate arde aproximativ 472 de calorii în fiecare oră. Dacă preferi patinajul pe gheață, nu ezita să te îndrepți către cel mai apropiat loc destinat acestui sport și asteaptă-te să arzi 419 calorii într-o oră. Tot va trebui să faci este să te asiguri că te îmbraci adecvat temperaturilor.

Pregătește-te de petrecerea de Anul Nou cu o sesiune de cumpărături intensă

Acesta este un alt mod distractiv de a face cardio. O plimbare pe tot parcursul zilei prin mall te va ajuta să arzi din caloriile acumulate. Alege să parchezi mașina mai departe de intrarea în mall și cară bagajele fără a folosi un cărucior ajutător.

Încearcă să elimini din alimentele bogate în zahăr

Mesele festive de Sărbători  vin cu o mulțime de prăjituri bogate în zahăr. După masa de Crăciun, promite-ți că vei renunța, pe cât de mult cu putință, la toate alimentele cu conținut de zahăr pentru patru până la zece zile. Deși nu va fi ușor, această perioadă de restricție de la dulciuri va face ca orice poftă să dispară treptat, dar eficient. În timp ce poftele scad, corpul tău va începe să prefere alimentele naturale dulci precum fructele și legumele.

Surse: eatthis.com, muscleandfitness.com

Urmărește CSID.ro pe Google News
Sarah Mușat
La început de drum, dar cu toate acestea încrezătoare în abilitățile ei, s-a alăturat echipei Ce se întâmplă doctore? în anul 2022. A început acest nou capitol cu entuziasm și cu o mare dorință de a inspira un număr cât mai mare de oameni prin informațiile de cea mai bună calitate ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân