Ultimate Autoclean, ingeniosul fier de calcat de la Tefal

Tefal lanseaza pe piata romaneasca Ultimate Autoclean - fierul de calcat echipat cu o noua tehnologie de varf patentata la nivel mondial: talpa Autoclean Catalys.
  • Publicat:
Ultimate Autoclean, ingeniosul fier de calcat de la Tefal
Ultimate Autoclean, ingeniosul fier de calcat de la Tefal

Tefal lanseaza pe piata romaneasca Ultimate Autoclean – fierul de calcat echipat cu o noua tehnologie de varf patentata la nivel mondial: talpa Autoclean Catalys.

Marele avantaj al acestui fier de calcat se refera la actiunea sa de autocuratare, ceea ce asigura o calcare mai usoara zi dupa zi, pentru o perioada mai lunga decat fiarele de calcat traditionale.

Spre deosebire de acestea, Ultimate Autoclean nu necesita curatare cu clor. Talpa se curata singura, motiv pentru care alunecarea ramane perfecta timp indelungat.

Cel mai adesea calcarea este ingreunata din cauza urmelor de murdarie de pe talpa, create prin acumularea particulelor mici de fibre.

Tehnologia ce sta la baza sistemului de autocuratare al Ultimate Autoclean este stratul exclusiv de paladiu de pe talpa, cunoscut pentru proprietatile sale catalitice la temperatura. Astfel, urmele de murdarie de pe talpa sunt transformate in abur prin oxidarea catalitica, sub efectul temperaturii.

In afara de avantajul evident oferit prin actiunea de autocuratare, Ultimate Autoclean se bucura de toate proprietatile unui fier de calcat de ultima generatie si chiar mai mult.

Acesta beneficiaza de 8 programe speciale pentru bumbac, lana, matase, in, jeans, sintetice etc.

Caldura si aburul sunt reglate conform materialului ales printr-o singura setare: AutoSteam, cu fereastra mare de control pentru acuratete. Iar pentru inlaturarea cutelor dificile, Tefal a pregatit functia Power Jeans si un jet de abur de 150g/min.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân