Trucul cu șervețele pentru uscător care te va scăpa de mirosurile neplăcute din baie

  • Publicat:
Trucul cu șervețele pentru uscător care te va scăpa de mirosurile neplăcute din baie

Chiar și atunci când sunt curățate regulat, băile pot deveni destul de urât mirositoare, iar folosirea constantă a odorizantelor de  nu rezolvă întotdeauna problema. Din fericire, poți folosi șervețele pentru uscător pentru a face casa să miroasă proaspăt și curat, mascând orice miros neplăcut sau persistent din baie.

Motivul pentru care șervețelele pentru uscător sunt atât de eficiente este că sunt foarte parfumate. Lăsând câteva foi în locuri strategice din baie, mirosul se va elibera în aer și, sperăm, va acoperi mirosurile neplăcute.

Deși acest truc te poate ajuta să împrospătezi baia, probabil nu va absorbi sau elimina în totalitate mirosurile. În plus, unele persoane, cum ar fi cele cu astm sau migrene, pot fi sensibile la ingredientele folosite pentru a parfuma șervețelele pentru uscător. Companiile nu sunt obligate legal să listeze ingredientele din aceste produse de spălat, și dacă ești îngrijorat de substanțele chimice parfumate, ar trebui să eviți acest truc.

Dacă știi că mirosul acestor produse nu te va deranja, acoperirea mirosurilor din baie este o modalitate genială de a folosi foile de uscător în afara spălătoriei.

Împrospătează mirosurile din baie cu șervetele pentru uscător

Aceste șervețele antistatice pentru rufe sunt excelente pentru o mulțime de alte sarcini în afară de spălarea rufelor, cum ar fi curățarea toaletei, iar mirosurile din baie nu fac excepție. Pentru ca acest truc să fie cel mai eficient, pune șervețelele pentru uscător în părțile băii care tind să miroasă mai urât. Deși probabil nu ar trebui să le lași în interiorul toaletei, poți să le introduci în centrul rolei de hârtie igienică. Acest lucru va oferi zonei de lângă toaletă un miros mai plăcut, iar mișcarea de derulare a hârtiei ar putea ajuta la răspândirea mirosului în spațiu.

Dacă ai un copil în scutece sau coșul de gunoi din baie este în general respingător, punerea șervețelelor pentru uscător sub sacul de gunoi poate ajuta la acoperirea acelor mirosuri. Poți, de asemenea, să lipești o astfel de foaie pe spatele unui ventilator sau pe un ventilator din baie, adăugând parfum în aerul din cameră; totuși, acest lucru ar putea fi un pericol de incendiu când este pornită căldura și ar putea face sistemul tău HVAC să lucreze mai greu. De asemenea, poți ascunde servețele pentru uscător în spatele toaletei, sub chiuveta din baie sau oriunde ai putea folosi un pic de miros proaspăt. După un timp, înlocuiește-le, pentru ca parfumul să nu dispară.

Sursă foto: Shutterstock

CITEȘTE ȘI: De ce să torni oțet alb peste hârtia igienică. Trucul genial pe care merită să îl încerci și tu

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc