Scuza perfectă pentru a lăsa patul dezordonat dimineața

Obiceiul banal de a face patul de dimineață pe care îl au multe persoane ar putea fi extrem de dăunător pentru sănătate.
  • Publicat:
Scuza perfectă pentru a lăsa patul dezordonat dimineața
Scuza perfectă pentru a lăsa patul dezordonat dimineața

Obiceiul banal de a face patul de dimineață pe care îl au multe persoane ar putea fi extrem de dăunător pentru sănătate. Un medic celebru dezvăluie motivul pentru care ar trebui să renunțăm la această rutină.

Milioane de „prădători” invizibili își fac culcușul în patul tău. Medicul Karan Raj recomandă să nu-ți faci patul imediat ce te trezești dimineața. Motivul? Ai putea suferi de alergii grave sau probleme respiratorii fără să îți dai seama.

Practic, oferim un mediu propice dezvoltării unor „prădători” invizibili: acarienii de praf. Aceștia, de mărimea unui vârf de ac, se hrănesc cu pielea umană descuamată și se dezvoltă în așternuturile umede și calde de la transpirația nocturnă.

Rutina de dimineață pe care ar trebui să o eviți pentru a scăpa de alergii

„Dovezile științifice arată că în paturile noastre trăiesc aproximativ 1,5 milioane de astfel de acarieni, care lasă în urmă excremente ce pot provoca alergii severe”, avertizează dr. Karan Raj, citat de The Focus.

Citește AICI continuarea articolului pentru a afla care este rutina de dimineață pe care ar trebui să o eviți pentru a scăpa de alergii și obiceiul banal care îți poate declanșa probleme respiratorii grave.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc