Produsul ieftin care curăță eficient ochiurile de la aragaz. Este util pentru toată lumea: grăsimea arsă se îndepărtează cât ai clipi

  • Publicat:
Produsul ieftin care curăță eficient ochiurile de la aragaz. Este util pentru toată lumea: grăsimea arsă se îndepărtează cât ai clipi

Curățarea ochiurilor de la aragaz poate fi o sarcină destul de greoaie, mai ales dacă nu aveți la dispoziție soluții eficiente care să îndepărteze rapid și eficient murdăria. Nu mai aruncați banii pe soluții costisitoare din comerț ale căror rezultate nu sunt tocmai cele așteptate. Aveți nevoie doar de un produs ieftin care va face aragazul să arate ca nou. Iată care este acesta! 

Cu ce se curăță rapid grăsimea de pe ochiurile aragazului

Bucătăria este locul unde gospodinele gătesc cel mai mult, așa că necesită o atenție mai sporită. Fiecare suprafață trebuie curățată și dezinfectată cu simț de răspundere.

Cel mai greu de îndepărtat sunt urmele de grăsime și arsură ce rămân pe aragaz. În comerț există multe soluții de curățare, dar care nu își fac treaba cum trebuie.

Cel mai tare truc pentru toate gospodinele

De aceea, vă prezentăm un produs ieftin, care costă doar 50 de bani, și pe care mulți dintre noi îl avem deja în gospodărie. Este vorba despre tabletele de detergent pentru mașina de spălat vase. Acestea pot curăța rapid și eficient petele de arsură și grăsimea de pe ochiurile de aragaz.

Citiți: Amestecul simplu și ieftin care curăță rapid grăsimea de pe hotă. Trucul este la îndemâna oricui

Folosiți tablete de detergent pentru mașina de spălat vase

Aveți nevoie de o tabletă de detergent pentru mașina de spălat vase, săpun solid organic, detergent lichid de vase, bicarbonat de sodiu și apă fierbinte.

Procesul nu este deloc complicat, dacă urmați următorii pași! Puneți ochiurile de la aragaz arzătoarele într-un bol mare. Adăugați tableta de detergent, săpunul solid organic, bicarbonatul de sodiu, săpunul lichid pentru vase și apa fierbinte. Lăsați-le să-și facă treaba timp de 30 de minute, apoi clătiți și uscați-le bine cu o lavetă curată. La final, aragazul va arăta ca nou, iar urmele de grăsime arsă nici nu se vor mai vedea.

Sursa foto: shutterstock

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”