Cadoul de nuntă perfect nu există… Ce spui de un șemineu electric care arată splendid în orice amenajare decorativă? (P)

19.05.2022
Cadoul de nuntă perfect nu există… Ce spui de un șemineu electric care arată splendid în orice amenajare decorativă? (P)

Sezonul nunților a debutat puternic, iar printre problemele zilnice, acum apare una nouă: ce cadou de nuntă aș putea să ofer viitoarei familii? Să fie util, inspirat și nici să nu-mi afecteze prea tare bugetul, oricum afectat de toate scumpirile din ultima perioadă?

Răspunsul perfect vine de la prietenii noștri de la Pefoc, care ne propun senzația de bucurie și magia unui șemineu electric mult mai accesibil din punct de vedere al costurilor decât un termoșemineu spre exemplu, și util în amenajarea cu stil a căminului tinerei familii sau, de ce nu, să ți-l cumperi pentru tine! Acest dispozitiv perfect pentru orice locuință, indiferent dacă stai la casă sau într-un apartament la bloc, este gata să creeze ambianța și confortul oferite de flacăra ultrarealistă 3D LED.

Meșterii cu sediul central la Sibiu și cu zeci de ani de activitate neîntreruptă în domeniul șemineelor clasice sau hi-tech de calitate superioară, ne prezintă ultimele inovații în materie de soluții de încălzire alternativă și îți oferă acum, posibilitatea să experimentezi atmosfera plină de feerie din jocul flăcărilor generate virtual, care te invită să petreci momente speciale alături de persoanele dragi, în ambianța unui șemineu electric!

Focarul decorativ electric nu doar că va reuși să reproducă fidel magia adusă de un șemineu pe lemne, dar va avea și un rol extrem de practic: acela de a oferi un aport suplimentar de căldură, mai ales în camera sau spațiul unde este montat fără să fie nevoie de provocările periodice legate de costul și întreținerea unui șemineu tradițional cu coș de fum.

Cu siguranță vei aprecia noile modele de șemineu electric 3D cu telecomandă și panou de control, pentru reglarea preferințelor. Acestea devin natural cea mai bună alternativă pentru decor, reușind să împrumute de la șemineele tradiționale pe lemne, confortul sentimentul de intimitate, transformându-ți cu adevărat apartamentul în “acasă”.

Pentru ca experiența să fie perfect autentică iar efectul să fie și cât se poate de realist, șemineele electrice sunt prevăzute cu tehnologie de reglare a luminozității flăcărilor virtuale, simulate în funcție de preferințele fiecărui client. Pentru obținerea unei experiențe extrasenzoriale desăvârșite, trebuie să știți că, unele modele vin cu opțiunea unei boxe de sunet prin care se poate reproduce inclusiv zgomotul lemnelor ce ard pe foc.

Reușind să încorporeze tehnologia avansată de fabricare cu un consum redus de energie și un design exclusivist, acestea te vor ajuta să te bucuri de eleganța, confortul și senzația tipice pentru un șemineu standard, în confortul propriei locuințe, unde spațiul redus n-ar permite în mod normal, un astfel de răsfăț.

Cele peste o sută de combinații și efecte ale flăcării, îți vor permite să selectezi în funcție de preferințe, modulul perfect pentru tine. Încă un aspect important, cu rol de siguranță și confort, îl constituie timer-ul, ce permite oprirea automată a focului exact la momentul dorit de tine. Toate opțiunile încorporate în aceste șeminee electrice, sunt proiectate pe un afișaj digital special, care se aprinde și dispare după 5 secunde. Șemineele electrice 3D dispun și de o telecomandă și un panou de control, ce permite reglajul complet.

Așadar, îți recomandăm să te refugiezi în canapeaua ta confortabilă de la bloc și să-ți imaginezi cum ar fi să te poți bucura de momente relaxante alături de persoana iubită sau familie, savurând un pahar de vin sau o cană caldă de cafea dimineața, în timp ce fundalul este dominat de jocul ludic al flăcărilor ce par reale.

Recomandare video
Dr. Raluca Oprea: dieta echilibrată, primul pas în tratamentul ficatului gras