Acvarii – galerie foto, cum se amenajează şi întreţine un acvariu

Nu vreau câini şi nici pisici, nu îmi plac şoarecii, indiferent cum s-ar numi. Dar parcă vreau o vietate în casă. Un acvariu cu peşti schimbă spectaculos decorul unei camere şi relaxează. Însă există câteva reguli de care trebuie să ţineţi cont pentru ca peştii să supravieţuiească cu brio! De asemenea, există probleme de sănătate care impun precauţie la deţinerea unui acvariu!

Nu vreau câini şi nici pisici, nu îmi plac şoarecii, indiferent cum s-ar numi. Dar parcă vreau o vietate în casă. Un acvariu cu peşti schimbă spectaculos decorul unei camere şi relaxează.

Însă există câteva reguli de care trebuie să ţineţi cont pentru ca peştii să supravieţuiească cu brio!

De asemenea, există probleme de sănătate care impun precauţie la deţinerea unui acvariu!

Aţi comandat un acvariu potrivit pentru locuinţa dumneavoastră? Atunci aveţi grijă ca zona în care îl amplasaţi să nu fie expusă direct la soare. Soarele care bate direct în apă determină creşterea excesivă a plantelor pe care le veţi pune în apă.

Dezvoltarea acestora înseamnă supraîncălzirea apei, ceea ce poate cauza sufocarea peştilor. Acvariul nu se pune nici lângă un calorifer, nici lângă cuptor, nici sub aerul condiţionat şi nici lângă orice fel de ventilator. Apoi ţineţi cont că acvariul are nevoie de un suport de susţinere, dacă e vorba de o capacitate mare.

Pagina 1 din 2
Cel mai nou articol Video:
Dr. Matei Bâră: radioterapia în cancerele din sfera ORL
Recomandări: