Horoscop octombrie 2018: dragoste, bani, carieră

Vrei să descoperi cum ţi se schimbă viaţa în această lună, dacă îţi va fi bine sau vei avea multe piedici de depăşit? Află ce spune Horoscopul!
  • Publicat:
Horoscop octombrie 2018: dragoste, bani, carieră

Astrele schimbă trăirile nativilor. Gemenii trec printr-o perioadă plină de frământări, Balanţele savurează succesul pe care îl au, Peştii se simt pregătiţi pentru o nouă relaţie. Vrei să afli ce surprize te aşteaptă în luna octombrie la job sau în relaţia pe care o ai? Uite ce spune Horoscopul!

Horoscop octombrie 2018: Berbecul

Berbecul are nevoie de ajutorul altora pentru a-şi atinge obiectivele. În general, trebuie să fie flexibil, să se adapteze la oameni şi situaţii. Principalele domenii de interes din octombrie 2018 pentru zodia Berbec sunt dezvoltarea carierei, iubirea, activităţile sociale şi călătoriile.

La capitolul dragoste totul decurge perfect, cei singuri au şansa sa îşi găsească jumătatea, iar cei aflaţi într-un parteneriat serios se pot gândi la căsătorie.

Banii încep să vină după data de 16 octombrie. Sănătatea va fi bună până pe 23 octombrie, după aceea va pune ceva probleme.

Horoscop octombrie 2018: Taurul

Taurul încearcă să înţeleagă punctul de vedere al celorlalţi şi emoţiile lor. Relaţia pe care nativul o are trece printr-o perioadă stresantă. Taurul simte nevoia de libertate, îşi doreşte să fie înţeles şi iubit. Nativul ştie ce vrea de la persoana de lângă el, dar nu ştie să o arate. Cei singuri au şansa de a lega noi parteneriate romantice. Ceilalţi se pot reîntoarce la o veche iubire, după ce actuala se termină brusc.

Dezvoltarea financiară este lentă, iar asta datorită influenţelor planetare. Partenerul vă ajută pentru moment să depăşiţi criza financiară.

Horoscop octombrie 2018: Gemenii

Gemenii trec printr-o perioadă de frământări şi îşi pierd încrederea în ceilalţi. Caută să îşi canalizeze energia către altceva, îşi doresc să fie înţeleşi şi apreciaţi. Cei singuri pot bifa noi relaţii.

Pe de altă parte, au impresia că propria lor carieră se află într-un impas, nu se mai regăsesc în ceea ce fac, îşi doresc o schimbare. Visează mult, dar trăiesc puţin.

Nativul îşi poate îmbunătăţi sănătatea prin antrenamentele de fitness, o dietă bună şi o detoxifiere completă. În octombrie nu se întrevăd schimbări radicale, ci mai degrabă o perioadă de tihnă alături de persoana iubită. 

Horoscop octombrie 2018: Racul

Racii încep să trăiască, cu adevărat, în această lună. Nativii sunt tot mai activi, ies la evenimente sociale.  Cu toate astea, această perioadă nu este favorabilă luării deciziilor majore, cum ar fi căsătoria sau o despărţire.

Cei singur, care au bifat o despărţire de curând, au şansa de a întâlni o nouă iubire prin intermediul familiei. La capitolul financiar, se pot considera nişte răsfăţaţi, pentru că banii nu le lipsesc.

Horoscop octombrie 2018: Leul

Leul trece printr-o perioadă plină de schimbări. Visează la un nou job, dar nu se mai găseşte nici în relaţia pe care o are cu partenerul de viaţă. Acţiunile importante, cum ar fi căsătoria sau divorţul, nu sunt recomandate în octombrie.

Această perioadă va fi de bun augur pentru investiţii şi achiziţii mari. Prosperitatea financiară se simte până pe data de 22. După această lună, nativii ajung într-un impas.

Horoscop octombrie 2018: Fecioara

Fecioarele ajung la momentul bilanţului. Acestea vor revizui realizările anterioare şi îşi vor stabili viitoarele ţinte. Dacă sunt singure, Fecioarele îşi vor găsi partenerul mult aşteptat la locul de muncă. Ba mai mult, există posibilitatea să se îndrăgostească la prima vedere. Dacă sunt deja într-un cuplu, trebuie să suporte plângerile venite din partea partenerului.

Nici banii nu le lipsesc Fecioarelor. Cu o inteligenţă financiară solidă, acestea îşi vor îmbunătăţi câştigurile în continuare. Au sprijinul persoanelor în vârstă şi al celor din familie. Perspective fructoase se anunţă şi în carieră.

Horoscop octombrie 2018: Balanţa

Balanţele au o perioadă benefică, totul le merge foarte bine. Nativii încep să lupte pentru propriile lor plăceri. Vor exista momente de impas, dar Balanţele vor reuşi să le traverseze. Relaţia cu partenerul este armonioasă, iar banii continuă să vină, cel puţin până pe data de 7 a lunii.

Sănătatea nu pune probleme deosebite, dar Balanţele ar trebuie să acorde mai multă atenţie obiceiurilor alimentare pe care le au, asta pentru a avita problemele. De asemenea, ar trebui să se odihnească mai mult.

Horoscop octombrie 2018: Scorpionul

Scorpionii se luptă cu dezamăgirile. Aceştia trebuie să fie înveţe să lase de la ei, asta pentru a evita să între într-o depresie. Stresul îşi spune cuvântul în toate domeniile de activitate. Planetele îşi fac jocul, aşa că nativilor le sunt afectate relaţiile existente, ba chiar şi căsătoriile.

Cei singuri s-ar putea implica în parteneriate romantice. Nativii nu întâmpină probleme financiare. Sănătatea va fi fragilă până pe 21, dar se va îmbunătăţi în mod remarcabil după aceea.

Horoscop octombrie 2018: Săgetătorul

Săgetătorul îşi va pune farmecul la bătaie pentru a-şi atinge ţintele în această lună. În plan sentimental se anunţă o nouă idilă. În rest, chiar dacă vor apărea tot felul de blocaje, acesta trebuie să accepte lucrurile aşa cum sunt.

Există o mare diferenţă între dorinţele nativului şi cele ale partenerului, aşa că va fi dificil să se ajungă la un compromis. Prosperitatea monetară va fi excelentă, ba chiar va creşte după data de 10 octombrie. În carieră ofertele continuă să vină, dar trebuie să le analizeze cu prudenţă. Sănătatea nu pune probleme deosebite, dar poate fi îmbunătăţită dacă adoptă şi o dietă.

Horoscop octombrie 2018: Capricornul

Capricornul va excela în carieră în acestă lună. Nativul are o serie de planuri pe care încearcă să le ducă la îndeplinire.
Afacerile merg bine, în special investiţiile pe termen lung şi imobiliare.

La capitolul sentimental, nativul încearcă să se distanţeze de criza pe care relaţia în care este implicat o tranversează. Sănătatea nu pune probleme deosebite până pe 23 octombrie. După aceea, problemele îşi pot găsi rezolvarea prin obţinerea unei vieţi armonioase.

Horoscop octombrie 2018: Vărsătorul

În această lună, Vărsătorul are mai multă încredere în propriile perspective. Nativul pune accentul pe carieră, dar nu îşi neglijează nici trăirile. În octombrie nu se întrevăd schimbări radicale, ci mai degrabă o perioadă de tihnă alături de persoana iubită. 

Cei singuri pot relua o legătură pe care o credeau pierdută. Autoanaliza sau consultarea unui terapeut se pot dovedi de mare folos în descoperirea de sine.

Horoscop octombrie 2018: Peştii

Peştii caută sprijinul altora pentru a-şi atinge obiectivele. Nativul lasă deoparte situaţia din familie şi lucrează la dezvoltarea profesională. Acesta este un moment bun pentru a încheia anumite  tranzacţii, a semna contracte şi a lua decizii importante. Oportunităţi de avansare şi recunoaştere sunt posibile în viaţa profesională.

În această lună, Peştii trebuie să reducă toate cheltuielile inutile şi să se canalizeze pe achiziţiile de bază. Condiţiile din viaţa lor s-ar putea schimba rapid din cauza oportunităţilor ivite. La capitolul sentimental, sunt posibile noi relaţii.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Simona TUDORACHE
Simona Tudorache este jurnalist şi redactor al site-ului "Ce se întâmplă, doctore?", având în portofoliu articole şi interviuri cu medici, nutriţionişti şi specialişti în activitate fizică. De asemenea, Simona Tudorache este preocupată şi de zona de lifestyle sănătos, intervievând vedete ...
citește mai mult
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”